Veien Til Førerkortet App

  1. Mer om
Veien Til Førerkortet App

Veien Til Førerkortet App OppdageMoped – AM 146 · Moped med 3 eller 4 hjul – AM 147 · Lett motorsykkel – A1 · Motorsykkel – A2 · Motorsykkel – A Du som elev finner det du trenger på veien til førerkortet. Teoritentamen Teoritentamen er hjelpemiddelet for deg som skal øve til teoriprøven Veien til førerkortet tilbyr lærebok, arbeidsbok og spørsmålsbok i alle førerkortklasser En versjon til Android er på vei, og kan ventes i Google Play innfenfor kort tid. Skal du ta teoriprøven for bil, moped, MC eller andre kjøretøy Nettveien til førerkortet - klasse B, for deg som skal ta førerkort på personbil. Nettkurset tar for seg trinn 2, 3 og 4, trafikant i mørket og plikter ved

Bokkilden ble lansert i august 1998 som Norges første nettbokhandel og er til dags dato en av Norges største og ledende nettbutikker med lydbøker. Også blant de ledende på dette markedet skal vi nevne Ark Bokhandel, Bokklubben disse samt med Bokkilden er eid av Gyldendal og Aschehoug, Tanum og Hobbyklubben disse er eid av Cappelen Damm og Adlibris som er eid og drevet av svensker.

Gratis teoriprøve

En av de største utvalg for norske ebøker og nedlastbare lydbøker finnes hos EBOK. Det er en uavhengig nettbutikk som spesialiserer seg på digitale bøker, derfor slipper de lager- og distribusjonskostnader og kan holde prisene lave.

Fabel Vil du lytte til lydbok via mobiltelefonen - laster du ned lydbøker via App. Det finnes mange apper, både norske og engelske, som tilbyr lydbøker for mobil og nettbrett. De gir deg tilgang til enorme lydbok-bibliotek på veldig enkelt måte. Istedenfor å betale flere hundre kroner for én fysisk bok, får du tilgang til tusenvis av lydbøker for mellom 150 og 200 kroner i måneden.

Storytel og Fabel er de største og mest populære i Norge. Ordflyt, lansert i Norge i januar 2012 er opprinnelig svensk mobilapp og er størst i norden på lydbøker. Det betyr et enormt utvalg av både norske, danske og svenske utgivelser i tillegg til engelske.

De samarbeider med Cappelen Damm i Norge, så de fleste norske lydbøker kommer fra dette forlaget. Du får gratis prøveperiode på 2 uker for å teste appen.

En gratis teoriprøve med 45 spørsmål gir deg en god start

Fabel er en norsk lydbok-app hvor du finner et stort utvalg lydbøker fra de mest kjente norske forfatterne. Som abonnent får du tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen for 179,- i måneden.

Denne appen er eid og drives av Norges største utgiver av lydbøker - Lydbokforlaget, noe som betyr at du får det beste utvalget av lydbøker på norsk. Slik bruker du appen: Trykk på «Kjør» når du begynner turen.

Østlandets Blad

Appen logger antall kilometer og tid. Tar du pause underveis, trykker du på pauseknappen.

Har du lest dette? Lett lastebil lappen pris

Alle turer må være signert av ledsager for at de skal telle med i sammendraget. Men den virkelige rosinen, det digitale førerkortet, har dessverre ikke vært en del av denne. For er det noe nordmenn roter med er det den fysiske lappen, og hvert eneste år forsvinner det rundt 75.

Men i mars kom meldingen om at noe stort var på gang også når det gjelder det digitale førerkortet, for dette sa samferdselsministeren Jon Georg Dale. Saken fortsetter under Annonsen — Nå blir førerkortet digitalt.

Barnes, File This is an archived article and the information in the article may be outdated.

Nå kan du få førerkortet på mobilen din

Please look at the time stamp on the story to see when it was last updated. Med Kör kan du også holde oversikt over din øvelseskjøring. Din trafikklærer vil da kunne se hva du har øvet på mellom kjøretimene. God tur og kjør forsiktig!

VEIEN TIL FØRERKORTET APP Relaterte emner

App er en forkortelse for applikasjon. Applikasjoner er programmer som kan benytte seg av egenskapene på smart-telefoner og lesebrett. På App Store, som ifølge Apple selv er verdens største samling av mobile programmer, får man applikasjoner som er laget spesielt for Apple-produkter. Hvem som helst kan lage applikasjoner. Mange av appene i App Store er rettet mot barn.

Veien Til Førerkortet App
VEIEN TIL FØRERKORTET APP Kommentarer:
Redaktør på Veien til førerkortet app
Volden fra Hermansverk
Se over min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Gemeinschaft. Jeg har lyst lese romaner merkelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net