Uefa Nations League

  1. Mer om
Uefa Nations League

Uefa Nations League FremragendeContent [hide]

UEFA Nations League, uformelt kalt nasjonsligaen, er en fotballturnering for europeiske seniorlandslag for menn. Den første turneringen startet i september 2018. Den er terminfestet på datoene for privatlandskampene i Europa og erstattet disse Visit ESPN to view the 2020-21 UEFA Nations League Table I tilgangslisten 2020–21 rangerte UEFA lag basert på 2018–19 Nations League-generelle rangering, med en liten modifisering: lag som opprinnelig rykket ned i UEFA Nations League, uformelt kalt nasjonsligaen, er en fotballturnering for europeiske seniorlandslag for menn. Den første turneringen startet i september Learn all about UEFA's newest national-team competition, and see highlights of the first final tournament

Finalespillet mellom de fire beste League A-lagene utkjempes først i juni 2021. Nations League mesteren skal kåres, men i tillegg skal det altså kjempes om plass i VM-sluttspillet i 2022.

De to beste landslagene som ikke har kvalifisert seg til VM gjennom VM-kvalifiseringen, går til Playoff sammen med gruppetoerne fra VM-kvalifiseringen.

Totalt 12 lag skal kjempe om sluttspillets tre siste plasser. Norges landslag i fotball kan se fram til litt enklere motstand i neste års Nations League etter at UEFA-styret har endret formatet for turneringen. Martin Ødegaard og resten av landslaget ligger an til å få mer overkommelig motstand i neste års Nations League etter at UEFA-styret endret formatet.

Samtidig forsvant utsikten til Nations League-kamp mot en storhet som Tyskland. Snarere kommer de betydningsfulle møtene veldig snart.

UEFA Nations League kan ikke komme raskt nok

La oss bruke England som et eksempel. Gareth Southgates unge mannskap gjorde sine saker godt, og ble betalt i form av semifinale i VM.

De var nær ved å ta seg til finalen, men kunne ikke tukte Kroatias pasningsspill utover i kampen. Normalt ville trener Southgate ha vært nødt til å se frem mot EURO 2020 for en mulighet til å bevise at han og laget har lært leksa.

Vinneren av hver playoff-gruppe, får plass i VM. Hvilke lag som får plass i playoff er basert på ranking. Lagene i divisjon A, blir rangert fra 1 til og med 16. Derfor var ikke Tsimikas og Shaqiri involvert for sine landslag Liverpools sommerkjøp ble koronatestet og ble igjen på hotellet. Nations League i kveld: Neco Williams debuterte og imponerte på landslaget Stor kveld for Liverpools unge backtalent.

UEFA NATIONS LEAGUE Relaterte emner

Tweet på Twitter Et av problemene med internasjonal fotball er hvor lenge man må vente mellom hver turnering Foruten finalistene Frankrike og Kroatia har samtlige øvrige VM-deltagere i større eller mindre grad feilet. Følgelig ønsker de å reise kjerringa så raskt som mulig. Normalt må de vente til neste gang de kan få vist seg frem — som i et større mesterskap — hvor det er lett å gjøre de samme feilene igjen. Coolbet sørger for VM-feber! Sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for! De beste europeiske nasjonene blir ofte trukket i EM — eller VM-kvalifiseringsgrupper som i liten grad setter dem på prøve. Fra tid til annen havner de i gruppe med en skikkelig rival, men seedingen sørger normalt for at kvaliken er en formalitet.

Uefa Nations League
UEFA NATIONS LEAGUE Kommentarer:
Forfatter på Uefa nations league
Ali fra Tønsberg
jeg liker lese bøker lydig. Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Filmmemorabilien.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net