Nortech Boats

  1. Mer om
Nortech Boats

Nortech Boats LæreNor-Tech Hi-Performance Boats, Cape Coral, Florida. 49 321 liker dette · 700 snakker om dette · 1 024 har vært her. Official Nor-Tech Hi Performance Finn Nor Tech båter til salgs i området ditt og over hele verden på YachtWorld. Tilbyr det beste utvalget av Nor Nor-Tech 550 & 560 Sport Center Console Nor-Tech produserer per 2009 båter av typene yacht, katamaran, v-bunn og «center console». Modeller[rediger | rediger kilde]. Nor-Tech 3900; Nor-Tech De er som et gammelt ektepar. BYGGER BÅTER FOR STYRTRIKE AMERIKANERE: Nor-Tech Boats Nils Johnsen (t.v) og Trond Schou Since 1991, Nor-Tech has set out to build exclusive products that are not available from production boat builders. Using proven techniques combined

Water: 20 Gallons Sleeps: 2 52 Roadster er basert på 4000 Roadster med et lavt dekk, ingen fenderlist og en enorm cockpit med hele 10 sitteplasser. For oss som liker fart her på Vestlandet er ikke det noe godt alternativ.

For det første er det langt mellom marinaene, og for det andre er det ufornuftig å kjøre rundt med svære bensinmotorer. Tanken bak dette prosjektet er derfor å lage et alternativ for dem som vil kjøre fort på sjøen uten å være miljøverstinger, forklarer Sandven.

TESTIMONIALS

Nordisk Nor-Tech - I vårt konsept har vi tatt mål av oss å oppnå tilnærmet samme ytelse og fart med dieselmotorer som våre amerikanske kolleger gjør med sine bensininstallasjoner. Det krevde at vi tok i bruk teknikker og materialer både ved utvikling og produksjon som ennå ikke er vanlige i Norge, sier Bård Sandven. Derfor har 447 lyssatt champagnekjøler slik at man skal kunne se boblene i flasken. Sterk konkurranse Det begynner å bli godt med skjærgårdsjeeper på markedet.

En av de siste er Nor-Tech 298 som koster tre ganger mer. Vil du ha norsk i tilsvarende størrelse kan Goldfish 28 Tender være et alternativ. Det kuriøse er at Fountain-maskinen vanligvis brukes på Mjøsa — i noe høyere hastigheter enn Skibladner antagelig.

Nor-Tech er også behørig representert med en 390 Sport Open med 740 hk, ankommet fra Tyskland. Her ligger også en råbarsk Nor-Tech 3900 Super V med 1320 hk.

High performance B&B Marine

We will strongly recommend CoastKey to other boat manufacturers. The physical kill cord was most of the time not attached to the one steering the boat since it did not allow to move around or engines got shut down when trying to.

Det er betryggende å vite at båten stopper opp om jeg skulle være så uheldig å falle uti — særlig om jeg er alene. Da er stort sett alt mulig, sier Bakkegaard, som ikke firer på materialvalg eller det håndverksmessige i byggeprosessen.

Arefjord stal showet under Bergen Poker Run

Det er ikke bare å slenge på noen store motorer og få det til å gå i 90 knop. Det kreves planlegging og at alle vinkler stemmer 100 prosent alle veier. I våre båter tilkommer dessuten endel spesialutstyr som ikke følger med i en standard motorpakke. Båtene skal gå fort og se tøffe ut.

Strandløven Båttypen passer til alt fra gutte- og jenteturer til dykking, soling, vannsport, fiske og familieturer. De typisk lange og smale Miami Vice-båtene hadde ikke det samme bruksområdet. Båtene falt også i popularitet. Og konene ville i hvert fall ikke ha slike båter, fortsetter båtdesigneren.

Deler kunnskap om skjørt og snorkelmerd

De har også bygget et par på 80 fot, men har sluttet med det. Det er kø for å få kjøpe båter med Nor-Tech på skroget. Kun det beste er godt nok. Hver båt lages for hånd. Der konkurrentene for eksempel har synlige plugger i panelet, er våre båter annerledes.

Amerikanske tilstander Kapital

Det både ser og er eksklusivt. Når Lexus begynte å bygge biler, måtte resten av produsentene ta seg sammen. Vi var litt Lexus i båtindustrien, sier Nils.

Har du lest dette? Unn intranett

NORTECH BOATS Relaterte emner

Boston Whaler 270 Dountless vil i Norge ha en pris på rett over en million kroner med 300 hestekrefter på hekken. Fleksibelt akter Dette er en båt med gjennomtenkte løsninger fra akter til baug. Foran motorene er det en vannskistang, massiv og tung som holder seg på plass. Båten har fått en høy og komfortabel ryggstøtte til akterbenken. Dette er forbedret fra tidligere båter fra produsenten.

NORTECH BOATS Kommentarer:
Forfatter på Nortech boats
Fagerli fra Sarpsborg
jeg elsker lese tegneserier raskere. Se gjennom min andre nyheter. jeg er tent på metallisches Silhouettenschießen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net