Styletime

  1. Mer om
Styletime

Styletime SpennendeBestill timer hos frisører, barberere, skjønnhetspleie eller massasje – lett og praktisk. Timma finnes allerede i bl.a. Oslo, Bergen, Trondheim og mange Followers, 3895 Following, 396 Posts - See Instagram photos and videos from Styletime.no | Online Booking Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden Styletime blir nå til Timma! Sjekk ut Timma.no for å finne flinke salonger nær deg. Fra midten av mai vil ikke Styletime Styletime har tidligere vært en del av Let's Deal og Schibsted Growth. Nå tar Finn over tjenesten og plasserer den i Finns nye

Inform of relevant opportunities and offers that we may provide.

Comply with legal requirements. Controller and Processor Jobreg is the Controller and the party that owns the data that is entered to the system. The Processor, Recruitment Manager AS, is the party responsible for the system solution, that develops, maintains and operates the system where your personal data is being stored.

Recruitment Manager AS uses subcontractors to perform some of the Processor tasks.

Styletime Salong

There is a separate Data Processing Agreement between Jobreg and Recruitment Manager AS, which regulates the type of information that the Controller is to have access to and how the information is to be handled. Mittanbud og Styletime leverer ikke selve tjenesten, men legger til rette for at både enkeltmannsforetak og bedrifter kan fortsette å operere som dette. Myndighetenes ansvar er å lage lover og regler som sikrer norsk arbeidsliv, og med godt samarbeid kan plattformene som tredjepart også bidra til å opprettholde det gode norske arbeidslivet.

Hjelper deg å finne akkurat det du vil ha: Alle bedrifter vet at det til syvende og sist er forbrukeren som teller.

Account Managers

Bredden i kundenes preferanser og bedriftenes kompetanse og tilbud er stor, noe markedsplassene tilrettelegger for. Enten det er god personlig service, nærhet til lokasjon, spesielt høy kvalitet, eller spesielt lav pris som er det viktige, finnes det et tilbud. Digitale markedsplasser fungerer som matchmaker, og sikrer mangfold i tilbudet.

Last ned også: Vendela kirsebom barn

Det blir rom for større volumaktører og mindre nisjespesialiteter og mangfoldet sikres. Vis hele prislisten.

Veldig proff og servise innstilt, kan virkelig anbefales. Marita - 3 måneder siden.

Animasjon om Styletime sin tjeneste

Best vurderte salonger innenfor Tannbleking på Styletime. Styletime eies av FINN. I 2020 er FINN 20 år.

I løpet av våre første 20 år har nesten alle i Norge prøvd tjenesten vår. Målet nå er å videreutvikle Styletime til å bli Norges beste og mest brukte plattform og tjeneste for booking av timer innen frisør, skjønnhet og velvære-segmentet.

Styletime bergen

Derfor ser vi på og er åpne for muligheter til å inngå flere samarbeidsavtaler eller partnerskap, slik vi nå har gjort med Styletime.

Vi fokuserer på å gjøre din salong synlig gjennom våre søsterselskaper i Schibsted - du fokuserer på å levere tjenester av høy kvalitet.

Salongadministrasjon Enkel og brukervennlig kalender for en oversiktlig hverdag.

STYLETIME Relaterte emner

FINN går inn i tjenestemarkedet 18. Styletime har på kort tid utviklet seg til å bli en landets mest brukte og populære plattformer innen booking av frisør, skjønnet og velvære-timer. FINN er et vekstselskap, og som vekstselskap ser vi alltid etter nye muligheter og områder som kan bidra til å verdiøke og videreutvikle FINNs markedsplasser. Man har klart å skape et konsept som fungerer godt og som har både betalende kunder og svært fornøyde brukere. De har i tillegg en solid posisjon blant den yngre målgruppen, og har i løpet av kun to år fått en sterk markedsposisjon med over 350 salonger og tusenvis av aktive brukere. Blir del av nyetablert avdeling i FINN Kristian Gulli Larsen, som i dag er leder for Styletime, vil fortsette å lede satsingen, og tror det å ha FINN i ryggen vil kunne gi Styletime kraften og kompetansen de trenger for å nå målet om å bli landets største tjeneste innenfor sitt segment.

Styletime
STYLETIME Kommentarer:
Forfatter om Styletime
Sletten fra Haugesund
jeg liker studere dokumenter skammelig. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Eishockey.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net