Telt Åndalsnes

  1. Mer om
Telt Åndalsnes

Telt Åndalsnes OverlegenNdalsnes Camping · Stort telt / Lavvo - 250,-kr 1 person går gratis på teltet/lavvoen Du finner oss ved elvebredden til Rauma elv, ca 2 km fra Åndalsnes sentrum. Vi har god plass til telt, campingvogner og bobiler, og kan ellers tilby hytter Ta ferien i ditt eget tempo. Med telt, bobil eller campinghytte har du friheten til enkelt å velge hvor du vil tilbringe natten Her er et knippe tips til fine steder du kan henge køya eller sette opp teltet. Om du vil, kan du bruke hele sommeren ute i telt eller hengekøya rundt om i Vi har flotte marker hvor du kan sette opp teltet ditt. Sanitæranlegg med gratis dusj/toalett

Med telt i Vengedalen og topptur til Blånebba Utepaaturmedprimus

Beklager, det har oppstått en feil. Dette kan være et midlertidig problem.

Små, overkommelige turer hadde vi holdt på med lenge, i flere år faktisk, nå var vi klare for noe mer! Jeg tror vi klarer det!

Blånebba er et kjent og kjært turmål i Romsdalen, og vi voksne hadde vært der før, både på ski og til fots. Men hvordan ville det være å ha med seg en fireåring og en åtteåring opp de tusen høydemetrene?

Princess Telt Åndalsnes

Vengetind kneiser majestetisk i bakgrunnen. Men ville vi klare hele turen? Det viste seg imidlertid at yngstemann jente var den ivrigste av alle.

Hun kastet alle klærne minus shortsen og fjellskoene, og løp i vei opp de nylagte steintrappene.

Overnatting i Romsdalen

For mer informasjon om opplevelser, aktiviteter, hytter, rom og mye annet, se menyene våre øverst på denne siden. Det er også mulig å sette inn to ekstra soveplasser mot et tillegg i prisen, kr 150 pr.

Betales ved booking. Ser for meg følgende muligheter: 1.

Sove i telt et sted i nærheten av Åndalsnes fra fredag til lørdag, og ta buss inn til Venjesdalsetra lørdag morgen. The Atlantic Road, Fjord Norway. Photo: Heine Schjølberg Praktisk campinginfo På de fleste campingplassene kan du bestille både oppstillingsplass og hytte på forhånd.

Et fantastisk skue over til Trollveggen og Trolltindene, Åndalsnes og Romsdalsfjorden. Nedi dalen slynger Raumabanen seg langs vakre Rauma elv. Deler av stien er bratt og litt luftig, vær spesielt oppmerksom på dette hvis det har regnet og stien og fjellet er vått og glatt.

TELT ÅNDALSNES Relaterte emner

Ett langs elven og ett på andre siden av veien for resepsjonsbygget. Handikap toalett med dusj har vi også på det ene sanitæranlegget. View fullsize Oversiktsbilde av deler av campingen. Det er i tillegg et område til bobiler og campingvogner langs elven. Der oppe er det også stor plass til telt. Klikk på bilde for større versjon. Fritt valg av teltplass innenfor de områdene som er tiltenkt telt og lavvo.

Telt Åndalsnes
TELT ÅNDALSNES Kommentarer:
Rapportert den Telt åndalsnes
Johnson fra Hammerfest
Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bankrest Shooting. Jeg nyter studere dokumenter enormt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net