Paibunn Trines Matblogg

  1. Mer om
Paibunn Trines Matblogg

Paibunn Trines Matblogg PositivVil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen Min første pai inspirert av Trines Matblogg Pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller på tapasbordet Vi har laget vår pai med frossen, hel spinat. Du kan selvfølgelig lage den med frisk spinat også. Da må spinaten varmebehandles først. Det går også godt an TRINES MATBLOGG: Trine Sandberg står bak Norges største matblogg. Men «Rustikk pai med spinat, paprika, bresaola og Castello White med

Min første pai inspirert av Trines Matblogg

Når du nå skal blande inn vannet, gjelder det å bare kjøre knivene rundt akkurat så mye som du må og ikke noe mer enn det. Arbeider du for mye med en paideig, vil den krympe under stekingen.

Det er dessuten viktig å holde ingrediensene kalde hele tiden. Det også for å unngå krymping. Så, tilsett 2 spiseskjeer med kaldt vann og bruk pulseknappen på food processoren, hvis du har det. La så paien avkjøles lett på en rist før du serverer som den er. Friskt og syrlig og veeeeeldig godt ;! Riktig god fornøyelse! Stek paien midt i ovnen i 25 til 30 minutter.

Spinatpai Med Bacon

La paien avkjøle på benken i cirka 10 minutter før den serveres. For variasjon foreslår Benguigui å toppe paien med 100 gram revet ost. Siden det ikke er del av den originale oppskriften på quiche Lorraine kan du velge den osten du liker best, om det er norsk Jarlsberg eller Gruyère fra Sveits.

Stek deretter bacon. Tilsett kylling og bacon i stekepannen og krydre etter behov. La paibunnen avkjøles noe.

Avkjøl ertene og ta vare på dem til neste gang du skal steke paibunn. Sett denne oppå en litt mindre kasserolle med kokende vann.

Min første pai inspirert av Trines Matblogg

Det er viktig at bunnen på bollen ikke er i kontakt med vannet og at vannet ikke er for varmt, for da kan sjokoladen korne seg. Dersom du har en sjokoladesmelter så bruker du selvsagt den.

Her er mandelpotetstuingen med soppsalat, bacon og syltet løk toppet med skogsyre. Rustikk pai med bacon, chevrè og brie smaker godt til sommerlunsjen.

FRA HUSET I SVINGEN: Minipai med chorizo

Mens du venter på at butterdeigen skal tine; Fres soppen i baconfettet, la løken surre med mot slutten. Deigen er fast og bunnen holder seg fast etter steking, slik en paibunn skal være. En god pai karakteriseres, etter min smak, av en smørfull og sprø paibunn og et. Spesielt til lunsj på late helgedager, og gjerne sammen med eltefritt landbrød eller speltloff. Visp saman egg og mjølk, ha i salt, peppar og finhakka kvitløk.

Pai er deilig sommermiddag, og eventuelle rester er ypperlige å ha med i matpakken eller på piknik. Jeg jukset og kjøpte ferdig bunn, det ble veldig godt, men man kan jo lage selv og!

PAIBUNN TRINES MATBLOGG Relaterte emner

Home Uncategories Gudskjelov! Pass på at sidene ikke. Bland sammen, for hånd eller med maskin. En nydelig pai fylt med sopp og kylling. Med oss vet du hva du får.

PAIBUNN TRINES MATBLOGG Kommentarer:
Forfatter på Paibunn trines matblogg
Berge fra Sørum
jeg er glad i lese tegneserier mindre. Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på Boxen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net