Lavt Stoffskifte Symptomer Menn

  1. Mer om
Lavt Stoffskifte Symptomer Menn

Lavt Stoffskifte Symptomer Menn By påContent [hide]

Tørt og flisete hår, håravfall, ytre del av øyenbrynene forsvinner Tregt bevegelsesmønster og langsomme reflekser Struma i 50 prosent av tilfellene Muskelsmerter, leddsmerter og hovne ledd nhi.no › livsstil › egenomsorg › symptomer-pa-lavt-stoffskifte

Lavt stoffskifte

Pakk pasientene inn i ulltepper for å hindre videre varmetap. Overvåk respirasjon og sirkulasjon. Vi har sammenliknet vår TSH-metode med metoden som benyttes ved Hormonlaboratoriet, og vi har ikke funnet noen signifikant forskjell på metodene. Samtidig med at vi innfører det samme referanseområdet for TSH for voksne som Hormonlaboratoriet, endrer vi også referanseområdet for barn slik at det også er det samme som det Hormonlaboratoriet bruker.

Sliten, trøtt og energiløs er de første symptomene.

De generelle symptomene kan være tegn på så mange andre sykdommer at det eneste sikre beviset er å få legen din til å ta en blodprøve. Sykdommen, hypotyreose, eller lavt stoffskifte, er en sykdom i skjoldbruskkjertelen.

Barn kan også rammes av lavt stoffskifte, men det er mer sjelden. Høyt stoffskifte skyldes at kroppen produserer for mye stoffskiftehormon - tyroksin. Graves sykdom er relativt hyppig forekommende, særlig blant kvinner.

Den er en autoimmun sykdom, hvor kroppen danner antistoffer som setter seg i reseptorer på kjertelen og stimulerer den til økt produksjon. Det er en familiær disposisjon, men man vet ikke hvorfor sykdommen utløses. Det er økt risiko for å få den under og etter et svangerskap, ved infeksjonssykdommer, og når man avslutter kortisonbehandling.

Målet med behandlingen er å normalisere stoffskiftet og behandle sykdommen i skjoldbruskkjertelen. Behandling med tyreostatikatabletter Ved behandling av Graves sykdom starter man vanligvis med tyreostatikamedisin i tablettform. Utviklingen kan gå langsomt og nesten umerkelig, og i tidlig fase kan en person med hypotyreose være helt uten symptomer.

Etter hvert kan symptomer komme fra ulike organer i kroppen, og sykdommen presenterer seg derfor med et betydelig mangfold av symptomer og plager.

LAVT STOFFSKIFTE SYMPTOMER MENN Relaterte emner

Høyt stoffskifte heter hypertyreose eller hyperthyreose på det medisinske fagspråket. Sykdommen er også kjent som hypertyreoidisme eller tyreotoksikose. Høyt stoffskifte skyldes at kroppen produserer for mye stoffskiftehormon - tyroksin. Graves sykdom er relativt hyppig forekommende, særlig blant kvinner. Den er en autoimmun sykdom, hvor kroppen danner antistoffer som setter seg i reseptorer på kjertelen og stimulerer den til økt produksjon.

LAVT STOFFSKIFTE SYMPTOMER MENN Kommentarer:
Forfatter om Lavt stoffskifte symptomer menn
Mikalsen fra Namsos
Jeg nyter lese romaner lengselsfullt. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Brettbahnrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net