Felleskjøpet Hønefoss

  1. Mer om
Felleskjøpet Hønefoss

Felleskjøpet Hønefoss Vi introdusererTrygg netthandel og bredt sortiment for bonde og forbruker innen hus, hjem og hage, kjæledyr, arbeidsklær og verneutstyr, husdyr, planteproduksjon Hønefoss, Butikk, Ankersgate 22, 3513 Hønefoss. Verksted, Ankersgate 22, 3513 Hønefoss Ser du etter ◴ åpningstidene til Felleskjøpet? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Felleskjøpet i Ankersgate 22 i Hønefoss p Finn kundeavis fra Felleskjøpet i Hønefoss og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger Butikk · Stengt (åpner igjen om 4 t.) Ankersgate

En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter! Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver.

Et bevis på dette er reåpning av hele fem butikker torsdag 16. De andre reåpningene er i Hønefoss, Ålesund, Åndalsnes og på Elnesvågen. Utvider med 1600 m2 og får inn nytt konsept Utbyggingen av avdelingen på Kløfta på Romerike hadde oppstart i februar 2016. Det totale «fotavtrykket» er økt fra 3100 til 4700 m2.

Felleskjøpet Agri Sa Hønefoss

Inkludert her er butikken som oppgraderes og utvides med 400 m2 til totalt 1500 m2. I tillegg åpner Felleskjøpets første hagesenter i tilknytning til butikken.

Inn skal alt fra såfrø, gjerdestoler, plantevern, tonnvarer, små og store maskiner, redskap og innendørsmekaniske løsninger I-mek for landbruket, til kjæledyrfôr, verktøy, utstyr og planter til hus og hage. Den første er at vi gjennomfører en reåpning på fem steder med samme konsept.

Den andre er vår største avdeling, som vi nå åpner her på Kløfta.

Trinol Super Permetrin insektsspray, ml Clas Ohlson

Vi satser her både på forbruker og mot landbruket, sier detaljhandelsdirektør Eivind Torkildsen i Felleskjøpet Agri. Avdelingen på Kløfta er oversiktlig inndelt etter tilbud og service. Landbruksdelen gir en samlet og oversiktlig presentasjon av hele landbrukssortimentet med en fagdisk som dekker hele bredden. Felleskjøpet er en sprek 120-åring som stadig utvikler seg for å møte krav, behov og ønsker fra alle interessenter fra bønder, politikere og opinion, til kunder i butikk.

Felleskjøpet har alltid hatt tett samarbeid med bønder, som også er medlemmer og medeiere.

Felleskjøpet Butikk

Satsingen på hagesenter er nytt i Felleskjøpet Agri. Nytt butikkonsept Avdelingen på Kløfta økes fra 3100 til 4700 kvadratmeter. Dette inkluderer butikken som oppgraderes og utvides med 400 kvadratmeter til totalt 1500 kvadratmeter.

FELLESKJØPET HØNEFOSS Relaterte emner

Flere saker» Personvernerklæring Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Felleskjøpet Hønefoss
FELLESKJØPET HØNEFOSS Kommentarer:
Rapportert den Felleskjøpet hønefoss
Lervik fra Stavanger
Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Logrolling. jeg liker rapporterer norske nyheter overraskende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net