Bolig Albir

  1. Mer om
Bolig Albir

Bolig Albir RasktFinn ditt ideelle eiendom til salgs i Albir. Kyero er den beste spanske eiendomsportalen, med 450000 boliger fra eiendomsmeglere Uansett hvilken type eiendom du søker, så kan vi tilby disse type eiendommer; leilighet, penthouse, villa, rekkehus / bungalow, hotell og andre NO3200 - Leilighet - Ny bolig Albir - Notar Spania Megling SL. DIMALBIR - 22 nye leiligheter til salgs. Luksus mini hotell til salgs eiendommer til salgs i Albir funnet på thinkSPAIN, den ledende Spaniaportalen med over 250 000 oppføringer fra meglere og private huseiere LEILIGHET KLAR TIL INNFLYTTING I ALBIR

Hvis du vurderer å selge din eiendom i Albir, ikke nøl med å kontakte oss.

Eiendommer til salgs i L'Albir

Vi vil gjerne møte deg, gi deg råd og hjelpe deg med å håndtere salget. Destinasjoner hvor vi selger din bolig på Costa Blanca.

Helt fra Denia i nord til Pilar de la Horadada i sør. Her er det mange nydelige strender å finne, noe som ligger i navnet; Den hvite kyst. På varme dager er det herlig og praktisk å lage maten på et ute. Da slipper du å løpe inn og ut, samtidig som du bare kan børste vekk smuler og rester når du er ferdig. Og registrer ditt eierskap av eiendommen hos ditt lokale rådhus Ayuntamiento. Dette er noe som din advokat eller agent kan hjelpe deg med å gjøre.

salg og kjøp mimar

Tips når du kjøper bolig i Albir Fem gode tips når du kjøper eiendom i Albir som vil hjelpe deg å forstå prosessen, og være forberedt. Hvis du har en advokat på plass — og midlene til å kjøpe, vil en eiendomsmegler vurdere deg som en seriøs kjøper, og han kan også hjelpe deg når du forhandler den endelige prisen.

Har du lest dette? Sammenligne boliglån

Kjøpskostnader er typisk 11 til 14 prosent for kjøps- eller sluttkostnadene, avhengig av hvor i Spania, og typen av eiendom. Hvis du har et spansk boliglån, må du legge til en ekstra kostnad på 2 til 4 prosent.

Dette inkluderer: Overføringsskatt ITP, tilsvarende stempelavgift, beregnet på eiendomsprisen og mellom 6,5 og 10 prosent, avhengig av region. Boliglånsmarkedet i Spania er ganske tradisjonelt i den forstand at å ha de riktige kontaktene er viktig hvis du vil få de beste tilbudene.

Det er også fint å sykle i området og langs stranden er det flotte promenader.

Lexington Realty

Albir har både hav og fjell, og ifølge Espeland kan du ta en fjelltur og gå rett ned og ta en dukkert etterpå. Området er et eldorado for å sykle i fjellene, og her er det også mange turløyper.

På havet er det mange muligheter for vannsport. Albir og Altea har rullesteinstrender og et mindre parti med grovkornet sand.

Din eiendomsfinner på Costa Blanca

Langgrunne sandstrender finner du i Benidorm, Vila eller Calpe. Godt forarbeid Å finne drømmeboligen krever godt forarbeid.

Ønsker man de store merkevarebutikkene ligger kjøpesenteret La Marina en 10 minutters kjøretur unna. Les mer om shopping i Albir Fornøyelsesparker Noen minutter unna med bil finner man et eldorado av fornøyelsesparker. Liker du berg og dalbaner og spenning er Terra Mitica stedet for deg.

Terra Natura er en gigantisk dyrepark hvor du finner dyr fra de ulike verdensdelene. I tillegg finnes det badeland og Aqualandia med sitt populære delfinshow.

BOLIG ALBIR Relaterte emner

I dag leies det ut 13 leiligheter med norsk, høy standard. Leies ut både kort og langsiktig. Ved å leie leilighet hos JR Invest kommer du garantert til å trives. Alle leilighetene har inkludert strøm, vann, garasje, Norske TV kanaler og trådløst internett i leieprisen. Gjelder både for kort og langtidsleie. Helt fra Denia i nord til Pilar de la Horadada i sør. Her er det mange nydelige strender å finne, noe som ligger i navnet; Den hvite kyst.

Bolig Albir
BOLIG ALBIR Kommentarer:
Forfatter på Bolig albir
Ryen fra Sandnes
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Reifen. jeg liker dele interessante nyheter kunnskapsrik.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net