Volvo V60 D3 Test

  1. Mer om
Volvo V60 D3 Test

Volvo V60 D3 Test ForbedringSer du etter klassisk Volvo-herregårdsvogn er nok ikke dette noe for deg. Men V60 har mange gode egenskaper Først i test: Nye Volvo V60 imponerer. BARCELONA: Helt siden 60 og 70-tallets Amazon og 140 har Volvo stasjonsvogn vært en del av den norske ANDRE GENERASJON: Nå lanseres Volvo V60 som erstatning for et av nesten utelukkende 4-sylindret – med en 150 hk turbo diesel (D Volvo S90 T8: Om noen år kan dette være et skikkelig bruktbil-kupp Test: Volvo V60 D3 Momentum: Denne bilen utfordrer deg. Dette er Volvo på en helt ny og litt uvant måte

Ingen holder for solbriller. Hanskerom burde vært litt større, og det samme med rom i midtkonsoll.

Inntil videre, i det minste. Vi skal ikke ta en detaljert beskrivelse av alle sikkerhetsdetaljene, men du finner en oversikt på Volvos nettsider.

I stedet fikk bilen briljere på ubrøytete veier og opp kneiker der andre sklei baklengs. Dobbelturbo Så de rene kjøreegenskapene er jeg fortsatt ikke sikker på, hvordan den håndterer frisk kjøring i svingete landskap.

Volvo V60 D3 hp (DT9)

Kjøring som skiller det mediokre og geniale. Samtidig virket D5 motoren fin, den er sterk, har et solid bunndrag. Her er det en dobbelturbo løsning, en lavtrykksturbo som jobber på lave turtall og en høytrykks som tar over når man trykker til. Automatkassen føles ikke veldig sofistikert, men skifter uten for mye pauser og gjør turen komfortabel.

Test: Volvo V60 D2 Momentum

Samtidig gjør ansiktsløftet mye. Volvo har tradisjonelt ofte beholdt modellene sine lenger enn mange av konkurrentene. Kanskje er det det som har gjort dem til mestere på å modernisere en modellserie betydelig med relativt enkle grep. På V70 er det først og fremst den nye grillen som skiller seg ut, men det ble gjort små endringer mange steder. Foto: David K Andersen Sist men ikke minst under punktet utseende, har Volvo gjort det mulig å bestille V70 med nye og fine detaljer og fargekombinasjoner.

Chiptuning VOLVO V60 I D3 Hk Hk Effekt

Den som tastet inn bestillingen på testbilen burde bli månedens ansatt. Sjelden har jeg opplevd et så vellykket oppsett. Hvitfargen heter Inscription Krystall perlemor, og en ting er at den ser bra ut på bilder — i virkeligheten har den en metallic-glans som ser fantastisk ut. Det er likevel kombinasjonen hvit med sorte takrails, speil, sideflater langs vinduene og sorte detaljer på felgene som virkelig hever inntrykket.

Og det til den grad at folk vi møter på underveis ofte har kommentarer og sjelden er i tvil om at dette må være en «ny» bil. Kjent stil og premium-følelse Også innvendig har Volvos representant holdt tunga rett i munnen da testbilen ble bestilt.

Har du lest dette? Chippa bilen volvo

Sorte seter med to typer skinnkvalitet og lyse sømmer, metallstil på midtkonsoll og ellers passe utstikkende valg på farger og materialer, gir interiøret et ganske optimalt inntrykk. Du bærer de umiddelbare kostnadene ved retur av varene. Ikke minst ser man en tydelig forskjell på linjene på bilen, som brytes opp på V60.

Fronten er litt mer kantete og røffere. Samtidig strekkes Tors hammer-lyktene lenger inn mot grillen.

Volvo V60 Dekk på nett

Artikkelen fortsetter under bildet Faktisk er det hentet inspirasjon fra gode, gamle P1800 S. Bakruten er mer oppreist. Den er 60 grader, mot V90s 45 grader.

Noe annet vil vel ikke latt seg høre for en bil som skal erstatte herregårdsvogna.

Du vil kanskje like: Service intervall volvo v70

VINGE: Den tverrgående linjen har form som med en vinge, kommer med ulike tre-slag innenfor metallbeslaget, og løfter infoskjerm og høyttalere elegant. V60 er tross alt en mellomdyr modell på markedet, så man kan forvente en akselerasjon som er midt på treet. Garantien er fem år, eller 100 000 km.

VOLVO V60 D3 TEST Relaterte emner

Og etter litt tid gikk det opp for oss at det var broren, Volvo XC60 vi sammenlignet den med. Selv om også det er avstand til denne firehjulstrekkertene, finnes mange likheter, svært mange likheter. Så et kort resyme må bli at her har Volvo lykkes med å skape en sporty modell, av en arbeidshest. Kjørekomforten i V60 kan vel ingen ha noe å utsette på, heller ikke interiøret. Volvos seter har vært lovprist av langkjørere i mange, mange tiår. Svært få, om noen, biler kan måle seg med setene i Volvo, det er opplest og vedtatt av andre enn oss, og der er vi enige. Så vi ser heller litt mot andre sider av same sak, motorene.

VOLVO V60 D3 TEST Kommentarer:
Rapportert den Volvo v60 d3 test
Hanssen fra Ålesund
Se min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Juttejutsu. jeg liker lese tegneserier skjult.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net