Fremtind Service As

  1. Mer om
Fremtind Service As

Fremtind Service As SisteContent [hide]

Hvis du bare tar ut brikken, men ikke sier opp avtalen, må du fortsatt betale for passeringene til den gamle bilen. Fremtind Service AS Postboks 393 Sentrum Fremtind Service er Norges største AutoPASS-utsteder med 750 000 kunder, og er et datterselskap av Fremtind Forsikring AS. Selskapet har inngått avtaler om å kjøpe Vegfinans og Bompengeselskap Nords avtalekunder, og vil etter oppkjøpene ha om lag Tidligere var Fremtind Service datterselskap av Fjellinjen AS. Hos oss kan du blant annet bestille AuoPASS-avtale og sjekke hva reisen din koster med vår Fremtind Service er Norges største AutoPASS-utsteder med 750 000 kunder, og er et datterselskap av Fremtind Forsikring AS. Selskapet har inngått avtaler om Antall aksjer: 30 000; Aksjekapital: 990' NOK; Resultat før skatt 2020:1 516' NOK; Utbytte 2020: ; Stiftet

Erfaren forsikringsselger søkes til offensiv sparebank

Om rollen Hele 9 av 10 av våre kunder som tar kontakt, er fornøyde. Dette er noe vi jobber hver dag med å etterleve. Logg inn og få oversikt over pensjonen din Usikker på hvilke forsikringer du bør ha? Vi er eksperter på forsikring, og tilbyr gratis rådgivning over video eller telefon. Fremtind jobber med å finne nye og smarte løsninger, som gjør hverdagen din enklere og tryggere.

Hva betyr dette for deg? Det blir minimalt med endring for deg, og du vil fortsatt være forsikringskunde hos DNB. Du trenger ikke å foreta deg noe aktivt selv — alt vil skje automatisk.

DNB Livsforsikring AS vil fortsatt administrere og følge opp personforsikringene på vegne av Fremtind Livsforsikring AS, blant annet motta premieinnbetaling, behandle personopplysninger og skal kontaktes ved spørsmål om forsikringene. Personforsikringene fortsetter som før med samme vilkår og pris. Fremtind Forsikring etablerte fra 1. Forsvinner DNB som jeg har vært kunde hos i mange år?

Nei, DNB forsvinner ikke. Du vil fortsatt være forsikringskunde i DNB. Du er fleksibel og løsningsorientert og ønsker å gjøre kundens henvendelse enklere gjennom rask og effektiv betjening Du balanserer kvalitet og effektivitet til det beste for kunden og Fremtind Service Du er en proaktiv og profesjonell rådgiver og ambassadør som viser sterk interesse og produktkunnskap til Fremtind Service nåværende og nye tjenester Du har gode kommunikasjonsferdigheter og klarer å veilede kunder i bruk av våre digitale tjenester både på norsk og engelsk.

Du motiveres av høy aktivitet og tydelige mål Krav til kompetanse og erfaring Erfaring fra kundeservice er et krav Erfaring fra salg er ønskelig God muntlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk Strukturert, effektiv og serviceinnstilt Teknisk forståelse og lærer nye digitale løsninger raskt. Andre har betalt det som nå viser seg å være urettmessige krav. Men nå har både Fremtind Service og andre bompengeselskaper startet med å betale tilbake beløp til de som krever det.

Men nå har jeg endelig fått refundert 1400 kroner ved å henvise til Motors artikler og tingrettsdommen, forteller Fredrik Kervel fornøyd i en epost til Motor.

FREMTIND SERVICE AS Relaterte emner

Disse kundene kontakter oss igjennom telefon, mail og chat. I alle disse henvendelsene er det viktig at vi leverer god kundeservice. Det gjør vi i dag gjennom våre dyktige medarbeidere. Vi er tydelige og vennlige. Om rollen Hele 9 av 10 av våre kunder som tar kontakt, er fornøyde. Dette er noe vi jobber hver dag med å etterleve.

Fremtind Service As
FREMTIND SERVICE AS Kommentarer:
Forfatter på Fremtind service as
Johansen fra Sørum
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Casterboarding. jeg liker lese romaner triumferende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net