Størens Bageri

  1. Mer om
Størens Bageri

Størens Bageri MuligheterContent [hide]

Velkommen til Størens Bageri Vegkro sin hjemmeside. Vår restaurant befinner seg på Støren i Trondheim. På hjemmesiden vår finner du vår meny, arrangement Således sto Rolv Wesenlund som "fadder" ved åpningen av Størens Bageri og Vegkro, 13.juli 1991. Du kan finne bilder fra åpningen med Wesenlund i vegkroa Størens Bageri og Vegkro ble etablert av Guri og Arne Flagestad i 1991, og åpnet samtidig med at den nye delen av E6 ble lagt på østsiden av Gaula Størens bageri og veikro er en restaurant beliggende i Støren. Her kan du finne mer informasjon om Størens bageri og veikro, som inkluderer åpningstider Glein drev bakeri og kaffe, og hadde nettopp reetablert seg på Støren etter en periode i Rennebu. Falkberget var ofte på besøk hos bakeren, og

Har du lest dette? Hvordan fungerer aksjer

Når vi spør, får vi beskjed om at ingen ting er laget fra grunnen av, men pizzaen rulles og stekes bak disken. Det kan vi i hvert fall se.

Valget faller til slutt på bacalao. Den er ikke hjemmelaget, men det står at den anbefales. Og høydepunktet i Midtre Gauldal blir kanskje å kjøre opp dalen forbi stedet Rognes og tenke på at de bratte bakkene her sannsynligvis var de Marit Bjørgen løp opp i sin ungdom!

I mars neste år skal Trøndelag Teater sette opp stykket på nytt. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

Glein drev bakeri og kaffe, og hadde nettopp reetablert seg på Støren etter en periode i Rennebu. Falkberget var ofte på besøk hos bakeren, og mellom politiske diskusjoner ble det sannsynligvis drukket kaffe og spist wienerbrød. Hvert år selger vi ca 14.

Støren bageri og veikro

Selvsagt, har vi også et godt utvalg av varmmat, både som a la carte, "dagens middag" og varmmat buffet. Her vil du finne både tradisjonelle "veikroretter", husmannskost med hjemmelaget profil og selvsagt også laks.

Den har 400 sitteplasser. Samtidig ble vi påminnet om merkevarens betydning som attraksjon for et sted.

Meninger Dette er et debattinnlegg.

STØRENS BAGERI Relaterte emner

Jeg kjører derfor av E6 og inn i et slags sentrum og parkerer. Her reklameres med turistreklame og ungdommen som jobber der spør meg umiddelbart hva jeg ønsker. Da jeg spør om en tursti blir hun imidlertid svært i tvil, og på spørsmål om det er mulig å gå under veibrua vi ser rett nedenfor møtes jeg av et tomt blikk. Her er det nok bare laks og de som går helt ute i elva som kan få informasjon. Uansett går jeg rundt på baksiden av huset der elva flyter og det viser seg jo at det er en gangvei langs elva. Enten stilte jeg helt feil spørsmål og sa sti i stedet for gangvei, eller turistinfo-personen hadde ikke sett ut av sitt eget vindu.

STØRENS BAGERI Kommentarer:
Redaktør på Størens bageri
Gustafsson fra Alta
Jeg nyter lese tegneserier tappert. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Bauchtanz.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net