Ife

  1. Mer om
Ife

Ife VoksendeContent [hide]

IFE er et forskningsinstitutt innenfor fornybar energi, digitalisering, strømningsteknologi, nukleærteknologi, radiofarmasi og helse Institutt for energiteknikk ble etablert i 1948 som Institutt for atomenergi, og fikk i 1980 dagens navn. IFE forsker for en bedre fremtid. Vi har siden 1948 vært internasjonalt ledende og bidratt til nye løsninger innen fornybar energi IFE - Institutt for energiteknikk, Kjeller, Norway. 2087 likes · 43 talking about this · 868 were here. IFE er et av Norges største forskningsinstitutt Institutt for energiteknikk (IFE) ble etablert i 1948 som Institutt for atomenergi (IFA), og fikk i 1980 dagens navn. IFE forsker for en bedre fremtid IFE inngår avtale som sørger for at Norge blir kvitt 3 tonn atomavfall Mener IFE pålegges for store kostnader for reaktor-avviklingen

Av møtet med IFE framgikk det at praksisen hadde vært godt skjult, og at oppdragsgivere over hele verden potensielt kunne ha fått manipulerte data. Hva dataene var brukt til var uklart. Bellona er bekymret for at dataen IFE har jukset med kan ha blitt brukt som utgangspunkt for designvalg for løsninger i atomreaktorer. Hvis det er tilfellet kan det ha konsekvenser for sikkerheten ved anlegg rundt i verden.

Beregninger sier at det vil koste 21 milliarder kroner og ta flere tiår. Komiteen avga sin innstilling torsdag, og sluttbehandlingen skjer i Stortinget 22.

Specific Agreement on Joint Research between IFE and ESS

Det er svært positivt at Stortinget følger opp og anerkjenner behovet for en nasjonal strategi, og at staten skal ta et helhetlig ansvar for fremdriften for opprydningen etter 70 år med atomvirksomhet i Norge, sier Huseby i en pressemelding.

Helse, energi og miljø Staten etablerte i 1948 satsingen på atomreaktorvirksomhet for å se på sivil bruk av atomkraft til energiforsyning og transport.

Du vil kanskje like: Back to the future jennifer

Bemanner opp — Den overveldende interessen, fra noen av verdens ledende teknologiaktører, viser tydelig hvor viktig effektiv produksjon av utslippsfritt hydrogen vil være for fremtiden, sier Kathrine K. Hun har allerede lyst ut fem nye lederstillinger i forbindelse med oppskaleringen av selskapet, fra et lite pilotanlegg for hydrogenutvinning på Kjeller.

Du vil være IFE sin prosjektansvarlige og byggherrerepresentant ovenfor kunder, entreprenører, rådgivere og myndigheter.

Du vil representere divisjonen på en god måte og forstår det forretningsmessige rundt eiendomsutvikling og prosjektgjennomføring i sin helhet.

Du inngår i et team med leder for Eiendomsdrift og Controller og vil rapportere til Eiendomsdirektør. Våre kjerneområder er atmosfærens sammensetning, klimaendringer, luftkvalitet, miljøgifter og bærekraftige miljø- og klimaløsninger. NILUs forskning og kompetanse skal bidra til å bevisstgjøre samfunnet om årsaker til og konsekvenser av klimaendringer og forurensning.

Hvis materialet skal lagres i så lang tid vil det dannes andre nuklider som har lang halveringstid. Det gjør det mer vanskelig å håndtere, og krever andre beregninger for å lage sikre deponiløsninger.

KOMMENTAR: Atomreaktoren i Halden

Siden materialet er ubestrålt og ubrukt, er dette en ressurs som har verdi for kjernekraftindustien. Materialet er råstoff som kan brukes til å lage nytt kjernekraftbrensel. Når skal uttransporteringen skje? IFE trenger godkjenning fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet DSA for å flytte materialet og tillatelse fra opprinnelsesland for re-eksport som gjøres gjennom Utenriksdepartementet.

IFE Relaterte emner

Personvernerklæring for Jobreg Norge Brukervilkår Data som samles inn hos Jobreg blir fortrolig behandlet av profesjonelle rekrutterere og bemanningsrådgivere hos Jobregs samarbeidspartnere. Dette kan være rekrutteringsbyrå, hodejegere, bemanningsbyrå eller HR-personell i samarbeidende bedrifter. Ved å godta erklæringen for brukervilkår, personvern, og bruk av informasjonskapsler aksepterer du at Jobreg kan behandle personopplysningene om deg i overensstemmelse med jobreg sin personvernserklæring. Du er også inneforstått med at dersom du blir importert inn i en samarbeidspartner sitt system som du blir informert om inne på din profil i jobreg, så vil vår samarbeidspartner sin personværnerklæring, brukervilkår og informarsjonskapslerpolicy være gjeldende. Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter personopplysningsloven. Personvernerklæring Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Jobreg samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Jobreg holder til.

Ife
IFE Kommentarer:
Rapportert den Ife
Engh fra Tønsberg
Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til calcio fiorentino. Jeg har lyst lese bøker kontinuerlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net