Nte Bredbånd

  1. Mer om
Nte Bredbånd

Nte Bredbånd RikMer enn 120 000 trøndere bruker hver dag Altibox fiberbredbånd levert av NTE. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og trøndere kan ikke ta feil – skaff deg fiberbredbånd fra NTE du også! Med fiberbredbånd får du internett med lysets hastighet helt inn til husveggen Her finner du utbyggingsstatus over alle felt som er under utbygging per dags dato. Klikk på feltnavn for å se kart over ElbilladingOfte stilte spørsmål om elbillader · FeilmeldingerKjente feilmeldinger og planlagte utkoblinger · FakturaAngrerett, bredbånd og strøm Her ser du våre kjente feilmeldinger og planlagte utkoblinger for strøm, tv og bredbånd

Kunden skal bevare taushet overfor uvedkommende om det han får vite om NTEs drifts- og forretningsforhold, med unntak av det som er alminnelig kjent eller offentlig tilgjengelig informasjon.

NTE kan velge å varsle Kunden i faktura og i annen post. Tvister Tvister vedrørende Avtalen, som ikke blir løst ved forhandlinger, skal bringes inn for tingretten i den rettskrets hvor levering etter Avtalen skal finne sted. Kabling fra hjemmesentral til Kundens utstyr er Kundens ansvar.

Kvalitet NTEs bredbåndnett er normalt tilgjengelig hele døgnet. Driftsforstyrrelser kan imidlertid forekomme. Internett Internettilgangen fås via ethernetgrensesnitt i hjemmesentralen. Ethernetkort for pc og installasjon av dette er ikke inkludert i internetttjenesten, og er Kundens ansvar.

Dersom Kunden skal koble til flere pcer, må Kunden installere en bredbåndruter eller en fysisk brannmur med mulighet for NAT Network Address Translation.

Kvalitet Det er en målsetning at Kunden til enhver tid skal tilbys produktets angitte hastighet mellom Kundens egen pc og NTEs internett. Siden en del av kapasiteten benyttes til nødvendig kontrollinformasjon, vil effektiv hastighet kunne være noe lavere. Overføringshastigheten videre ut mot Internett er utenfor NTEs kontroll, og det må her påregnes noe lavere hastighet.

NTE satser på mobiltelefon

Kapasitet Kundens internettkapasitet kan endres i Avtaleperioden til de til enhver tid gjeldende priser for andre kapasitetsprodukter. Endring mellom slike produkter er gratis. Telefonapparat og installasjon av dette er ikke inkludert i produktet, og er Kundens ansvar. NTEs telefontilbud krever strøm fra strømnettet for å fungere, og dersom strømmen går, må Kunden ha installert et eksternt nødstrømsbatteri for å kunne bruke telefonitjenestene. Dersom Kunden bruker telefonitjenesten i forbindelse med alarmsystem, må Kunden utstyre hjemmesentralen med nødstrøm.

Tjenesten inkluderer Ett telefonnummer Gratis tellerskritt og startavgift til fasttelefoner i hele Norden hele døgnet ekskl. Samtaler utover en time faktureres med en samtaleavgift som vil bli beregnet pr.

NTE Bredbånd Om leverandørene franciaenred.com

Startavgift og tellerskritt til mobiltelefoner, spesialnummer og utenlandsnummer faktureres i henhold til NTEs til enhver tid gjeldende prisliste. Ved abonnement på andre produktpakker som inkluderer telefoni, er tellerskritt og startavgift gratis til alle fasttelefoner tilknyttet NTEs og NTEs bredbåndpartneres bredbåndnett ekskl.

Startavgift og tellerskritt til mobiltelefoner, spesialnummer og ute landsnummer faktureres i henhold til NTEs til enhver tid gjeldende prisliste. Viderekoplingstjenester Telefonsvarertjeneste Oppføring i nummeropplysning Tilleggstjenester Nødstrømsbatteri Se for ytterligere opplysninger Tv Tilgang til TV fås gjennom en digital interaktiv dekoder tilkoblet hjemmesentralen.

Dersom kunden ønsker å benytte flere tv-er, gjøres dette gjennom å leie flere digitale interaktive dekodere, og koble disse til hjemmesentralen.

Last ned også: Stokke stol montering

Tjenesten samt eventuelle tilleggstjenester er spesifisert i Bestillingsskjema. Det kan kobles til maksimalt fire tv-dekodere på samme abonnement. Kvalitet Bildekvaliteten på tv-kanaler vil være i den kvalitet som de hentes fra i kilden.

Se dette: Fronter login

Kapasitet Tv-kanaler og kapasiteter har ingen sammenheng med den internetthastighet Kunden abonnerer på. Elektronisk programoversikt Nettleser via tv begrenset funksjonalitet Varsling av e-post via tv Portalsystem for valg av tjenester Tilgang til filmleie Digitale radiokanaler Tilleggstjenester Se for en oversikt over de til enhver tid gjeldende tilleggstjenester.

