Sudøst Oslo

  1. Mer om
Sudøst Oslo

Sudøst Oslo StorHvis du er nysgjerrig på asiatisk mat litt utenom det vanlige, samtidig som du har et hjerte for klassikere som Crispy Duck, wok-retter og sushi, er SüdØst Südøst, Oslo: Se 778 objektive anmeldelser av Südøst, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 233 av 1 442 restauranter i Oslo SüdØst Restaurant, Oslo, Norway. 5413 likes · 39 talking about this · 50298 were here. Our restaurant's concept is Asian Crossover – meaning that it Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway Vis kart. En fantastisk Asiatisk Crossoverrestaurant som krysser europeiske og asiatiske smaker i Asian fusion · Street food · Sushi · Vegetarmeny · Asiatisk · Grill. Restaurantanmeldelse: Feil retning, Südøst

Som følge av oppussingen måtte restauranten holde stengt fra 9. Fakta om kompensasjonsordning til koronarammede bedrifter Regjeringen la fredag 27.

Südøst Asian Crossover

Kompensasjonsbeløpet skal dekke uunngåelige kostnader, som for eksempel husleie og forsikringer. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 30, 31E, 34, 380, 60 Jernbane L1 Undergrund 2, 3, 5 Bybane 12, 17, 18 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere?

Vi vurderte også Trattoria Popolar e og Txoxt som også ligger i nærheten, men bare på SüdØst kunne vi bestille ute — så det gjorde utslaget. Solbrillene er på for mer diskret å kunne se på våre medspisere i lette og utringede sommergevanter. Men det ble litt vanskeligere. Absolutt alle er tørste.

Südøst Asian Crossover

Burde de ikke komme løpende med en karaffel vann og glass med en eneste gang? Ikke at vi blir sure, men litt irriterte over å ikke få bestilt noe å drikke kjapt må vi innrømme at vi ble.

Vi i E24 er avhengig av tips fra leserne våre. Kontakt E24s journalister på e-post sofie.

Søtpotetchipsene vi bestilte fra smårettmenyen var imidlertid forglemmelige, og kan med fordel droppes med mindre du er halvdød av sult og trenger noe å knaske på mens du venter. Husk å be om uten egg.

Et sted for de store anledninger — og de små Servicen på SüdØst er vennlig og effektiv, og servitøren sjekket raskt hva som var vegansk og ikke der dette ikke gikk fram av menyen.

Last ned også: Austr dollar

Stedet er skikkelig fancy, så jeg følte meg litt underkledd i joggesko og olabukse. Dette er nok et sted man forventes å pynte seg litt. Vi ble uansett godt tatt vare på.

SüdØst Asian Crossover Grünerløkka Restaurantguiden

Lokalene er åpne og gir god utsikt til hva som skjer i de ulike delene av restauranten. Ble mette på Südøst — Jeg var redd vi ikke ville bli mette. Men det ble vi, og vi har spist så fort at dette går bra, sa Pepper, som måtte skynde seg tilbake til kontoret.

SUDØST OSLO Relaterte emner

Trondheimsveien 5 - 0560 Oslo, Norway Vis kart Kontakt oss En fantastisk Asiatisk Crossoverrestaurant som krysser europeiske og asiatiske smaker i en herlig harmoni på Grünerløkka. Med lokaler som passer de fleste fester, møter og sammenkomster. Deres dedikerte servitører og kokker sørger for et dypdykk i europeisk- og asiatisk matkultur der de krysser med hverandre. Hele veien fra deres signaturdrinker til sashimi og grillrettene, sørger de for en hyggelig kveld. Med en kjøkkensjef fra Thailand blir det mye thaiinspirerte smaker. Restauranten rommer tilsammen 350 gjester innendørs og restauranten har egen coctailbar.

SUDØST OSLO Kommentarer:
Redaktør på Sudøst oslo
Kvam fra Trondheim
Se min andre innlegg. Jeg trives malla-yuddha. Jeg nyter lese om Norge hurtig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net