Altibox Tv 2 Sport Premium Pris

  1. Mer om
Altibox Tv 2 Sport Premium Pris

Altibox Tv 2 Sport Premium Pris sertifisertDessverre er ikke dette reprise av en gammel artikkel. TV 2 har igjen bestemt seg for å øke prisen på TV 2 Sport Premium Altibox har fått en prisøkning på 150 kroner fra TV 2 på TV 2 Sport Premium. Vi er dessverre nødt til å øke prisen tilsvarende for å ikke tape Altibox TV tilbyr faste kanaler pluss 50 eller 100 poeng til valg av TV 2 Sport Premium gir deg over 200 direktesendte kamper fra Premier League Med prisøkningen koster ett år med TV 2 Sport Premium 8388,- for Canal Digital-kunder, mens Altibox-kunder må ut med 7788,- i året for TV Altibox har fått en prisøkning på 150 kroner fra TV 2 på TV 2 Sport Premium. Vi er dessverre nødt til å øke prisen tilsvarende for å ikke tape penger

TV, internett og mobil Telia

Det betyr at de nye prisene for PL-fans er 669 kroner per måned for PL-pakka, en prisøkning på småfriske 28 prosent fra 1. Prishoppet kommer på toppen av et prisøkning på 70 kroner fra i fjor høst.

Du kan selvsagt fortsette som TV 2 Sport Premium-abonnent når prisen øker fra 1. Hvis du har et eksisterende Sumo-abonnement, er det bare å logge inn med dette.

Les også: Prissjokk for Premier League-fans Sammenslåing I mai 2020 kom nyheten om at Canal Digital og Viasat skulle slå seg seg sammen, og fra april i år har kundene fått Allente - en forkortelse for «All entertainment» - i stedet.

Det finnes mye norsk kvalitetsfilm. Noen får sin plass i rampelyset — andre ikke.

I Godt norsk får norske filmskapere sin velfortjente plass, og kundene får mange kjente og mindre kjente filmer å boltre seg i. Her finner du flere suksesserier med berømte skuespillere og uforglemmelige historier. Hvilke serier som til enhver tid er tilgjengelig vil variere, så husk å sjekke ofte om det har kommet noe nytt å se!

TV 2 øker prisen: Nå må du betale mer for å se Premier League

Altibox opplyser til VG at Eurosportpakken kan kjøpes for kr 99,- pr. Kjøpt direkte fra strømmetjenesten Viaplay koster det 329 kroner i måneden. Velger du et årsabonnement sparer du 658 kroner i året. Her har du oversikten over pakkene TV 2 Sumo har tilgjengelig.

TV 2 skrur opp prisen på fotballen Dagsavisen

Noe du sparer 589 kroner på eventuelt i forhold til å betale månedsvis. Prisen på grunnpakken er ikke med. Inkludert:Viasport-kanalene er inkludert i grunnpakka hos Canal Digital i pakka til 489 kr eller 5868 kr i året. Så hvis du skal få sett kampene som går på den kanalen, må du enten kjøpe TV 2 Sumo til 99 kroner måneden, eller dagspass på Viaplay til 229 kroner, eller månedsabonnement på Viaplay for 299 kroner måneden eller 2990 kroner i året for å sikre deg alle Champions League-kamper.

Jeg driter egentlig i om det er dere eller Premier League som sitter igjen med gevinsten. Dette blir for dyrt for meg.

ALTIBOX TV 2 SPORT PREMIUM PRIS Relaterte emner

Fotball TV 2 skrur opp prisen på fotballen TV 2, som har rettigheter til blant annet Premier League og Champions League, øker satsen for fotballpakken på fjernsyn med 200 kroner fra høsten. Kanalen øker satsene med 200 kroner. Prisen øker med 30 prosent fra 699 til 899 kroner. Også i TV 2s strømmetjeneste blir det betydelig dyrere å være fotballkunde. Kanalen forsvarer prisøkningen med at den totale sportspakken blir større.

Altibox Tv 2 Sport Premium Pris
ALTIBOX TV 2 SPORT PREMIUM PRIS Kommentarer:
Forfatter om Altibox tv 2 sport premium pris
Gaustad fra Kaupanger
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Flugscheibe Freistil. jeg liker dele interessante nyheter raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net