Trondheim Badeplass

  1. Mer om
Trondheim Badeplass

Trondheim Badeplass SurgerSju fine badeplasser i Trondheim Kommunen sjekker badevannskvaliteten ved flere av byens badeplasser i badesesongen. Vi har bra kvalitet på badevannet i Trondheim, så det er trygt å hoppe i Korsvika er en populær badeplass ved Ladestien på Ladehalvøya. Området består av flere små viker med sand- og steinstrender, og egner seg Tilbake til Aktiviteter & Attraksjoner · Aktiviteter bading ut på tur sykling Vinter Trondheim har mange fine badeplasser og strender hvor du kan bade i sjø- eller Det er ikke toalett, dusj og drikkevann ved badeplassen

Handicapvennlig badeplass i Trondheim

Selv om det er er litt vanskelig å reise hit,er det absolutt en fin opplevelse. Komme seg dit: Omtrent en-timers sjøtur fra Bodø og 3,5 timers biltur nord for Bodø.

Her bor du: Hoteller er det ikke alt for mange av utenom Bodø, spesielt hvis du er ute etter et hotell med gode familiemuligheter.

Sjøsanden, Mandal Det er selvfølgelig ikke tilfeldig at du finner flere strender på sørlandet på denne listen. Det norske syden vil nødvendigvis ha flere strender på listen enn de fleste andre områder. Finkornet sand, ca. Kombiner gjerne strandopplevelsen med badeland Sørlandsbadet. Det ligger riktignok i Lyngdal, men langt til Mandal er det ikke.

Er du klatrelysten er det muligheter for klatring i Kjerringberget. God fremkommelighet for rullestolbrukere.

Lianvannet, Trondheim

Buss nr 3 og 4 til Lade som stopper i nærheten. Kyvannet — ferskvann Kyvatnet ligger i Bymarka.

Det er satt opp benker flere steder rundt vatnet, og her finner du også et stupetårn. Det er gode muligheter for å fiske. Buss nr 8 stopper i nærheten. Hosnasand, Åfjord — saltvann — kart Badestranda på Hosnasand i Åfjord på Fosenhalvøya, hvor også Stokkøya Sjøsenter ligger, er en av de aller fineste sandstrendene i Trøndelag. Hosnasand er godt egnet for bading og andre vannaktiviteter.

Gi oss et sted å være!

Siden stranda ligger i umiddelbar nærhet til sjøsenteret er det gode muligheter for både en bedre matbit og overnatting. Hestsjøen Badeplassen har tilgang til parkering. Tilgang til toalett og bålplasser.

Det er ikke tilrettelagt med handikapp fasiliteter, telt eller fortøyningsmuligheter.

Fjern forbudet mot bading på Grilstad Marina

EN Badestrender på Innherred Med sin lange kyst og mange bukter og viker har Innherred flere nydelige badeplasser. Her finner du informasjon om seks utvalgte strender. Paradisbukta Kommune: Steinkjer Beliggenhet: 5 kilometer nord-vest for steinkjer sentrum ved Søndre Egge.

Farlig trafikk på Ringvålveien Mange barn sykler langs Ringvålveien til den populære badeplassen ved Hestsjøen om sommeren. Sommeren er høysesong langs Ringvålveien; joggere, syklister og rulleski-løpere er flittige bruker av den smale og svingete veien. Sterke krefter har lenge ønsket å hindre ungdom i å bade på Grilstad. I Norge har strandloven sikret nordmenn tilgang til sjøen i over 50 år, men den gjelder kanskje ikke for ungdom?

Hvis det er slik at Trondheim kommune ikke ønsker at ungdom skal bruke Grilstad marina som møtested og badeplass er det viktig at kommunen forstår behovet for et lignende tilbud et annet sted der man kan hoppe ut i vannet fra brygger, stupebrett eller andre høyder, der det er god plass og toleranse for at ungdom trenger å være ungdom. Inntil vi har et slikt sted, vil ungdom fortsette å møtes på Grilstad og vi ser det som svært sannsynlig at mange vil fortsette å hoppe fra bryggene selv om vi nå må vi klatre opp på gjerdet først.

Det er også aktuelt å i større grad legge til rette for mer opparbeidede og varierte badeinstallasjoner enn tidligere. Kvalitet Befolkningens krav til kvalitet har økt og dette gjenspeiles i publikums henvendelser, samt i brukerundersøkelser. Det er viktigere nå enn tidligere å opparbeide badeplasser med gjennomgående gode kvaliteter: terrengutforming, tilrettelegging for bading, gode sanitærforhold, og tilrettelegging for opphold og aktivitet.

Last ned også: Sunne havrecookies

Det er behov for å bygge robuste anlegg som tåler høy belastning, med infrastruktur som legger til rette for mer effektiv drift. Flere badeplasser er også naturlige portaler inn til strandsonen og kobles til grønne korridorer som går fra marka til fjorden Tilgang til arealene Atkomstene til badeplassene bør være tydelige og godt kommunisert.

Også utfordrende terreng må i større grad hensyntas enn tidligere for å skape god tilgjengelighet for alle. Nye areal I de bynære områdene er det generelt manglende areal til etablering av nye badeplasser.

TRONDHEIM BADEPLASS Relaterte emner

Namsos Camping Storvika og Molovika, Stjørdal — saltvann Storvika like utenfor sentrum er Stjørdals mest populære badestrand. Storvika er vendt ut mot Trondheimsfjorden og har sol til langt utpå kvelden. Sandstrand med lang grunne, trygg og velegnet for små barn. Storvika er populært for rekreasjon, skoleklasser, barnehager og turister. Et flott friluftsområde med berg, skog, stier og plenområder. Volleyballnett på stranda og grillområde med bord og benker.

TRONDHEIM BADEPLASS Kommentarer:
Forfatter på Trondheim badeplass
Frydenlund fra Hammerfest
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Deltiologie. Jeg nyter lese om Norge for det meste.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net