Martha Louise Tv2

  1. Mer om
Martha Louise Tv2

Martha Louise Tv2 BudsjettvennligMärtha Louise har mange roller. Hun er prinsesse, gründer og internasjonal kjendis, samtidig er hun trebarnsmor og kjæreste med den TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video En åpenhjertig Märtha Louise skal denne uken ta TV-seerne med inn i en hverdag som tidligere har vært privat. Her forklarer hun hvorfor I dokumentarserien Märtha slipper vi inn til Märtha Louise og hennes tre døtre gjennom et svært krevende år PRIVAT: Slik møter TV-seerne prinsesse Märtha Louise (49) i den nye TV-serien

Prinsesse Märtha Louise:

Glansbildet vi tegner i sosiale medier Prinsesse Märtha Louise mener glansbildet man tegner av seg selv på internettet kan føre til ensomhet og depresjon. Første gang publisert: 07.

Det sier prinsesse Märtha Louise, som mener vi hadde fått det bedre om vi hadde vært flinkere til å dele mer av våre egne feil og svakheter. Slik fremstår ofte prinsesse Märtha Louise. Hun er ikke redd for å snakke om at hun har grått, tvilt, følt skam eller hatt følelsen av å ikke strekke til.

Det er disse tingene hun vil snakke om når vi møter henne ved boligen i Lommedalen. Ikke for å snakke om seg selv, men den utfordringen vi alle har ved å fremstille oss som feilfrie glansbilder på nettet.

Nyheter om Märtha Louise

Denne serien er en mulighet til å vise frem min tilværelse på en annen og ny måte. Jeg kan godt åpne meg foran kamera, men jeg er samtidig opptatt av ærlighet og at man ikke bidrar til spekulasjoner om meg og mitt liv.

Både influenser-navnene og Märtha har nok historier som kan fortelles engasjerende og godt. Men disse seriene har en annen sterkere funksjon: De er en fantastisk plattform for kjendisens imagebygging.

Disse menneskene lever av å være et produkt, og dette produktet bygges opp gjennom TV-serien.

Strålende hestereklame

Konsekvensen er at følelsen av å se en lang reklame er sterkere enn følelsen av å komme under huden og få et faktisk innblikk i et liv. I Märtha-serien får vi vite om både Märthas egne prosjekter, men også døtrenes, enten det er kunstprosjekter eller en instagram-konto som er i ferd med å vokse seg større. Artikkelen fortsetter under videoen Det som skiller Märtha-serien fra de andre nevnte TV 2-seriene er at historien rundt Märthas familie og Behns død har fått en så mye bredere oppmerksomhet enn livet til influenserne.

Det er umulig å forholde seg til glimt av sorgen etter Behn uberørt. Likevel er det de samme grepene i Märthas serie som de andre seriene: Korte scener fra en utvalgt del av hverdagen mikses med godt lyssatte intervjuer, brutt opp med interaksjon i sakte film med musikk bak. Og temaet er gjennomgående hvordan det er å være en person som får offentlig oppmerksomhet.

Prinsesse Märtha Louise planlegger å flytte nærmere sjaman Durek i USA

Fordi at da er det lett for deg selv å tro at du er så annerledes. Da føler du deg i hvert fall mislykket, når du ser alle andre som har det så bra hele tiden.

I samfunnet som i skogen En ting er å være åpen om sider ved livet som ikke bare er rosenrøde. Märtha Louise mener også at det ville ha vært et sunnhetstiltak for samfunnet om vi ble flinkere til å omfavne ulikheter oss imellom.

Til det bruker hun en metafor fra skogbruket.

En raus, smilende og åpen person

Vi må ha mange forskjellige typer trær for å skape en sterk skog. Jeg tror vi trenger mange ulike synspunkter og ulike kulturer i et samfunn.

Vi trenger ulike måter å se livet på. Det er slik mediene jobber, fremholdt Märtha Louise.

Onsdag ble det kjent at biskopen i Stavanger har satt foten ned slik at prinsessen og sjamanen likevel ikke får holde sin planlagte seanse i St. Petri-kirken som planlagt. Det er påstandene om at leukemi skal skyldes dårlig balanse i blodet, som får Blodkreftforeningen til å reagere.

Sjaman Durek Verrett skal ha uttalt at han kan gjenopprette balansen. Sjamanen er prinsesse Märtha Louises skal på en turné sammen i Norge og Danmark i neste uke. Mange er fortvilte og redde. Vi vet at alvorlig syke mennesker leter etter alternative løsninger når de kommer i en livskritisk situasjon. Da er det viktig at informasjonen de får er balansert og basert på kvalifiserte medisinske råd, sier Ljøsne.

MARTHA LOUISE TV2 Relaterte emner

Se innslaget «Glansbildet vi tegner i sosiale medier», der prinsesse Märtha Louise sier at glansbildet man tegner av seg selv på internettet kan føre til ensomhet og depresjon. Diskuter deretter følgende oppgaver: Hva er et «glansbilde»? Er du enig i det prinsesse Märtha Louise sier i innslaget? Undersøk hvilke bilder og videoer prinsesse Märtha Louise deler i sin Instagram-feed princessmarthalouise. Hvilket inntrykk får du av prinsessen? Hvordan blir du påvirket av det andre deler i sosiale medier? Hvilke influensere følger du i sosiale medier?

MARTHA LOUISE TV2 Kommentarer:
Rapportert den Martha louise tv2
Westby fra Finnsnes
Jeg trives studere dokumenter bevisst. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Drachen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net