Toyota Forum Yaris

  1. Mer om
Toyota Forum Yaris

Toyota Forum Yaris GodkjentToyota Yaris 1,5 Hybrid Active S e-CVT NORSK HYBRID Navi Ryggekamera Nye Toyota Yaris skulle lanseres høsten 2011. Nye Toyota Yaris skulle lanseres høsten 2011. Per Høj for Toyota Norge, 30.januar Yaris / Yaris Verso Forumet. Toyota Yaris 2005 - Blinklys bak sluttet å virke - byttet pære Toyota GR Yaris låter kanskje ikke så spenstig på papiret, men bak rattet grenser det mot ren eufori RUDSKOGEN MOTORSENTER: Toyota GR Yaris er kjappere enn de fleste på bane til tross for liten motor og lav pris

Mer sikkerhet Hva etablerte Yaris-kunder måtte mene om endringene er ikke godt å si, men barnet er på ingen måte kastet ut med badevannet. Den føles fortsatt ut som en lettkjørt, forutsigbar og trygg småbil. Faktisk er den blitt enda tryggere i form av nye sikkerhet- og assistansesystemer, som adaptiv cruisekontroll og filholder.

Et samspill mellom radar og kameraovervåking gjør at Yaris nå også kan oppdage fotgjengere og syklister og automatisk bremse ned dersom sjåføren skulle være uoppmerksom.

Og Yaris er ifølge Toyota den første bilen i kompaktsegmentet som kommer med en midtkollisjonspute. Trekk på alle fire — og hurra for det Toyota GR Yaris har firehjulsdrift. Dette er det første firehjulsdriftsystemet Toyota har utviklet på 20 år, og det er åpenbart at ingeniørene og rallysjåførene har gjort en grundig jobb.

Bilen er utstyrt med piggfrie dekk, men har likevel et utmerket veigrep. På is og snø er det moro med 50:50-fordeling.

Kort test av Toyota GR Yaris Circuit Edition (mars )

Foto: Håkon Sæbø En av endringene Toyotas løpsbilsjåfører krevde tidlig i utviklingsprosessen, var flere clutcher til å kontrollere differensialen bak, som etter sigende sikrer bedre respons.

Et annet spennende element med inspirasjon fra WRC, er at drivkraften til bakhjulene brått kuttes om du bestemmer deg for en saftig brekksladd. Dette skjer når du trekker i det manuelle brekket, hvor spaken ligger strategisk plassert rett ved girstangen. Drivlinjen består av en transaksel girkasse, frontdifferential og fordelingskasse foran, som sender dreiemoment videre til differensialen på bakakselen.

Blant ekstrautstyret du kan velge mellom, leveres GR Yaris med Torsen Limited Slip-differensialer både foran og bak i, den såkalte Circuit-pakken. Les også krever abonnement: Hybridbil er lønnsomt Nesten halvparten av bilene til Toyota er hybrid. I løpet av de tre første kvartalene ble det levert i alt 13. Med 6248 solgte hybridbiler, betyr det at 46 prosent av kundene til Toyota valgte hybrid.

Det tilsvarende tallet for 2012 var 20 prosent. Fordelt på hver enkelt modell ser det slik ut: 2445 av 3303 solgte Auris er hybridmodeller 74 prosent 2432 av 3210 solgte Yaris er hybridmodeller 76 prosent 1371 av 1371 solgte Prius er hybridmodeller 100 prosent 6248 av 13.

Erfaringer med Toyota Yaris

Lexus leverer kun hybridbiler. Salgstall for hybridbiler i 2012 og 2013: Salgstall for hybridbiler i 2012 og hittil i 2013. I videoen over her er det med litt tullete kjøring på snødekket parkeringsplass i sportmodus med tracktion control avslått, og den typen kjøring var avklart i forkant, gjør man ikke det er det ikke greit å kjøre på den måten.

Fantastisk moro var det også! Tommi Mäkinen har også vært med for å sørge for at kjøreegenskapene til GR Yaris skulle bli optimale sett ut fra en rallysjåfør sitt ståsted, som er maksimal kontroll og bra med krefter.

Vi gleder oss til å teste GR Yaris på tørre veier med sommerdekk, for det mistenker vi er en magisk opplevelse. Det var moro på snø også, men da er det litt mer begrenset hvor aktivt man våger å kjøre på svingete veier.

Forsetene er noen sportslige bøtteseter som holder deg godt på plass, men som ikke har all verden med innstillingsmuligheter.

Kjør kjapt, trygt og billig Finansavisen

Passasjersetet kan for eksempel ikke høydejusteres, og etter min smak kommer det noe høyt opp. Førersetet kan høydejusteres, men jeg hadde ikke blitt lei meg om jeg kunne kommet noe lenger ned. Yaris var igjen den nest mest kjøpte bilmodellen, og krigen er i gang. Toyota Yaris Generasjon tre av Yaris kjører i sirkler rundt forgjengeren.

Dessuten har den et langt mer tiltalende interiør med bedre plastkvalitet. Videre leveres bilen med navigasjon, ryggekamera og gode seter. Men den er enklere bygd og tilbyr færre fikse seteløsninger enn forgjengeren. Yaris trenger overraskende mye plass for å snu. Yaris er lett å bli glad i fordi den er så lettkjørt og kjapp med 99 hk motor. De har jo ellerede malt seg inn i Hydrogenhjørnet.

Loggført Medlem i Elbilforeningen siden 2019 Gold Member.

TOYOTA FORUM YARIS Relaterte emner

Ikke slik at de som ikke har sportsbil er ikke velkommen her på ts-ogn, men det passe bedre å poste på den andre forumet. Kjenner noen som har avensis og yaris om kunne tenke seg å bli med i en klubb men de vil ikke betale for medlemskapet og da jeg poengterte med ts-ogn så sa de at deres biler passer ikke så godt der. En annen ting er at ts-ogn har mye part om tuning styling osv, og vanlig man i gata er kanskje ikek så mye interesert i å hente siste 10 HK fra motoren sin eller stå og skry dag og natt det er morro: for å få motoren klar. Ikke at det er noe galt i å dirkutere hk turbo osv,en dere sjønner poenget. Og hvis tscn følger seg truffet så har jeg søkt for Toyota Klubber i Norge og fat dem også men de var jo en Sportsbil Klubb et direkte konkurrent til ts-ogn så da var avgjørelsen tatt. Så det hele er helt tilfeldig. At jeg startet i går rett og slett fordi jeg har jobbet med de sisdene siste mnd og følte at de var klar til å anonsere selv om de lå ute en god stund.

TOYOTA FORUM YARIS Kommentarer:
Redaktør på Toyota forum yaris
Lunde fra Hermansverk
jeg liker utforske norske bøker majestetisk. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Springseil.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net