Fronter Login

  1. Mer om
Fronter Login

Fronter Login RaskEt nytt vindu vises hvis du ikke allerede er logget p Sogn og Fjordane - grunnskoler. Eit nytt vindauge blir vist dersom du ikkje allereie er logga p Fronter (19.121.1.556) Copyright © 2021 itslearning - All rights reserved Med Feide får brukere trygg og riktig tilgang til en rekke digitale tjenester med ett brukernavn og passord Re kommune · Tønsberg kommune

Klikk på ikonet og du kommer inn i rommet.

Nederst på startsiden "Mi side" finner du også Kalender. Frister Bekreftelse av utdanningsplanen skjer for ett semester om gangen.

UiT Norges arktiske universitet

Fristen for høstsemestret er andre fredag etter studiestart. Fristen for vårsemestret er 1.

Samme frist gjelder for betaling av semesteravgift. Studenten har selv ansvar for å overholde disse fristene, og hvis fristen ikke overholdes vil dette medføre tap av studieretten jfr.

Forskrift om opptak, studier og eksamen ved Norges Idrettshøgskole § 18.

Login page for Fronter: franciaenred.com …

Feide-innlogging Endre passord Glemt passord Ny elev. Fronter Norge Fronter is the leading learning platform for schools, delivered as a service over the Internet. Se m for mer informasjon om nettlesere som testet og godkjent av Fronter. Multi Smart ving Smart ving er en helt ny og personlig lringsopplevelse bygget p det ypperste av teknologi for adaptiv lring og lringsanalyse.

Canvas skal erstatte Fronter og Itslearning

Sogn og Fjordane fylkeskommune har ordning for Vg1-elevar ved dei offentlege vidaregåande skulane om kjøp av elev-pc. Les alt om ordninga, sjå modellane, og registrer deg i nettbutikken på sfj.

Som elev ved vidaregåande skule skal du kvart år søkje om skuleskyss. Har ikke hatt kontrakter Hovedårsaken til at denne prosessen er gjennomført nå, er at mange av de aktuelle institusjonene ikke har hatt gyldige kontrakter med leverandørene av plattformene de har brukt.

Dette er på grunn av manglende anbudsrunder, og at den tilgjengelige teknologien har blitt betydelig bedre de siste årene. Betaler du raskt kan du få tilbake din studierett.

Logg på Fronter som ansatt Ny ansatt må først ha aktivert sin brukerkonto, deretter kan det ta noen få minutter før systemene er synkronisert og det blir mulig at logg på!

FRONTER LOGIN Relaterte emner

Når denne er etablert logger du deg på Fronter via skolens hjemmeside. I det neste bildet logger du deg på med brukernavn og passord fra Feide. Da får du fram åpningsiden i Fronter, denne er delt i flere felt flater. Flate nr 1: er personlig verktøylinje med linker som brukes ofte, som eksempelvis "Romverktøy", "Mitt arkiv" og "Kalender". I tillegg finner du søkeverktøyet helt til høyre i dette feltet.

Fronter Login
FRONTER LOGIN Kommentarer:
Redaktør på Fronter login
Sørlie fra Hermansverk
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Bob. Jeg nyter lese bøker svakt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net