Hans Petter Aaserud Singel

  1. Mer om
Hans Petter Aaserud Singel

Hans Petter Aaserud Singel TestetHans Petter Aaserud (født 12. desember 1971) er en norsk musiker, gitarist og sanger. Aaserud er best kjent som vokalist i bandet Trang I motsetning til mange artister har ikke Hans Petter Aaserud (46) gitt personlige intervjuer i hytt og gevær. Til tross for at refrengene til Hver gang vi møtes (TV 2): Trang Fødsel-vokalist Hans Petter Aaserud (46) har bevisst valgt å bare ha én fot innenfor rampelyset - og én Det er nok heller ikke tilfeldig at Hans Petter Aaserud i går ga ut en ny singel, for første gang på lenge Hvem: Hans Petter Aaserud (46). Hva: Musiker, gitarist og sanger. Hvorfor: På sommerturné med Trang Fødsel. Dere har det travelt i sommer

Samme dag kom sangen til meg av seg selv, forteller Grønneberg til TV 2. Grønneberg deltok i Hver gang vi møtes i 2013, og Hans Petter Aaseud var med i 2018.

Hans Petter Aaserud (Hans Petter Aaserud)

Aaserud velger i jubileumsprogrammet å tolke sangen «Himmelseng» av Grønneberg, noe som kommer overraskende på ham. Sangen betyr mye for meg, så jeg ble glad for valget hans, forteller Grønneberg til TV 2.

Se Grønneberg fortelle om låten i videoen i toppen av saken. Broren hans valgte å ikke leve mer i 2013. På den platen er sporet «Himmelseng».

Når Tor blir 60

To dager før hadde vi en hyggelig kveld sammen, så det kom veldig overraskende. Jeg er veldig opptatt av at sangtekster skal ha et godt innhold som man kan kjenne seg igjen i.

Hun tror at spesielt mange unge vil kjenne seg igjen i det hun synger om. Samtidig var det å få lov til å være med og se og høre andre artister synge sangene mine, en så stor ære at jeg måtte si ja. Det er jo ikke akkurat «Paradise Hotel» heller, ler han.

Tone Damli i «Hver gang vi møtes»: Aldri vært så naken Aaserud hadde i likhet med de andre deltagerne forberedt seg på å dele av både gode og vonde livserfaringer. Selv om han blir synlig rørt og flere ganger kjemper mot tårene, bevarer han fatningen. Sånn var det ikke da han gikk gjennom temaene med produsentene før opptakene.

For meg var ikke alternativet å felle noen tårer, men å gråte så mye at jeg ikke ville fått frem noe som helst. Ved mer enn én anledning får også de andre bandmedlemmene muligheten til å vise sine ferdigheter.

Roger Allan Ivin viser sine overlegne fingerferdigheter som glir over kontrabassen sin, mens Jan Ole Kristensen viser sine gitarferdigheter med en liten solo i ny og ne.

Christian Svensson, som nylig har spilt trommer i oppsetningen av «The Book of Mormon», leverer et solid og godt trommespill under hele konserten. Broren hans hadde valgt å ikke leve mer. Jeg har valgt å akseptere at det var en løsning for ham, men det var vanskelig å akseptere at jeg ikke kunne gjøre noe for å hindre det, forklarer han.

Hans Petter Aaserud i gang vi møtes»: Knakk sammen før opptakene

I et helt år var musikken som forduftet fra livet hans. Utav det har jeg landet på at musikk kan være fint likevel. At det kan ha en mening det òg, sier han. I dag er både låtskriving og Trang Fødsel en stor del av livet. Han sa opp journalistjobben, oppsøkte rekkehusfelt, dro på vorspiel med venninnegjenger og festet på Norges distriktshøgskoler — for å høre fansens egne fortellinger.

Gjengen er dyktige musikere, produksjonen er bare vellyd og Hans Petter Aaserud og Jørund Fluge Samuelsen skriver utvilsomt fengende låter.

HANS PETTER AASERUD SINGEL Relaterte emner

Hans Petter Aaserud og Trang Fødsel står på scenen 1. Studentfenomenet Født på ny. Spiller ute på gata. Prøver å skape litt blest. Trang fødsel, og en ny norsk popduo så dagens lys. Ikke lenge etter sluttet John Vinge seg til bandet. Gjengen begynte å snekre låter og utga resultatet som «Bare barnet» 1995.

HANS PETTER AASERUD SINGEL Kommentarer:
Redaktør på Hans petter aaserud singel
Skjæveland fra Steinkjer
jeg elsker lese om Norge sjalu. Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til atlatl.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net