Gustav Magnar Witzoe

  1. Mer om
Gustav Magnar Witzoe

Gustav Magnar Witzoe FortrollereGustav Magnar Witzøe er norsk bedriftseier i sjømatnæringen. Han er arving av fiskeoppdrettsselskapet Salmar. Han er sønn av den norske industrigründeren Gustav Witzøe k Followers, 324 Following, 94 Posts - See Instagram photos and videos from Gustav Magnar Witzøe Gustav Magnar Witzøe (født 1993 på Frøya i Trøndelag) er norsk bedriftseier i sjømatnæringen. Han er arving av fiskeoppdrettsselskapet Salmar juli 1953 på Frøya i Sør-Trøndelag) er en norsk industrigründer. Han er mest kjent som gründer og konsernsjef i SalMar, et av verdens Gustav Magnar Witzøe økte formuen med 19 milliarder i 2019 Laksearvingen hadde en formue på drøye 20 milliarder kroner i 2019, opp fra én

Gustav Magnar Witzøe får milliardutbytte Finansavisen

I likhet med «Exit»-gutta er han glad i biler, og i 2019 var han ifølge Dagens Næringsliv den første i Norge til å gå til innkjøp av en Lamborghini Urus, til den nette sum av 3,5 millioner kroner. Dyre klær er han også glad i, og på åpningen av Petter Stordalens The Hub dukket han opp i en jakke fra Louis Vuitton til svimlende 22. SalMar-arvingen hadde ved utgangen av 2019 en formue på 20,9 milliarder kroner - Norges desidert høyeste.

I relasjon: Gustav magnar

Man kan heller ikke kimse av en inntekt på 183 millioner kroner, eller innbetalingen på 235,5 millioner kroner i skatt. VG møter Witzøe på Frøya i Trøndelag.

Laksemilliardær Gustav Witzøe knallhardt ut mot formuesskatt

Det er her han har bygd opp milliardbedriften Salmar — en av verdens største oppdrettere. Ifølge Kapital er Witzøe Norges sjette rikeste — god for 33,5 milliarder kroner i 2020.

Nå går han til et kraftig angrep på formuesskatten. Bakgrunn Gustav Witzøe er utdannet ingeniør fra Oslo tekniske skole, og arbeidet en tid som bilmekaniker ved Isbergs Bilforretning og som ingeniør i Volvo Norge.

Gustav Magnar er landets rikeste

Siden stiftet han Bewi, et selskap som produserer plastkasser for fiskeindustrien, der han var administrerende direktør frem til 1990. Mest kjent er imidlertid Witzøe som gründer og konserndirektør i en av verdenes største lakseoppdrettere, Salmar, som ble grunnlagt i 1991.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren.

Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking trollrestaurant. Del denne artikkelen på e-post Witzøe er arving av laksegiganten Salmar som har etablert et settefiskanlegg i Gjøvika på Senja og er i ferd med å bygge et lakseslakteri på Klubben. Witzøe toppet listen også i 2016, da med en formue på 11,1 milliarder kroner, men en omorganisering i Salmar-konsernet gjorde det mulig å redusere formuen betydelig i 2017 og 2018.

Kjell Inge Røkke havner på en andreplass på skattelisten med en formue på 19,4 milliarder kroner i 2019.

GUSTAV MAGNAR WITZOE Relaterte emner

SalMar-arvingen hadde ved utgangen av 2019 en formue på 20,9 milliarder kroner - Norges desidert høyeste. Man kan heller ikke kimse av en inntekt på 183 millioner kroner, eller innbetalingen på 235,5 millioner kroner i skatt. Det er ikke første gang Witzøe markerer seg høyt oppe på listene. I 2013 overtok han formelt eiendelene til faren i det verdenskjente lakseselskapet, som altså har gjort ham såpass bemidlet. Selv om Witzøes formue ofte diskuteres i både norske og internasjonale medier, er det nok trolig mange som ikke kjenner historien om mannen bak tallene. Om den unge modellspiren fra Frøya, som har sittet i fengsel og kjører en svindyr luksusbil.

GUSTAV MAGNAR WITZOE Kommentarer:
Forfatter om Gustav magnar witzoe
Vinje fra Mo i Rana
Les gjerne min andre innlegg. jeg liker kriechen. jeg liker rapporterer norske nyheter fritt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net