Ferge Til Svolvær

  1. Mer om
Ferge Til Svolvær

Ferge Til Svolvær RettidigDet er tre hovedårer til og fra Lofoten med ferge Reis med ferge til og fra Lofoten. Se rutetabeller over ferger: Bognes - Lødingen · Svolvær - Skrova - Skutvik (sommerrute) · Svolvær - Skrova (vinterrute Til øygruppa Lofoten kan du reise med ferger og hurtigbåt fra nord Hurtigbåten mellom Bodø og Svolvær er en fantastisk måte å reise til Ruteopplysning Ferger - Hurtigbåt Torghatten Nord Tog i Nord-Norge - NSB - Ofotbanen Taxi Lofoten TAXI 07550. El-Bil Ladestasjon Amfi Svolvær Ferga mellom Svolvær og Skutvik driftes av Torghatten Nord AS. Svolvær ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for

Avgangene på ettermiddag kl 1500 og 1745 fra Bodø er de mest belagte, og forhåndsreservasjon anbefales. Er det noe du skal rekke, og du ikke har reservert plass, anbefaler vi å sikte deg inn på 1500 avgangen, da er du i alle fall sikret å komme med kl 1745. Men som sagt, er du ute i god tid så er det god kapasitet.

Ferjesambandet Svolvær–Skrova–Skutvik Wikipedia

Midnattsolturen kl 0045 har god kapasitet. Men midnattsolen blir det verre med nå som solen har begynt å gå under horisonten igjen.

Alle avganger til og fra Røst og Værøy har god kapasitet, og øyene er verdt et besøk!

Dere kjører først langs Ofotfjorden over inn til Lødingen, Hinnøya Norges største øy og over Sortlandsbrua til Sortland totalt ca. Sortland ligger ved Sortlandssundet lengst øst på Langøya. Sortland blir ofte profilert som «den blå byen ved sundet». Dette kom etter et initiativ om å male alle bygningene i forskjellige nyanser av blått og i dag er det et tyvetalls bygninger i sentrum som er blå.

Har du lest dette? Flo og fjære svolvær

På Sortland Hotell kan man besøke "Saabyes bibliotek" som ble åpnet i 2008 av forfatteren Lars Saabye Christensen, som bodde og skrev på Sortland i flere tiår. For en stor matopplevelse besøk Kvitnes Gård som eies og drives av Halvar Ellingsen, en av Norges fremste kokker. Her kan man også overnatte.

På Stokmarknes på Hadseløya ligger det flotte Hurtigrutemuseet, med den gamle Hurtigruten MS Lofoten restaurert til fordums glans og innkapslet i glass. Som de andre svinøyværingene er vi født her, og har de første smertelige erfaringer om motorbåt fra gammelferga på havna. Men dette ett-tallet etter ferge, var nærmest skryt, da det aldri var mer enn en ferge i fart samtidig, så noen valgmulighet hadde vi dessverre ikke.

Gammelferga var noen og-tyve fot, sort og lav og med akterspeil. Styrehuset var foran til styrbord og nedgangstrappen til "passasjercabinen" om babord.

Lofotens offisielle reiseportal

Noen velger å ta en ekstra overnatting i Narvik enten ved ankomst eller retur. NB: På enkelte helligdager for eksempel i forbindelse med jul og påske - er det ingen bussavganger fra Narvik til Lofoten. Det er også mulig å ta tog til Bodø, og så båt eller fly over Vestfjorden til Svolvær.

Med bil fra sør Kommer du med bil sørfra sikter du deg først inn på Fauske og forsetter nordover på E6 til Tømmerneset.

Reiseruter og kart

Fra Bodø tar turen i overkant av 3 timer i godt vær. Med tog Tog er en fin måte å reise på og ikke minst se Norge - og Bodø er siste stopp på Nordlandsbanen. Transport i Lofoten Har du bil, er mye gjort. E10 skjærer gjennom hele Lofoten, helt til Å, og det er god veiforbindelse til de fleste tettsteder.

Skrova Tour Suggestions Svolvær Norway

Om du syns dette høres som det mest fristende alternativet, men ankommer billøs, fins det flere leiebilfirmaer både på Evenes, i Bodø og i Lofoten. Det er flere muligheter for å forflytte seg med buss. En av Norges nyeste og flotteste katamaraner går denne ruten, hvor det finnes lettere servering om bord.

Vi tar også med oss det nye Jektefartsmuseet i Bodø før vi flyr sørover til Oslo Lufthavn. Enkeltromstillegg: kr.

FERGE TIL SVOLVÆR Relaterte emner

Transport til og i Lofoten Lofoten strekker seg over to breddegrader og rommer seks kommuner, og selv om det selvsagt er mulig å ta seg fram både med sykkel og til fots for dem som har overskudd og masser av tid å ta av, vil det for de fleste av oss være en fordel å ha planlagt transportetappene, om vi vil få med oss mest mulig av denne vakre øygruppa. Heldigvis er mulighetene mange. Transport til Lofoten Transportalternativene avhenger selvsagt av om du reiser med eller uten bil. Hvis du kommer landeveien, kan du enten ta E10 vestover fra Luleå i Sverige, eller følge E6 gjennom Norge og ta av mot Bodø. E10 har fergefri forbindelse til Svolvær, mens du kan ta ferge fra Bodø, Skutnes eller Bognes over til Lofoten.

Ferge Til Svolvær
FERGE TIL SVOLVÆR Kommentarer:
Redaktør på Ferge til svolvær
Ludvigsen fra Trondheim
Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Aeromodellierung. Jeg trives lese om Norge sterkt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net