Nye Toyota Corolla

  1. Mer om
Nye Toyota Corolla

Nye Toyota Corolla UbegrensetBli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid · Effektivitet møter effekt · Hybridsystemet har en bensinmotor på 1,8 liter og samlet systemeffekt er 122 HK Den nye Toyota Corolla Touring Sports vises for første gang på Paris motor show 2018, og slutter seg til 5-dørs utgaven som ble avslørt i Genève tidligere i Toyota Norge har akkurat klart å presse prisen under 300.000 kroner for den aller billigste utgaven, Corolla 5d 1.8 Hybrid Sense starter p Nye Corolla er strammere og penere på alle måter. I Norge har bilen fortsatt å selge i bøtter og lass, men i fjor høst ble det klart at Toyota Toyota Corolla Hybrid er tilbake etter 7 års fravær fra det norske markedet, jeg har hilst på den

Toyota Corolla: Corolla er tilbake som Toyotas kompaktbilløft

To spørsmål leserne er opptatt av knyttes til firehjulsdrift og tilhengervekt. Nei, Corolla er og forblir i overskuelig framtid forhjulsdrevet. Der foreligger ingen planer Toyota vil kommunisere om drift på alle hjul selv om plattformen åpner for det. Og naturligvis kan Corolla trekke tilhenger, men ikke av det tunge slaget: 750 kilo om tilhengeren har bremser og 450 kilo om den er uten.

Erik spør om seteryggen på passasjersetet foran kan legges ned slik at ekstra lange ting kan fraktes inne i bilen, men også der svarer Toyota nei.

Løsningen fins heller ikke på tilvalgslisten.

Corolla Touring Sports Toyota Buskerud

En av leserne spør om plass til barneseter siden bilen, i hvert fall stasjonsvognvarianten med inntil 1606 liters bagasjerom og flatt gulv når seteryggene legges ned, er stor nok som fullverdig familiebil. Ja, det er festepunkter for to seter, men med målt baksetebredde på 138 cm er det ikke plass til tre seter i bredden.

Email Ja, verdens mest solgte bil gjøre nå comeback i Norge.

Og nå er prisene klare. Faktisk ikke i hele Europa.

I relasjon: Fornye pass ski

Les også: Nordmenn får ikke nok av smakskombinasjonen øl og frukt - Lanserer Munkholm Radler For første gang i Corolla er dessuten AVS Adaptive variable suspension tilgjengelig, både i kompakt- og stasjonsvognutgaven.

Systemet kontrollerer støtdemperne i alle fire hjørner, gir bedre styrerespons, mindre krengning og bedre kjøreegenskaper. Kompresjonen og kraften til demperne kontrolleres kontinuerlig i 650 steg!

Mange valgmuligheter For første gang kan man velge mellom to hybriddrivlinjer i en Toyota: en oppdatert 1,8-liters variant med 122 hestekrefter og en ny 2-liters variant med 180 hestekrefter.

Gammel sjel i ny kropp

Alternativt kunne man ha tilbudt en seteforlenger, slik stadig flere gjør. Ellers er førerplassen i nye Corolla svært bra, og godt tilrettelagt.

Fin og informativ instrumentering er et pluss for føreren, og det samme er et utmerket head-up display. For oss som etter hvert har kommet opp i klassen «eldre junior mye eldre junior!

Betyr godt kjørelys stadig mer, og Corolla leverer meget godt også her. Prøvebilen hadde LED-frontlykter og fjernlysautomatikk, og særlig bedre enn dette blir det ikke uten at bilen koster mye mer. Ellers fantes naturligvis alt som skal til av tilkoblingsmuligheter, apper og et meget bra JBL lydanlegg.

Bagasjerommet i Toyota Corolla stasjonsvogn er meget rommelig, og er hakk i hæl på de største i klassen. Systemet kan dessuten oppdage og hindre sammenstøt med fotgjengere både dag og natt, og syklister på dagtid. Filsentreringsassistenten arbeider sammen med adaptiv cruise kontroll og hjelper sjåføren med å holde bilen sentrert i kjørefilen, også i svinger.

I tillegg er det en rekke andre viktige passive sikkerhetstiltak. Les også: Jo, dette er faktisk en Toyota! Toyota Corolla er et trygt valg For den som vil ha en stasjonsvogn som har god plass til både passasjerer og bagasje innenfor kompakte ytre mål, er Toyota Corolla vel verdt å vurdere.

Bilen kjører godt og gir fin komfort for lengre turer, og med 2,0 liters drivverk er den også sprek og morsom å kjøre. Det holder nok rikelig for de fleste det også. Men — det er et lite men Alle Toyotas hybrider her en trinnløs CVT-girkasse. Dette har Toyota fått en del «pepper» for opp gjennom, ganske enkelt fordi girkassen oppleves som «slurete» og lite direkte.

bildeserie, Toyota SE BILDENE: Nye Toyota Corolla

Toyota har, i kjent stil, tatt tilbakemeldingene på alvor og oppgradert denne girkassen ganske mye underveis. Også i nye Corolla, de viser oss grafer og tabeller og dokumenterer at på denne nye og fjerde generasjonen, har mye skjedd.

Selv om den har blitt bedre, er det allikevel slik at denne girkassen fortsatt tar bort litt av kjøregleden man ville hatt med et manuelt gir, eller en vanlig og mer direkte automatgirkasse.

Når man for eksempel gir på i en motbakke, økes turtallet mer enn hastigheten. Det oppleves som bilen «slurer». Uten at det er noen veldig stor sak i daglig bruk, så synes vi allikevel at det er litt synd. Det skal dog sies at de som kjører hybrider fra Toyota sjelden klager over dette.

Kanskje er det noe vi motorjournalister har hengt oss opp i? Erfaringsmessig ligger det nok litt høyere i den virkelige verden. Bagasjerommet er stort og byr på flere smarte løsninger.

NYE TOYOTA COROLLA Relaterte emner

Email Ja, verdens mest solgte bil gjøre nå comeback i Norge. Og nå er prisene klare. Faktisk ikke i hele Europa. Toyota valgte nemlig å fase ut Corolla-navet i Europa da de introduserte Auris, en noe snodig strategi ettersom Corolla faktisk er folkefavoritten verden over. Men det er lov å gjøre feil, så lenge man prøver å rette det opp. Den nye modellen er for sikkerhets skyld utviklet, testet og produsert i Europa, så den bør fungere like bra på lynraske motorveier som på norske kjerreveier. I første omgang vil Toyota tilby en stasjonsvogn og en kompakt 5-dørsmodell.

Nye Toyota Corolla
NYE TOYOTA COROLLA Kommentarer:
Rapportert den Nye toyota corolla
Vatne fra Sandnes
jeg liker lese om Norge sannsynlig. Se over min andre innlegg. Jeg elsker absolutt cirit.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net