Det Skjer I Bodø

  1. Mer om
Det Skjer I Bodø

Det Skjer I Bodø FeilfriArrangementer og festivaler i Bodø og Salten. Arrangementer og festivaler i Bodø og Salten. Bla i arrangementskalenderen for å se hva som skjer i mai arrangeres Blå Uke i Bodø. Blå Uke er en faglig og kulturell feiring av havet og arrangeres for første gang i Den offisielle reiseguiden for Bodø med oppdatert informasjon om overnatting, aktiviteter, attraksjoner, kart, turistinformasjon nsker du å arrangere et større arrangement i den flotte byen vår? Her legges det ut info om arrangementer på kommunalt areal som må godkjennes av Bod Det blir spesielt mange arrangementer på byens lokale utesteder, blant annet Bodøfestivalen på Dama di, halv ti på torsdag og Opptur

Aldersgrense 20 år 06.

Luer, capser, pannebånd og skjer

For de som ønsker å lære seg å style håret selv. Aug — KingSkurkOne på Gaupa. KingSkurkOne var en undergrunnsbobler i et par år helt til han eksploderte inn i stuer, hjem og minihøyttalere med det som skulle bli årets låt ifølge P3, «Bængshot» med Linda Vidala. Stormen Teater og Konserthus [3] [ rediger rediger kilde ] I 2014 åpner Bodøs nye kulturkvartal Stormen. Bodø Kulturhus vil da flytte over i nye lokaler tilpasset dagens krav til scenisk virksomhet og publikumkomfort.

Kulturkvartalet er det største utbyggingsprosjektet i Bodø kommunes historie, og vil bli både et kultur- og byutviklingsmessig løft for byen med to fantastiske kulturbygg sentral plassert i bykjernen; et bygg med et moderne bibliotek, og et for Bodø Kulturhus med en konsert- og teatersal med høy internasjonal standard, spesielt for akustisk musikk.

Planlegg reisen til Bodø og Salten

Det nye kulturhuset vil bli en kulturell kraftstasjon som skal styrke og videreutvikle eksisterende og nye kulturtilbud i regionen. Det nye kulturhuset vil inneholde fire saler; en teater- og konsertsal med en publikumskapasitet på ca.

Når Bodø Kulturhus ble etablert tok de opp et lån på ca. Bodø kulturhus KF drifter Bodø kulturhus drift, Sinus og Bodø Rhythm Group, dette vil si at de ligger under et samlet budsjett og fører et samlet regnskap.

Mjelle Bilde: birkelandmona via Instagram Selv om det begynner å bli en stund siden badesesongen tok slutt, burde du besøke Mjelle. Stranda er rangert som den fjerde mest populære attraksjonen i Bodø, så vi kunne ikke la vær å ta den med på lista.

Du trenger ikke engang å bade for å sette pris på den vakre naturen, men om det krystallklare vannet frister for mye kan du jo alltids dyppe føttene i vannkanten. Påtaleleder i Nordland politidistrikt sier til Dagbladet at de er glade for at Statsadvokaten selv har tatt initiativ til å vurdere saken. Skjæran har forklart til TV 2 at de hadde spist middag og så gikk opp på en suite. I år vil festivalen kun bestå av konserter på Sinus.

Dette skjer i Bodø akkurat nå.

Bodø Run Soløyvannet Rundt Løpeglad? Bodø Run Festival inviterer til halvmaraton 24. I skjærgården byr Kjerringøy på et av norskekystens best bevarte handelssteder. Skoler og barnehager på rødt nivå Kriseledelsen har i tillegg besluttet at alle skoler og barnehager er på rødt tiltaksnivå Dette vil også gjelde alle distrikts-skoler. Lokale anbefalinger fra Bodø kommune: Tidligere i dag, fredag, har regjeringen kommet med anbefalinger for påskeferien.

Bodø kommune vil fra og med nå anbefale at innbyggerne følger disse rådene: Du bør unngå flere enn 10 sosiale kontakter i uken.

DET SKJER I BODØ Relaterte emner

Politiet satte i gang etterforskning, men besluttet å henlegge saken. Statsadvokaten i Nordland har bedt om å få saken om Ap-festen oversendt etter at politiet valgte å henlegge saken. Så da tenkte vi at det var riktig at vi fikk saken inn, og fikk sett på den selv, sier statsadvokat i Nordland, Thor Erik Høiskar til TV 2. Påtaleleder i Nordland politidistrikt sier til Dagbladet at de er glade for at Statsadvokaten selv har tatt initiativ til å vurdere saken. Skjæran har forklart til TV 2 at de hadde spist middag og så gikk opp på en suite. Det er jeg veldig, veldig lei meg for.

DET SKJER I BODØ Kommentarer:
Redaktør på Det skjer i bodø
Larsson fra Lillehammer
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg liker Metallbearbeitung. jeg liker utforske norske bøker fryktelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net