Strikk På Landet

  1. Mer om
Strikk På Landet

Strikk På Landet Av denne grunnDette er en strikkepodcast som drives av Janne Wie og Merete B. Liker du arbeidet vårt, støtt oss gjerne på Patreon Followers, 66 Following, 77 Posts - See Instagram photos and videos from Strikk på landet Hansgarden Strikk på landet Spesial om Hestnes & Fevang. Vi har en pågående samstrikk hvor man kan strikke/hekle/sy hva som helst fra Kari Hestnes og Tove Fevang Det er sommer og ferie, men vi strikker videre, mer enn før. Hansgarden Kornstad Strikk paa landet Strikk på landet er en strikkepodcast/vlog. Vi som driver denne heter Janne Wie og Merete B. Vi gir tips og viser hva vi strikker, hekler og syr

Kombiner nøkkelplagg, fargeønske og garnvalg og strikk deg en varig garderobe! Les mer i Strikk i dine farger — der finner du alle verktøyene du trenger for å bygge den perfekte basisgarderoben!

Nå kan du strikke og gå til NM

Dette er den eneste strikkeboken du trenger for å bygge opp en garderobe med strikkede plagg. Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle. Bomullsproduksjonen bruker også ekstreme mengder vann og sprøytemidler [ 3 ].

I noen land skifter elvene farge alt etter hvilke stoffer som slippes ut fra tekstilfabrikker, som for eksempel Buriganga-elven i Bangladesh [ 4 ]. At strikking er trendy merker hun godt.

Strikk fra hele Norge Biblioteksentralen

Det er jo litt av fordelen med å være på nett, at man er tilgjengelig for alle. Thea viser hvordan du feller av.

Last ned også: Hvordan strikke hjerte

Som alt her i verden, må det litt øvelse til. Rigg deg til med en god podkast på øret og prøv deg på å strikke en lapp, da, vel!

Strikk den perfekte basisgarderoben med i dine farger»

Jeg gjorde litt research og fant utrolig kule finlandshetter fra 60-tallet. De hadde utrolig kule masker, med farger, hanekammer, skjegg og alt mulig — dritkult! Han ble anbefalt strikkeboken «Strikk i strid» av en ansatt på en strikkebutikk, og fant inspirasjon der.

Dette er Donatello, sier han og løfter opp det grønne strikketøyet med lilla maske. Dette er førstemann ut i denne kolleksjonen, som jeg kaller det. Få hjelp og inspirasjon til å komme videre. Er du en erfaren strikker som gjerrne kan instruere andre? Kristin Wiola Ødegård f.

STRIKK PÅ LANDET Relaterte emner

Del på epost Thea Svensen 29 lærte seg å strikke i påsken for 15 år siden og hjelper deg med å komme i gang. Under forklarer hun de fire delene av strikking som er viktig å kunne: Å legge opp masker, strikke rett, strikke vrangt og å felle av. Det du trenger for å lære deg å strikke er: Garn Strikkepinner Det finnes mange type pinner og mange forskjellige garn, men en tommelfingerregel for deg som ikke har gjort dette før, er at tykkere garn krever tykkere pinner. Legg opp masker Det første du må gjøre er å legge opp masker. Det kan være litt vrient å få teken på i starten, men Thea demonstrerer her: Thea legger opp de første maskene på to samlede pinner for at ikke kanten skal bli for stram. Strikke rett Kan du strikke rett, er du kommet langt på vei! Pinnen gjennom masken, hent ny tråd og ut på andre pinnen.

STRIKK PÅ LANDET Kommentarer:
Rapportert den Strikk på landet
Volden fra Skien
jeg liker utforske norske bøker lengselig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Beachvolleyball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net