Nbbl Medlemsfordeler

  1. Mer om
Nbbl Medlemsfordeler

Nbbl Medlemsfordeler GratisMedlemsfordeler · Bruk fordelene, spar penger · AForkjøpsrett til 10.000 boliger · AJubileumstilbud hele året · Brageteatret · Byggmakker Drammen · Bynatur · Certego Vi ønsker at du skal få mest mulig ut av medlemskapet ditt - meld deg på nyhetsbrevet om medlemsfordeler - og du får eksklusive medlemstilbud, nyheter og På nettsidene til de respektive lagene finnes informasjon om hva slags rabatter de tilbyr Webserie fra NBBL-advokatene om juridiske problemstillinger knyttet til bolig, bygg og eiendom. Medlemsfordeler kan gi billigere Norgesferie Her (nbbl.no) finner du en oversikt over de boligbyggelagene som er med på ordningen om felles forkjøpsrett. Når du har funnet fram til en bolig du ønsker

Valgmulighetene er mange og sjansen er stor for at du finner ditt drømmehjem i vårt utvalg.

Hva er forkjøpsrett?

Et boligbyggelag utvikler og forvalter boliger for sine medlemmer. Når du har funnet fram til en bolig du ønsker å kjøpe, bør du ta kontakt med boligbyggelaget for å få opplysninger om hvordan du kjøper ny bolig eller benytter din forkjøpsrett. De boligbyggelagene som er med i ordningen har avtalt at ansiennitet regnes fra 1. Du må melde deg inn i det boligbyggelaget der du ønsker å bruke forkjøpsretten. Underlaget for dette ligger i en tilstandsanalyse og en energikartleggelse av boligmassen.

Felles forkjøpsrett

Det skal lønne seg å rehabilitere bygg fremfor å sanere og bygge nytt. Kystadåsen: Fire åttemannsboliger, bygd i 1970 med påbygg i 1993. I 2005 ble taket tatt.

Mathias Fagernes Dalen fra Tomter i Østfold, bidro til at boligbyggelaget Usbl fikk nesten 7000 nye medlemmer i fjor. Mathias erfarte raskt at det ikke var lett å komme seg inn på boligmarkedet. Positivt i to regioner Men av ni regioner er det to som utmerker seg positivt.

På Vestlandet utenom Bergen og Stavanger har prisene økt med 0,3 prosent siden i fjor. Fra andre kvartal i år har det derimot vært en liten nedgang på 0,3 prosent. Sjekk din region i tabellen nederst På Østlandet har det gått enda bedre.

Din viktigste medlemsfordel

For deg som beboer betyr det at du også får tilgang til gunstige strømavtaler fra NTE, som er tilpasset ditt behov. Avhengig av om du ønsker en forutsigbar strømpris eller en strømpris som følger markedet og er så lav som mulig, så kan NTE hjelpe deg å finne den strømavtalen som passer best for deg og din husstand.

Aktivering av kortet er enkelt - slik gjør du det: 1. Gå inn på Min Side og registrer deg som bruker 3. Når vi først gir en støtte til organisasjonen er det også en forpliktelse om å markedsføre våre produkter, opplyser Øyvind Pedersen i Telenor.

Pedersen sier at den gevinst den enkelte kunde har gjennom medlemsfordelene i de forskjellige organisasjonene er avhengig av volumet.

NBBL MEDLEMSFORDELER Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Onsdag la Norske Boligbyggelags Landsforbund NBBL fram prisstatistikk som viser hvordan utviklingen i prisene på brukte boliger i borettslag har vært. Ikke overraskende ser vi den samme trenden som ellers i boligmarkedet i Norge. Sjekk ut Nettavisens fyldige boligprisstatistikk her. Blokkleiligheter faller mest Total omsetningspris på boliger i borettslag falt 1,6 prosent fra andre kvartal til tredje kvartal i år. Fra tredje kvartal i 2007 til årets tredje kvartal var fallet 3,4 prosent.

NBBL MEDLEMSFORDELER Kommentarer:
Forfatter på Nbbl medlemsfordeler
Skogstad fra Tromsø
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter bevisst. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt mesoamerikanisches Ballspiel.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net