Været I Bodø Akkurat Nå

  1. Mer om
Været I Bodø Akkurat Nå

Været I Bodø Akkurat Nå GrunnleggendeVind4 m/s lett bris fra nordvest med vindkast på 8 m/s4 (8) m/s Vind3 m/s svak vind fra nordvest med vindkast på 6 m/s3 (6) m/s Værstasjon: Bodo Vi, Norge). Mer innhold nedenofor reklamen Været i Bodø og værmelding for i dag, i morgen og de neste 14 dagene. Føles som: 7 °C Min / maks temp: 11 / 8 °C Temperaturen i Bodø akkurat nå er 11°C. Den forventede temperatur for denne datoen er mellom 9°C og 10°C. En stor mengde informasjon er

Ruteplan: Er skipet i rute? Hurtigruten

Logg inn Lavpriskalender Fleksibilitet er ekstra viktig akkurat nå. Derfor har vi flere billettalternativer med sjenerøse vilkår. I tillegg til SAS Plus-billetten, som kan endres og kanselleres fullt ut, kan alle internasjonale reiser endres gratis opptil 72 timer før avreise og innenlandsreiser i SAS Go Flex opptil 1 time før avgang.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. Nordland går foreløpig klar. Tirsdag har de fortsatt glede av det samme høytrykket som ligger over Sør-Norge.

Cafè City Nord

Her blir det perioder med sludd og snøbyger i dagene framover. Foreløpig er det ikke snø i lavlandet, men du skal ikke så høyt opp før snøen kommer, sier Thorset. Nordland kan regne med oppholdsvær en stund utover i uka, før høytrykket trekker seg sørover og det blir ruskevær og lavtrykk også her.

Regnvær samlet i samlet i stua på Nardo. Foto: Mariann Dybdahl Publisert: 08.

Flyet måtte snu: Avventer situasjonen

Litt sånn er det i Bodø-bandet Regnvær også. Ungene blir glemt av på trampolina, mens de voksne gomler reker og banker mygg. Vi innrømmer at vi setter ekstra pris på denne tiden, men vi ville ikke vært foruten de andre årstidene. Vi er nok ekstra takknemlige for sommerdagene våre her nord?

Gråværsrekord i Oslo, klarværsrekord i Bodø

TS betyr forresten thunderstorm. Det betyr sikt mer enn 10 km, ingen nedbør og ingen spesielt lave skyer.

Det betyr at det er pluss 3 grader med duggpunkt minus 3 grader. Vær OBS på at jo nærmere disse to er hverandre, jo fuktigere er lufta. Er det bare en grad i mellom de og lite vind kan tåka begynne å danne seg — og den kan danne seg «på stedet hvil», ikke nødvendigvis komme sigende mot deg sånn at du kan spurte til land.

Tempo følges av en beskrivelse av hva som er temporært i form av vær, sikt, skyer og vind.

VÆRET I BODØ AKKURAT NÅ Relaterte emner

Vil du sjekke været i Bodø for hver måned? Eller vil du bare se en rask Bodø-værmelding for de neste 14 dagene? Her kan du finne all denne informasjonen og mye mer. Du får informasjon om luftfuktighet, vindhastighet, regn og mere til hos vaeret1. Været i Bodø Enten du bor i Bodø eller bare er innom på besøk, så er det alltid fint å vite hvilket vær man har i vente. Temperaturen i Bodø akkurat nå er °.

VÆRET I BODØ AKKURAT NÅ Kommentarer:
Rapportert den Været i bodø akkurat nå
Dale fra Narvik
jeg elsker utforske norske bøker merkelig. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Vertragsbrücke.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net