Mercedes Fredrikstad

  1. Mer om
Mercedes Fredrikstad

Mercedes Fredrikstad InspirererContent [hide]

Steen Fredrikstad forhandler personbiler og varebiler fra Mercedes-Benz og Peugeot. Velkommen til din bilforhandler i Fredrikstad Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Mercedes-Benz i Fredrikstad her Mercedes-Benz Citan 112 A2 aut. Steen Østfold AS - Fredrikstad Startet opp i 1978 på Råbekken. Flyttet til lokalene Dikeveien i 1991. Har agentur på Peugeot og Mercedes-Benz Steen Fredrikstad forhandler Peugeot person- og varebiler, Salget av nye elektriske Mercedes-Benz EQA har startet

Søkeresultater

Videre vil vi dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser. For enkelte tjenester vil det være nødvendig å overføre personopplysningene dine til tredjeparter for å kunne oppfylle avtalen.

Dette kan du lese mer om på de respektive tjenestetilbydernes hjemmeside. Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere Bertel O. Steen inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

I enkelte tilfeller vil vi også være å anse som databehandlere ettersom vi behandler personopplysninger på vegne av behandlingsansvarlige. Dette vil blant annet gjelde behandling av personopplysninger av kunder hos frittstående forhandlere av våre bilmerker.

Har du lest dette? Family sport fredrikstad

I disse tilfellene er det Bertel O. Steen som er databehandler gjennom å drifte IT-systemene på vegne av de frittstående forhandlerne som er behandlingsansvarlige. Hvor lagres dine personopplysninger?

Personopplysninger som behandles av Bertel O. Vår konfigurator er laget for å eliminere feilaktige kombinasjoner.

Finn de beste dekk og felg tilbudene i konfiguratoren nedenfor. Vi er fortsatt tilgjengelige for deg og vil gjerne å ha kontakt med kunder på telefon og mail, samt digital visning av bil. Det er en enkel og grei løsning alle kan få til uten spesiell teknisk kompetanse.

Denne gjengen i Fredrikstad har satt både omsetnings

Vi selger biler til kunder over hele landet, og kommer du eksempelvis langveisfra med tog for å hente din nye bil, henter vi deg gjerne på Fredrikstad Stasjon til avtalt tid. Bilene er ferdig kosmetisk og teknisk klargjort. Det er i grunnen svært lite gjennomtrekk hos Bertel O. Steen, og det begynner å bli en god del ansatte med høy ansiennitet. Kirsti Magnussen er en av dem som har vært hos Bertel O Steen lengst, kun én har lengre ansiennitet enn henne. Og jobben blir bare bedre og bedre!

Peugeot Et vitnemål for forhandleren dukker opp i form av en stamkunde, Per J. Han kjører for tiden rundt i en rød Peugeot 3008, den 25.

Steen Råbekken har solgt 5 stykker av terrengbilen M-klasse. Stor trafikk på Råbekken Nummer tre på lista over nyregistrerte personbiler her i distriktet er Peugot med 90 solgte biler.

Velkommen til Mobile Fredrikstad AS.

MERCEDES FREDRIKSTAD Relaterte emner

Steen Oslo AS, avd. All vår behandling av personopplysninger skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverk, herunder GDPR og personopplysningsloven. Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss. Behandlingsansvarlig Bertel O. Steen AS er et selskap heleid av Bertel O.

MERCEDES FREDRIKSTAD Kommentarer:
Forfatter om Mercedes fredrikstad
Madsen fra Trondheim
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Wasserflugzeugrennen. Jeg trives utforske norske bøker nysgjerrig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net