Gulvlister

  1. Mer om
Gulvlister

Gulvlister BeskytteContent [hide]

Skap et elegant uttrykk med gulvlist som skjuler overgangen mellom gulv og vegg. Bli kjent med vårt store utvalg hos Obs BYGG her Da bør du gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax samtidig, for å sette prikken over i`en i oppussingsprosjektet ditt. Her finner du lister i alle farger Se vårt utvalg av gulvlister. Kjøp på nett eller i butikk FOTLIST EIK 15X045 LAKKERT Hos BAUHAUS har vi gulvlister i flere typer utførelser, lengder & dimensjoner - alt til ditt prosjekt

Hvordan velge lister — Arkitekturen og stilen på huset, samt din egen interiørstil, bør være med på å bestemme hvilke lister du ender opp med. Mens til en mer herskapelig stil passer det bra med profilerte, bredere lister og stukkaturlister.

Lister og spiler

Brede gulvlister får gulvet til å virke større. Det er selvfølgelig forskjell på eldre og nye moderne boliger, men personlig mener jeg at lister er prikken over i-en og en verdig avslutning på et vakker gulv. Brede og profilerte lister ser både herskapelig og flott ut men til dette huset ville jeg holde det så enkelt som mulig og valgte uprofilerte gulvlister som jeg fant hos Sentrum Bygg på Alna. Hvite eller malte fotlister kan ramme inn veggen men skaper samtidig avstand til gulvet.

Bruk en gjæringsramme og en sag eller en gjærkasse med listsag til å skjære en vinkel på 45 grader på hver list. Husk at list-endene vil stikke utenfor veggen, noe som må tas i betraktning når de måles og markeres.

Har du lest dette? Sange til fødselsdag

Gjør en prøvetilpasning før panellistene lages ferdig — det vil kanskje være nødvendig å tilpasse den ene enden med en høvel. Det er bedre å fjerne for lite enn for mye — på den måten kan man komme tilbake og fjerne mer. Ved gipsplatevegger slås spikrene inn i de loddrette spikerslagene.

Bruk en spikerslagsdetektor til å finne dem. Men som regel er du nødt til å supplere med skruer eller spiker for å sikre at listene blir sittende skikkelig fast.

Vegger er sjelden helt plane, så ofte kan du med fordel avslutte med en tynn akrylfuge mellom listen og veggen.

Prisene varierer mye på listverk. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du sjekker priser flere steder, før du kjøper. Det kan være 100 prosent forskjell fra sted til sted.

Da kan du enten prøve å frese selv eller bestille kopier av originalen hos et snekkerverksted. Dersom du trenger spesielle terskler eller gulvlister til et gulv som du allerede har bestilt eller lagt, men ikke finner produktene du leter etter, kan du kontakte vår kundeservice.

Du finner telefonnummeret her på nettsiden, og vi besvarer alltid e-post så snart vi kan.

GULVLISTER Relaterte emner

Du har sett 36 av 47 produkter Vis flere produkter 1 av 2 1 av 2 Som en del av vårt komplette tilbud av produkter for gulv og interiør har vi på bygghjemme. Denne kategorien består i skrivende stund av mer enn 50 produkter, og vi utvider stadig sortimentet, så det kan lønne seg å følge med på nettsidene våre for å få med deg gode tilbud og nyheter. Vi fører for eksempel sokkellister til Pergo laminatgulv, kombilister og avslutningslister til vinylgulv samt fotlister til en rekke ulike tregulv. Enkelte av listene til Pergos produkter har så mye som 25 års garantitid på grunn av den ekstreme slitestyrken, og du får produsentens garanti på alle produkter du bestiller via oss på bygghjemme. Dersom du trenger spesielle terskler eller gulvlister til et gulv som du allerede har bestilt eller lagt, men ikke finner produktene du leter etter, kan du kontakte vår kundeservice. Du finner telefonnummeret her på nettsiden, og vi besvarer alltid e-post så snart vi kan. Vi kan også skaffe lister og terskler på forespørsel så sant produsentene har varene i produksjon.

GULVLISTER Kommentarer:
Forfatter om Gulvlister
Huseby fra Hammerfest
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Modellflugzeug. Jeg nyter dele interessante nyheter plagsomt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net