Avalanche Taksnømåke

  1. Mer om
Avalanche Taksnømåke

Avalanche Taksnømåke konfidensiellContent [hide]

Se beste pris på Avalanche 750 Taksnømåke. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Taksnømåke, Arbeidsbredde 43cm, Lengde Avalanche taksnømåker har en lav vekt og en ergonomisk utførelse som gjør at man kan stå på bakken og måke snøen ned fra taket. Konstruksjonen har hjul for Hjul for å hindre skader på underlaget. Avalanche Pro taksnømåker er et meget nyttig redskap for å enkelt fjerne snø fra tak AVALANCHE TAKSNØMÅKE 750 5M. Taksnømåke for enkel fjerning av snø på de fleste typer hus og hyttetak. Den ergonomiske utførelsen og den lave vekten gjør at Avalanche er et revolusjonerende produkt for å enkelt fjerne snø fra hyttetak. Med Avalanche Pro er produktet blitt enda bedre

Avalanche taksnømåke fjerner enkelt snø på de fleste typer hus og hyttetak. Kutterammen har hjul for å hindre at man skader underlaget og gjør den enklere i bruk.

Avalanche taksnømåke fjerner enkelt snø på hus- og hyttetak. På grunn av det lange og gode skaftet er den meget enkel å bruke. Velg riktig snømåke nå!

Snømåke Avalanche Taksnømåke Pro franciaenred.com

Mange foretrekker snøfresere for å få ryddet innkjørsel og vei frem til. Selv om taket tåler belastningen må du kanskje måke for å sikre omgivelsene. Dersom du skal måke taket er det viktig å gjøre dette på riktig måte: Måk taket jevnt, skjevbelastninger kan være mye tyngre for takkonstruksjonen Ikke fjern all snøen, da kan du skade underlaget Unngå å fjerne store mengder snø om gangen, det kan bli en for stor belastning for konstruksjonen.

Det finnes egne verktøy for å måke taket.

Bred snømåke

Rangering 13 i Snøredskaper. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Patentert 43 cm bred kutteramme, 2 hjul på ca 6,7 cm og en ultralett 5 meter lang glassfiber stang i fire deler som enkelt kobles sammen via et unikt snap-system.

En solid plastduk belagt med silikon, med en lengde på 3,65 meter gjør at snøen raskt sklir ned ved hjelp av tyngdekraften. Det avanserte snap-on-systemet betyr at du ikke trenger noen verktøy for å sette sammen taksnømåken.

AVALANCHE TAKSNØMÅKE Relaterte emner

Hvor mye snø tåler din hytte? Flere hytter har fått store skader, mens noen hytteeiere nok har måkt langt mer snø enn nødvendig fra sine tak. Det første en må tenke på er hytten alder. De fleste hytter bygget de siste 10-15 årene er bygget slik at de skal tåle så mye snø en kan forvente der den er satt opp. Her er det store variasjoner mellom ulike hyttefelt forskjellige steder i landet.

Avalanche Taksnømåke
AVALANCHE TAKSNØMÅKE Kommentarer:
Rapportert den Avalanche taksnømåke
Hoff fra Trondheim
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Bus-Spotting. jeg elsker utforske norske bøker skamløst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net