Cedrico 21 Monet

  1. Mer om
Cedrico 21 Monet

Cedrico 21 Monet AdgangContent [hide]

Lekker dunparkas fra Cedrico med stor og fyldig pels. En tidløs parkas som passer perfekt Klassisk sort dunjakke med stor og fyldig pels i hetten fra Cedrico. En tidløs parkas som er helt perfekt for nordiske vinterforhold og som du kommer til Se beste pris på Cedrico Of Norway Monet (dame). Les tester og omtaler før du kjøper En varm klassisk parkas med pels på hetten og i halsen. Stikklommer i siden, brystlomme og snøring nede.100% Polyester90% Dun10% FjærPels: Vaskebjørn og Stort utvalg av klær fra det populære merket Cedrico. Shop direkte fra de beste lokale klesbutikkene online

Finn din favoritt og kombiner dette med ditt klesskap. Cedrico nyheter Sjekk alle nyheter fra Cedrico og finn akkurat det du ønsker å bære ut året.

Du vil kanskje like: Date tips

Moteverdenen er i en kontinuerlig forandring, og det som trender endrer seg ofte over natten. Vaskebjørnene regnes som et skade dyr og truer øvrig dyreliv i Europa, og jakten på disse bidrar derfor til å beskytte øvrig fauna.

Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Cedricos hovedfokus er å produsere jakker av høy kvalitet, fint design, med god komfort og funksjonalitet.

Siden vikingtiden har folket i nord hentet inspirasjon fra omgivelsene og naturen for å takle det kalde nordiske klimaet, og i dag lever vi fortsatt etter disse prinsippene. Å holde varmen når kuldegradene kommer trenger ikke å være på bekostning av stil. Cedrico jakker kjennetegnes av høy kvalitet preget av stil, komfort og funksjonalitet.

Se dette: Get tv2

Cedrico fabrikkutsalg Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Et nøkkelord som beskriver Cedrico er gjennomtenkt design - her er ingenting overlatt til tilfeldigheter - og det synes!

CEDRICO 21 MONET Relaterte emner

Merket ble etablert for åtte år siden av designer Marius Schou Johannessen. Jakkene finnes i flotte farger, som blant annet monet olive, monet navy, monet light black og coyan olive. Cedrico jakker kjennetegnes av høy kvalitet preget av stil, komfort og funksjonalitet. Schou Johannessen lar seg inspirere av norske folkeliv, natur og tradisjon når han designer Cedrico jakker for menn og kvinner. Pels med god samvittighet! Cedrico bruker etisk jaktet pels fra vaskebjørner som lever vilt i sitt naturlige habitat og pels fra sertifiserte leverandører. Vaskebjørnene regnes som et skade dyr og truer øvrig dyreliv i Europa, og jakten på disse bidrar derfor til å beskytte øvrig fauna.

Cedrico 21 Monet
CEDRICO 21 MONET Kommentarer:
Forfatter om Cedrico 21 monet
Nordal fra Bodø
Les gjerne min andre nyheter. jeg liker lethwei. Jeg har lyst lese romaner modig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net