Geilo Skiheiser

  1. Mer om
Geilo Skiheiser

Geilo Skiheiser Jubileum



Booking og informasjon om skiferie til Geilo - en familiefavoritt. Sjekk ut Geilos beste tilbud, webkamera, snørapport, bilder og mer Alt du trenger å vite om Geilo med dagens snørapport, åpne skiheiser og nedfarter Velkommen til SkiGeilo - Et av Norges størte alpinanlegg med en lang historie for alpin turisme! Vinteren er magisk på Geilo, med snødekt landskap og herlig Slaatta Skisenter og Geilo Skiskole er en familiedrevet bedrift og linket sammen med SkiGeilo. Slaatta er et fint utgangspunkt for hele familien, og ligger Geilo Skiheiser har 18 skiheiser og 40 nedfarter fordelt på de to dalene som gir utfordringer for alt fra nybegynnere til eksperter

Geilo Sommerheis

Regjeringen vil likevel kunne gi nasjonale anbefalinger om rødt tiltaksnivå om situasjonen tilsier det. Lokalene ved universiteter, høyskoler og fagskoler stenges for alle studenter og undervisningen gjøres digitalt. Ansatte følger reglene for arbeidslivet for øvrig. Arrangementer: Alle arrangementer utenfor hjemmet forbys, både inne og ute, med unntak av begravelser og bisettelser.

Digitale arrangementer med maksimalt fem personer til stede, i tillegg til utøvere og annet nødvendig produksjonspersonell, er tillatt. Idretts- og fritidsaktiviteter: Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge med ett unntak, se under.

Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner Alpin og Fjell

Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater. Det blir tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune.

Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne.

Arbeidsplasser: Påbud om hjemmekontor for alle som kan. Arbeidsgivere skal sørge for at ansatte jobber hjemmefra så langt det er praktisk mulig. Smittevern Covid-19 Slik jobber vi Foreningens formål er å samle alle som driver alpinanlegg, og fjelldestinasjonsselskaper som representerer interesser innen alpint reiseliv i Norge, i én forening.

Foreningen skal ivareta medlemmenes interesser og skal fremme et godt samarbeide mellom medlemmene. Bransjeforeningens oppgave er å hjelpe det enkelte medlem med råd og veiledning, og behandle saker som krever samlet vurdering. Foreningen skal fungere som et felles talerør for alpinanlegg og fjelldestinasjoner, den skal kunne drive markedsføringstiltak, prosjekter med fokus på utvikling, og bedring av forutsetninger og rammevilkår for alpinbransjen og tilknyttede næringer i fjelldestinasjonene.

Foreningen skal også jobbe for å bedre rammevilkår for bransjen ovenfor offentlige myndigheter og andre instanser.

Fra langrenn til spa her er alt du trenger å vite om Geilo

Berg har 12 års erfaring som daglig leder for Stordalen Skisenter, et dugnadsdrevet skianlegg på Vestlandet, som har mange likhetstrekk med Vestvatn. Foto: Mette Solberg Fjeldheim Her spiser du Highland bakeri serverer fristende og velsmakende fransk bakverk hver dag, hele uken, fra tidlig morgen til sent på kveld. På ettermiddagen og kveldstid er det også pizza på menyen.

Menyen består av både tre-retters, hovedretter og småmat. Det er viktig for oss å foredle og bygge videre på eksisterende næringsliv og infrastruktur, og inkludere innbyggere og hytteeiere, sier Arne Pålgardhaugen.

Og vi trenger mer av det. Det nye selskapet skal bli et kraftsenter for utviklingen av området. I følge guiden fra FF-redaktør Reinton finnes det rikelig med innsidertips å ta av, og det kan du lese mer om her.

SkiGeilo Jobb i Hallingdal

Toppturer i Geilo er lite omtalt, men vi vet at Urundberget, litt vest for bygda, på andre siden av togsporene, er en populær bolle å toppture i.

Husk at den er skredutsatt, og vær særlig forsiktig over togsporet - snøen demper lyden av tog godt! Anleggsråning i solnedgang på Geilo.

GEILO SKIHEISER Relaterte emner

Sidan 2017 har det verkeleg vorte fart i alpinsatsinga på Geilo. Det er investert 150 millionar kroner i oppgraderingar og nye utbyggingar. Folk skal få valuta for pengane, seier dagleg leiar Kevin Eikrehagen. Magnus Lindahl mli hallingdolen. Med eigen«smittevernforsvarleg drift» trur Eikrehagen og sals- og bookingsjef Unni Nymoen Forselv Moen på stor trafikk. Me har god kunnskap og er godt førebudd. Det skal vere trygt å reise på ski, seier Eikrehagen.

GEILO SKIHEISER Kommentarer:
Forfatter på Geilo skiheiser
Strømme fra Stavanger
jeg liker lese tegneserier knapt. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Waffensammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net