Hafjell Front

  1. Mer om
Hafjell Front

Hafjell Front EkstraSolon Eiendom lanserer nå første salgstrinn bestående av 24 fritidsboliger fordelt på fire leilighetsbygg over tre plan på Hafjell Sammen med anerkjente Jarmund/Vigsnæs Arkitekter skal vi på Hafjell Front bygge leiligheter med alt du ønsker deg av en fritidsbolig: fantastisk utsikt Hafjell Front - Nye fritidsboliger degree Flatfinder (Bolig velger), 3D real-estate viewer bolig velger flat finder Hafjell Front - sjekk denne fantastiske utsikten! Siste forhåndsvisning på tomten imorgen kl 12-15 før salget starter på mandag

Nærhet til skianlegg, samt ski in ski out betyr veldig mye. Det gjør også utsikt og solforhold. Alpin Gondolheisen frakter deg fra dalen og opp de 835 høydemetrene til toppen av fjellet. Gondol Her har du Norges beste løypenett for langrenn 600 km rett utenfor døren.

Langrenn Downhill utleiesykler finner du i Hafjell Bikepark, og terreng-, sti- og downhillsykling rett rundt hjørnet. Første torsdag er 13. Husk å følge koronareglene! Det er ikke organisert runde i ukene 27, 28, 29 og 30. Annenhver gang spiller vi forskjellige typer turneringer og med premiering for både damer og herrer og nytt av året - closest to pin.

Front Page

Se leveransebeskrivelse og salgsoppgave for nærmere informasjon om standarder og tilvalgsprosess. Bare nye, velduftende materialer. Kjøper du derimot en helt ny selveier fritidsbolig, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke av hele kjøpesummen. Lovfestet garanti Du har en lovfestet garanti på 5 år når du kjøper ny fritidsbolig bustadoppføringslova 12 og dermed et mye sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt fritidsbolig. Høyere teknisk standard Din nye fritidsbolig i Hafjell Front gir deg også høyere teknisk standard enn en brukt fritidsbolig, for eksempel i form av bedre isolering, balansert ventilasjon, flere eluttak, moderne brannsikringstiltak m.

Lite vedlikehold Alle bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny fritidsbolig i Hafjell Front vil det ikke være behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover.

Dette sparer du penger og verdifull fritid på. Du får den som du vil år du kjøper ny fritidsbolig av oss, får du samtidig mulighet til å tilpasse den til din smak med tanke på innredning og material valg. Gjennom god planlegging får du en fritidsbolig som passer perfekt for deg. Fast pris i Hafjell Front er det ingen stressende budrunder, men fast pris på fritidsbolig. Kjøper du derimot en brukt fritidsbolig, er det ikke bare budrunder, du kan heller aldri være helt sikker på den totale kostnaden til oppussing og teknisk oppgradering.

Leilighet hafjell til salgs

Venner for livet Du flytter inn i et nyetablert sameie samtidig med alle dine fremtidige fjellnaboer. Det er mye enklere å knytte bånd og stifte vennskap når alle starter på likt, kontra det å flytte inn i et etablert sameie hvor det meste allerede er «satt». Alle bilder kun ment som illustrasjon. Leilighetene på 67 kvm har alternativ soveromsløsning.

HAFJELL FRONT HAFJELL FRONT. Kun ment som illustrasjon.

Les mer om alternative soveromsløsninger og alternative baderomsløsninger på side M2 1. Les mer om alternative soveromsløsninger og alternative baderomsløsninger på side M2 2.

Les mer om alternative soveromsløsninger og alternative baderomsløsninger på side M2 3. Les mer om alternative soveromsløsninger på side M2 1. Les mer om alternative soveromsløsninger på side M2 2.

Front Entreprenør

Leilighet B102 og B202 leveres med denne soveromsløsningen som standard. Alle andre leiligheter på 91 kvm kan leveres med denne soveromsløsningen dersom det skulle være ønskelig. Dette er et vederlagsfritt valg, men det er tidsbegrenset.

Ta kontakt med megler for nærmere informasjon og spesifikk tegning for aktuelle leilighet. Det mindre soverommet i denne løsningen ivaretar ikke anvisninger til størrelse i henhold til anbefalinger fra Sintef byggforsk. Merk at vindusplasseringer kan avvike fra leilighet til leilighet 74 Hall Hus A Vent.

De to mindre soverommene i denne løsningen ivaretar ikke anvisninger til størrelse i henhold til anbefalinger fra Sintef byggforsk. Det er ulike behov blant oss, og vi mener derfor det å kunne påvirke romløsningen er viktig også når det kommer til baderomsløsninger.

Se mer informasjon om mulighetene på neste side. Pris, frist for beslutning og øvrige vilkår fremkommer av den enhver tid gjeldende prisliste. Kontakt megler for nærmere informasjon. Ved valg av denne løsningen leveres: samme flis som i hovedbaderom på gulv med varmekabel under slik at badstue også kan fungere som tørkerom. Hakk i hæl kommer Vrådal Panorama i Telemark, som er opp 113 prosent. Populære Hemsedal ligger på tredjeplass, med en dobling i omsetningen.

WoolLand Hafjell vest med ullfôr dame, Pure Black

I snitt har topp ti hatt en omsetningsvekst på hele 68 prosent. Fellesnevneren for stedene som ligger på omsetningstoppen er et stort tilbud av fritidsleiligheter. Det har vist seg å være en salgssuksess i år, ifølge Øye. Området ligger på ca. Med lysløypa som leder ut i birkebeinerterrenget som nærmeste nabo.

HAFJELL FRONT Relaterte emner

Det er også satt opp runde torsdager 17. Første torsdag er 13. Husk å følge koronareglene! Det er ikke organisert runde i ukene 27, 28, 29 og 30. Annenhver gang spiller vi forskjellige typer turneringer og med premiering for både damer og herrer og nytt av året - closest to pin. Program for 2021 med værforhold: 13.

Hafjell Front
HAFJELL FRONT Kommentarer:
Forfatter om Hafjell front
Fagerli fra Lillehammer
Jeg har lyst utforske norske bøker fullstendig. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er iaidō.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net