Tolkenett

  1. Mer om
Tolkenett

Tolkenett LiktContent [hide]

Er du tolk – last ned Tolkenett app til din mobil telefon. Bruksanvisning tolkenett appen – se tilsendt mail. Tolkenett er tilgjengelig 24 timer i døgnet Du må skrive inn riktig brukernavn og passord. Glemt brukernavn eller passord. Logg inn med Active Directory Alle typer tolke- og oversettingstjenester. Ring oss på 22 99 32 99/send oss en forespørsel på Pilestredet 9 / C.J.Hambros Plass 5, 0164 Oslo Vi i TolkeNett håper alle våre kunder og tolker nyter den fantastiske sommeren vi har i år Tolkenett - tolke og oversettelsestjenester

Noricom Språktjenester AS er omfattet av rapporten. Tolkenett AS er ikke det.

Avtale om tolketjenester

Solaas setter spørsmålstegn ved om tolkeformidlerne vil levere kvalitet denne gangen når de ikke gjorde det for Helse Sør-Øst. Den viser også at samtidig med at tolkeoppdragene ble utført av tolker uten kvalifikasjoner, hadde 8 av 10 kvalifiserte tolker i Nasjonalt tolkeregister, ledig kapasitet.

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet Imdi er nasjonal fagmyndighet for tolking i offentlig sektor. Seksjonsleder Hanne Løfsnes sier til Klassekampen at resultatene som kom fram i rapporten er altfor dårlige.

Det er de som yter offentlige tjenester som har ansvar for å stille krav til tolkens kompetanse og kvalitet. Imdi ser at offentlig sektor må bli flinkere til å bestille og kjøpe tolketjenester, sier Løfsnes.

Sist oppdatert: 18. Nasjonalt tolkeregister er et offentlig innsynsregister over kvalifiserte tolker i Norge. I registeret kan man sjekke kvalifikasjonene til en tolk som allerede er bestilt. Man kan også søke etter tolker ut fra språk, kjønn og bosted. Kvalifikasjonskategorier i Nasjonalt tolkeregister Tolkenes kompetanse er inndelt i fem ulike kvalifikasjonskategorier, der nivå 1 står for høyeste kompetanse.

TolkeNett anmeldelser fra ansatte

Nivå 2: Tolker med statsautorisasjon Statsautoriserte tolker med bevilling. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik.

Forespørsel sendes til leverandorstatistikk sykehusinnkjop. Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger?

TOLKENETT Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Tolkenett
TOLKENETT Kommentarer:
Forfatter på Tolkenett
Bergstrøm fra Sandnes
jeg liker lese om Norge vagt. Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Boden.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net