Philips Airfryer Xxl

  1. Mer om
Philips Airfryer Xxl

Philips Airfryer Xxl FremragendeLess fat with rapid-air technology. Enjoy your food guilt-free Den billigste prisen for Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650 akkurat nå er 1 895. Dette er det mest populære produktet i kategorien Den sunne måten å fritere på*. Philips Airfryer XXL bruker varmluft når den tilberede familiens favorittretter på en sunnere måte, med lite eller ingen bruk Philips Avance Collection Airfryer fritrykoker XXL HD Den kraftigste Philips Airfryer-modellen · Stek med lite eller ingen ekstra olje · XXL modell for hele familien · Fritere, bake, grille eller steke · Twin TurboStar

Man kan velge mellom ni varianter kaffeputer, blant annet Friele Frokost.

Best pris på Philips HD

Finalist: Philips Senseo Switch 3in1. Oppskriftsboken du får med er helt fantastisk. Den inneholder 100 vis av deilige matretter du kan tilberede med airfryer. Du kan også laste ned appen og få de samme oppskriftene der.

Norges beste Air Fryers

Konklusjon: Essential airfyrer gjorde det bra under vår test. Den leverte god mat, og hadde nyttige funksjoner.

Se dette: Skistaver xxl

Likevel er den et stykke unna XXL modellene når det gjelder funksjonalitet, imens prisen er ganske lik. Vi var svært fornøyde med maten og kapasiteten.

Du kan lage mat med minimal bruk av fett med denne airfryeren. Det følger med en grillrist med doble lag. Denne gjør det mulig å tilberede mer mat samtidig, inkludert burgere og andre retter. Du kan enkelt forhåndsinnstille temperatur og tid.

Philips Airfryer XL HD/90

Et høyt inntak av mettet fett har en lang rekke dokumenterte negative effekter på både hjerte- og karsystemet, og det høye fettinnholdet fører også til at kalorinivået skyter i været.

Med en airfryer kreves det minimalt med olje, og man eliminerer dermed det høye inntaket av mettet fett.

Kaloriinnholdet vil også være betraktelig lavere, og man kan derfor trygt konkludere med at en airfryer er sunnere enn en tradisjonell frityrkoker. Hva kan man lage i en airfryer? Her er det bare fantasien som setter grenser. Norges beste Air Fryers 2020 Publisert okt 30, 2020 Air Fryers er små ovner med en svært konsentrert varmekilde og kraftig vifte som beveger den varme luften rundt for å fritere kyllingvinger, pommes frites og grønnsaker med lite eller null!

QuickControl-bryteren angir både temperatur og steketid.

Apple iPhone 8 64GB

Hold varm-modus for fleksibel serveringstid Med den praktiske hold varm-modusen kan du spise måltidet når du er klar. Den holder maten varm og ved den optimale temperaturen i opptil 30 minutter. QuickClean, og avtakbare deler som kan vaskes i oppvaskmaskin Rengjøringen er rask og enkel takket være Airfryer QuickClean-kurven med avtakbar nettinginnsats.

PHILIPS AIRFRYER XXL Relaterte emner

Reasons to buy Fat Removal-teknologi skiller ut og fanger opp overflødig fett Spis sunnere retter med overflødig fett fjernet fra maten. Philips Airfryer er den eneste Airfryeren med Fat Removal-teknologi, som skiller ut og fanger opp overflødig fett. Nyt deilig mat som er sprø på utsiden og mør på innsiden med maksimal smak og minimalt med fett. XXL for hele familien har plass til en hel kylling eller 1,4 kg pommes frites Ja, du kan steke måltider i familiestørrelse i nye Airfryer XXL. Kapasiteten i full størrelse gjør det enkelt å lage store, deilige måltider.

PHILIPS AIRFRYER XXL Kommentarer:
Redaktør på Philips airfryer xxl
Ingvaldsen fra Alta
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Lacrosse. Jeg nyter dele interessante nyheter hensynsløst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net