Ava P80

  1. Mer om
Ava P80

Ava P80 RefusjonP80 er en stor høytrykksspyler og derfor utstyrt med store solide hjul, og et håndtak foran for å bære. Passer opptil 20 m slange på den medfølgende Den billigste prisen for AVA P80 Master akkurat nå er 4 479. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Høytrykksspylere med en AVA P80 Master er den råeste høytrykksspyleren vi har testet Og den er norsk Se beste pris på AVA Master P80 Large Bundle. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 160Bar, 10m slange, 2800W AVA P80 Master er en innovativ norsk-designet høytrykksspyler og den kraftigste maskinen i Master serien. "Helt rått" var kommentaren til TEK.no da de

AVA Høytrykkspyler Evolution P80 AVA of Norway

Ekstra stødig AVA har gitt spyleren lavt tyngdepunkt, for ekstra stabilitet. Også uttrekk av slangen er plassert langt nede for å unngå sjansen for velt.

Produktet har bred underside og sammen med en uttrekkbar frontstøtte, er denne spyleren bransjens mest stabile. Stålforsterket slange Spyl rent med hele 10 meter med profesjonell slange som er forsterket med stål. Slangen er myk og fleksibel, uten krøll og knekk.

AVA P80 Master

Entusiastene har gitt AVA toppscore for slangen da den er svært enkel i bruk. Når du skal trille din Master-spyler på flatt underlag, trekker du ut håndtaket som også kan brukes til ditt verktøy.

Håndtak nummer to er på baksiden av maskinen, og er et praktisk håndtak til frakting av din høytrykkspyler i trapper eller for løft som opp i bagasjerommet. Hjul for ujevnt underlag De store hjulene gir god bakkeklaring for ekstra god fremkommelighet, og da spesielt på ujevne underlag og i trapper.

AVA benytter solide pumper med lang levetid, og at du kan kjøpe ny pumpe for bare 300 kroner, når den en gang i fremtiden ikke virker lengre? AVA har en unik, patentert lanse som gir alle brukere en god arbeidsposisjon? Selv når du trekker med en kraft på 10 kg i høytrykkslangen, står maskinen stødig uten risiko for å velte.

Ava høytrykkspyler master p80 large bundle

Dette muliggjør at fronten på trommelen kan bevege seg i inntil 90° vifte foran maskinen. Dette gjør det enklere å trekke ut eller sveive inn slangen sammenlignet med tradisjonelle tromler. Firesylindret metallpumpe Pumpene som sitter i Master-serien er firesylindrede pumper. Den er enkel å betjene og har mange smarte detaljer.

AVA Høytrykkspyler P80 Master

AVA P60 Master er en innovativ norsk-designet høytrykksspyler. Høytrykkspyleren er utstyrt med uttrekkbar støtte og «follow-me» trommel er det den mest stabile høytrykksspyleren på markedet i dag. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålforsterket proffslange som er svært smidig å jobbe med. Spyleren leveres ferdig montert med høytrykkspistol, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse, 15 graders fastdyse, og skumkanon.

P80 Master har også oppbevaring på maskinen for lanse, såpeflaske, dyser og pistol. Dette er en innovativ trommel som følger din plassering.

Trommelen kan dreie 45° til hver side, noe som øker stabiliteten på spyleren, når slangen trekkes ut. Å ta vare på eiendommen din er å ta vare på planeten vår. Bruk noen ekstra minutter nå og da for å sikre at produktet holder. Alt går i stykker en dag.

Men med AVA stoler vi på at du utfører de små reparasjonene og tjenestene - hvis du foretrekker det - ved å tilby "non-profit" reservedeler og instruksjonsvideoer som viser hvordan du reparerer eller tar en service på trykkvaskeren. Og en god nyhet til: Du mister ikke 20 års forbrukergaranti selv om du gjør en reparasjon selv.

AVA P80 Relaterte emner

Korte dyser Bruk dyser med bred spredning direkte inn i pistolen eller lansen - din beslutning. Et bredt utvalg av valgfritt tilbehør vil gjøre at de fleste utendørs vaskerier avslutter som en drøm. Twister bajonettsystem - bytt tilbehør enkelt og effektivt med en ¼ vri. Låsemutter på våpen og lanser - for økt stabilitet og kvalitetsfølelse. Ikke nøl med å ta en titt på noen av videoene våre som viser hvordan du enkelt får uteplassen, taket eller bilen din til å skinne som ny. Rengjøring med AVA gir muligheten til å vaske på halve tiden.

AVA P80 Kommentarer:
Forfatter om Ava p80
Fossen fra Arendal
jeg er glad i lese bøker voldelig. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Jacquet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net