Vilkårene inngår som en del av Viasats Abonnementsavtale for privatpersoner, slik denne avtalen til enhver tid er utformet. Særlige vilkår kan i tillegg følge av Viasats ulike tilbud. Abonnement kan kun tegnes av personer over 18 år. Spesielle forutsetninger Viasat gjør tilgjengelig abonnement ved IP-basert distribusjon over bredbånd i samarbeid med eieren av bredbåndnettet NTE eller Partnere det relevante bredbåndnettet er nærmere spesifisert ved inngåelsen av avtalen. For at Viasat skal kunne levere sendinger av Viasats kanaltilbud og andre tjenester må kundens hushold ha en aktiv tilknytning til dette bredbåndnettet i den boligen der kunden skal bruke abonnementet så lenge denne avtalen er i kraft.

Avtalen og dens generelle bestemmelser gjelder kun mellom kunden og Viasat og forutsetter ikke at kunden har egen avtale med eier av bredbåndnettet om levering av andre bredbåndtjenester eller lignende, om andre forutsetninger i denne avtalen er oppfylt jfr. Definisjoner Abonnementsavtale: Avtale om: Viasat Abonnement og eventuelle tilleggstjenester. Abonnement på enhver kanalpakke eller tje- som tilbys av Viasat for privat bruk. Viasat Abonnement: neste 4. Kunden aktiveres når avtalen er registrert hos Viasat og kundens bredbåndtilknytning til NTE eller Partner er aktivert.

Aktiveringen gir tilgang til kanaler og tjenester abonnementet er registrert på. Viasat Abonnement Kunden inngår Abonnementsavtalen til bruk i kundens husstand, for mottak av kanaler og tjenester. Utlån, fremleie eller annen kommersiell utnyttelse, eller bruk utenfor Norge, er ikke tillatt.

Bredbåndsutbygging i Skaun kommune

Uautorisert kopiering eller bruk av kanaler, tjenester eller programvare er ikke tillatt. Om kunden ikke samtidig er bredbåndkunde i bredbåndnettet kan det være nødvendig for kunden å ha spesiell utrustning for å kunne bruke abonnementet fra Viasat. Informasjon om slik utrustning fås ved henvendelse til eier av bredbåndnettet. Kunden ansvarer selv for anskaffelse av lik utrustning. Abonnementsperiode Abonnementsavtalen har en innledende abonnementsperiode på 12 måneder, med mindre annet er avtalt.

Avtalen går deretter automatisk over til løpende abonnement. Første abonnementsperiode begynner å løpe når kunden er aktivert i samsvar med punkt 4. Oppsigelse må finne sted i henhold til punkt Avgifter og betaling Kunden skal betale følgende avgifter til Viasat som faktureres forskuddsvis: Etableringsavgift, som påløper ved inngåelse av Abonnementsavtalen. Årsavgift, faktureres årlig eller halvårlig. Totalt er 40 kilometer fiber bygget på høyspentnettet fra Hegre, gjennom Forradalen og frem til Flora.

Aksessnettet, spredenettet ut til hver enkelt husstand, er gravd ned der dette var mulig og ellers hengt opp på lavspentstolper. Her kan du se flere bilder fra dugnadsarbeidet Det er gravd over 20 kilometer grøfter på dugnad i løpet av sommeren og høsten 2008.

Videre er det gjort betydelig innsats knyttet til prosjektering, rørtrekking, kabeltrekking og rydding av skog. Totalt skal det være lagt ned nærmere to årsverk på dugnad. Underveis har folk stilt opp og servert kaffe, vafler, rømmegraut og sodd til sultne dugnadsarbeidere. Dersom du ønsker å ta direkte kontakt med de kan du gjøre dette gjennom chat, telefon eller Facebook.

NTE Bredbånd

Deres åpningstider på chat og Facebook er ukedager kl. Etablering og vilkår Egeninnsats Levering til fritidsbolig vil som regel forutsette at du selv graver rør fra avtalt tilknytningspunkt og frem til ønsket inntakssted i boligen. Rør for inngraving leverer vi kostnadsfritt. Les mer om graving og kabling her. Jeg blir selvfølgelig mistenkt siden nettet blir merkelig om jeg begynner å bruke det litt mer enn vanlig surfing.

Kan virkelig pc'n min fucke til hele linja så ille?

NTE BREDBÅND Relaterte emner

Nte bredbånd kundeservice Trenger du hjelp? Da kan du søke etter emne og raskt finne svar på deres nettside under Nte kundeservice. Dersom du ønsker å ta direkte kontakt med de kan du gjøre dette gjennom chat, telefon eller Facebook. Deres åpningstider på chat og Facebook er ukedager kl. Utenfor åpningstidene kan du ringe de på 741 50 200 som er en døgnåpen telefon. NTE andre tjenester I tillegg til bredbånd og TV leverer selskapet strøm som de har produsert og som er av ren og fornybar energi.

NTE BREDBÅND Kommentarer:
Redaktør på Nte bredbånd
Lund fra Molde
Jeg nyter dele interessante nyheter gal. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Brustschwimmen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net