Været På Kanariøyene I Desember

  1. Mer om
Været På Kanariøyene I Desember

Været På Kanariøyene I Desember UovertruffenTa en titt på oversikt over klima, temperatur og været på Kanariøyene her! desember, Dagtemperatur 20°c, Nattetemperatur 18°c, Vanntemperatur 21°c Gran Canaria vær & klima | Sjekk hvilken temperatur Gran Canaria har til enhver desember, Dagtemperatur 21°c, Nattetemperatur 18°c, Vanntemperatur 20°c Være i Gran Canaria for desember har så lave som 18°C grader med høyest 20°C grader. Det er perfekt temperatur for å gå rundt i Gran Canaria uten at det er Get the monthly weather forecast for Las Palmas De Gran Canaria, Kanari, Spania, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead Vinterværet på Gran Canaria. Månedene desember til februar er de mest ustabile og som har de laveste temperaturene å by på. Som regel vil det gjerne være

Vær Gran Canaria juni I gjennomsnitt er det maks 22° i juni på Gran Canaria med en minimumstemperatur omkring 19°.

Det er 2 nedbørsdager i juni med totalt 2 mm nedbør og denne måneden er det 28 dagen oppholdsvær på Gran Canaria. Vær Gran Canaria juli I gjennomsnitt er det maks 23° i juli på Gran Canaria med en minimumstemperatur omkring 20°. Havtemperaturen er rundt 23° grader.

Været på Gran Canaria franciaenred.com

Les også: Se hvor grønt det har blitt på Lanzarote! Snø og storm Uvær slik som Filomena og Clement har påvirket været på øygruppen i vinter. Sistnevnte førte til regn fra 28. Rundt 70 mm regn ble målt på tre dager ved flyplassen på La Gomera da Clement påvirket været.

Den beste tiden å besøke Mauritius er i mai og oktober, påpeker statsmeteorologen.

Verdens beste klima Du er på nettstedet til Turisme på Kanariøyene.

Her fra Kalaisson tempelet i Port Louis. Foto: Shutterstock Forventet nedbør i desember: 170 millimeter cirka det dobbelte i høylandet Antall regndager: 12 regndager Havtemperatur: 27 grader Til Mauritius kan du fly både direkte og med rutefly.

Sistnevnte alternativ har en reisetid på rundt 18 timer. Utenfor parets hotellrom var det bråk fra morgen til kveld.

Slik når du frem med ferieklagen Maldivene Nest øverst på listen havner Maldivene. Her er gjennomsnittstemperaturen i desember lik som på Mauritius, med en noe lavere makstemperatur på 30 grader.

På Maldivene er det tørrest og mest sol fra januar til april, påpeker statmeterologen. Forventet nedbør i desember: 200 millimeter Regndager: 15 regndager Havtemperatur: 28 grader.

Når bør man besøke Gran Canaria

Thailand er også populært, men i år har også Kapp Verde blitt et ettertraktet reisemål. Det er jo ikke så mye lengre enn Kanariøyene, og et spennende reisemål som ikke så mange har vært. Dubai har også vokst mye. Årsaken til dette er at det er store fjell midt på øyen. Den sydlige delen av Gran Canaria har som regel rundt regned 300 soldager pr.

Dagsrevyen

Temperaturene på dagtid holder seg som regel mellom 20 og 30 grader gjennom året, men som sagt er det variasjoner også her. Kommer det vinder fra Sahara om sommeren kan man oppleve at temperaturene stiger dramatisk, og da gjerne opp i 40 grader.

Her tar vi for oss alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet på Gran Canaria. Årstidene på Gran Canaria Vår — mars, april og mai Våren er en årstid der det kan komme noen regndråper på Gran Canaria, av disse månedene er det mars som får mest regn med et snitt på 14 millimeter.

I denne storbyen er det flere lokalinnbyggere enn turister, og byen er mer spansk enn mange andre reisemål på øya. På sørsiden av Gran Canaria ligger det største utvalget av butikker, restauranter og uteliv i Playa del Inglés og Puerto Rico. Hit er det enkelt å finne veien om du bor i et av de roligere feriestedene rundt.

VÆRET PÅ KANARIØYENE I DESEMBER Relaterte emner

Ting å gjøre Når bør du reise til Gran Canaria På grunn av været er øya hevdet å være den beste i verden. Det er ingen rette eller gale tidspunkt å reise til Gran Canaria. Du er garantert behagelig temperatur uansett tid du velger å reise. Temperaturen blir sjelden for varm om sommeren og hvis du trenger å kjøle seg ned, er vanligvis vann nært for hånden, og det blir aldri for kaldt i vintermånedene heller - selv om du bør pakke ned en genser eller lett jakke til å ta på når solen går ned. Det tiltalende været året rundt betyr at oppholdet er livligere enn på andre europeiske feriesteder.

VÆRET PÅ KANARIØYENE I DESEMBER Kommentarer:
Forfatter på Været på kanariøyene i desember
Byberg fra Vadsø
jeg liker utforske norske bøker uforsiktig. Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er hana ichi monme.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net