El Sykkel Dame Best I Test

  1. Mer om
El Sykkel Dame Best I Test

El Sykkel Dame Best I Test VoksendeVinner: Giant 21 Explore E+ SMART STA 2021 Den beste elsykkelen i denne testen kommer fra Giant, og er en videreutvikling av 2020-modellen som Se el-sykkel som er best i test 2021 og finn best pris elektrisk sykkel. Se 24 tester av Scott, ROCK MACHINE, Giant, BMC og Electra mfl - Prisguiden Vi har lett etter en el-sykkel som har gjort det bra i test, og funnet flere gode valg til både dame og herre fra produsenter som White Testvinneren Ortler Lyon som har best bremser og god kvalitet på motor og drivverk, har relativt lav rekkevidde. ELSYKKEL: En god pendlersykkel bør ha lang Her kan du se hvilken elsykkel som er den beste akkurat nå. Slipp bompenger, kjøp den beste elsykkelen til Best i test el-damesykkel – Crescent Elina

Hele sortimentet av el-sykler finner du her» El-sykkel til over 20 000 kroner Hvis du ser etter en sykkel som kan erstatte bilen, som du skal bruke hver dag, til og fra jobb, barnehagen og matbutikken, er det nok i denne prisklassen du vil bli mest fornøyd.

Test av el

For mange er det kanskje mye for en sykkel, men hvis du tenker på den som en billig erstatning for bilen kan du raskt spare inn sykkelen på drivstoff og bompenger alene.

Sykler med mindre hjulstørrelse kan generellt oppleves som at man ikke får opp farten skikkelig. Dette er ikke tilfellet når det gjelder Evobike Travel. Bilägare kommenterer, "Elmotorens kraft kompenserer for de små hjulene når det gjelder hastigheten".

Det finnes et stort antall gode modeller på markedet, og det kan være utfordrende å vurdere hvilken sykkel som passer deg best. I denne testen gir vi deg informasjon om et bredt utvalg av sykler, slik at du kan ta en veloverveid beslutning og gå en elektrisk fremtid i møte.

Hva koster en elsykkel? I dagens marked finnes det el-sykler til ethvert bruksområde.

Elsykkel for dame og herre Birk Sport

Prismessig ligger alternativene vi anbefaler i vår el-sykkel test mellom 26 490 og 54 990 kr for herresykler, og mellom 18 995 og 28 990 kr for damesykler. Faktorer som driver kjøpesummen oppover er gjerne kraftigere motor og større batteri, som sikrer flere valgmuligheter og mer fleksibilitet. Den rimeligste typen el-sykler er gjerne de med lav rekkevidde og svakere motor, som egner seg godt til byturer, men ikke fullt så godt til langturer eller treningsøkter.

Flere av bysyklene for damer i vår elsykkel test kommer levert med mye ekstrautsyr, deriblant kurver, og det er således klokt at du har en formening om hvilken kategori av el-sykler som passer ditt bruk best, slik at du ikke gjør et bomkjøp.

Er du interessert i el-sykler for å få en mer behagelig reise til og fra jobb eller vil ha et godt transportmiddel i sentrale bystrøk, vil du trolig få mest for pengene ved kjøp av en sykkel til mellom 20 000 og 25 000 kr. Om du ønsker å bruke den til sport eller trening i større grad, er det viktig med god rekkevidde og en motor som kan tilby deg en pustepause om intervalløktene skulle bli for harde.

El-sykler i dette sjiktet ligger mellom 25 000 og 30 000. Hvis du hovedsakelig sykler offroad er det nødvendig med en motor som kan hjelpe deg i det mest karrige terrenget, samt gode bremser og hjul som sikrer adekvat støtdemping. Våre anbefalte el-sykler til terrengbruk koster fra 34 995 til 54 990. Våre anbefalte produkter i 2020 Elsyklene vi gir tips om i denne testen spriker i pris og bruksområde, men felles for dem alle er at de er sykler av høy kvalitet, levert av anerkjente produsenter som har lang erfaring med sykler generelt og elsykler spesielt.

Det store antallet modeller vi her anbefaler gjør det enkelt å finne en sykkel som passer akkurat ditt bruk. Beste elsykler for herre I vår el sykkel test av herresykler har vi valgt å trekke frem to terrengsykler og to bysykler fra henholdsvis Lapierre, Batavus og Merida. Elsyklene koster mellom 26 490 og 54 990 kr. LifeBike Classic er i bunn og grunn en god pendlersykkel med bra batterilevetid og behagelig demping foran. Samtidig plasserer den seg i en prisklasse med nokså mange andre modeller.

Du kan komme billigere unna hvis du bare vil ha noe som skal få deg fra A til B, eller til omtrent samme pris hvis du vil ha noe litt sportsligere med mer sykkelfølelse. Du kan både laste varer og transportere barn uten at den føles ustabil, til tross for lavt innsteg. Forhjulsmotoren er kraftig og akselererer raskt. Vi er nødt til å anmerke den sekundlange forsinkelsen i pedalassistenten, som ved start og stopp kan oppleves som ganske unaturlig.

Assistenten er av en slik type som gir konstant el-assistanse ut ifra fire forskjellige innstillinger. Du kan derfor tråkke lett på pedalene, men likevel få god hjelp fra den kraftige motoren. Sammenlagt gjør dette at Ambassador 28 8 gir er en meget lettsyklet sykkel, så lenge du tråkker med el-assistansen på. Kobler du den derimot bort og bruker sykkelen på vanlig måte, er den tung og treg å sykle på.

Du bør derfor med andre ord alltid sørge for at du har nok rekkevidde igjen på batteriet til å kunne ta deg fra A til B. Vi hadde også gjerne sett en litt kortere oppladningstid.

Batteriet er en kraftig variant med høykvalitetsceller som skal klare opp mot 1 000 oppladninger.

El sykkel test

I praksis betyr dette to runder rundt ekvator, så du trenger ikke tenke på å bytte det ut med det første.

Setet er behagelig, og du sitter i en oppreist sittestilling.

Med den justerbare styrestemmen kan du anpasse sittestillingen etter høyden din. En annen fordel med denne el-sykkelen er kontrollenheten. Den gir deg alle de grunnleggende funksjonene du kan ønske deg, og er samtidig enkel å forstå seg på. Det eneste vi savner på den, er en klokke. Girene fra Shimano fungerer bra og krever minimalt med vedlikehold, som selvfølgelig er positivt.

Underveis i testperioden bremset felgbremsen bra, men vi vet av erfaring at bremseeffekten på denne type bremser påvirkes negativt av fukt og smuss. Pass derfor på å holde felgbremsen ren, test den jevnlig, og husk at sykkelen også har en fotbrems.

Den får imidlertid lav score på support fra motoren, så dette er en sykkel med litt lite trøkk i og med en lav gjennomsnittsfart i rekkeviddetesten. Hvis du skal ha en sykkel som gir god support i stigninger, så er Giant-sykkelen et bedre alternativ enn sykkelen fra Biltema.

Sykkelen fra Giant får best oppmålt rekkevidde i laboratoriets test av rekkevidde i 6 prosent stigning. Batterikapasitet og rekkevidde henger gjerne sammen med prisen på elsykkelen.

De fleste syklene i årets test har batteri på ca 400 Wh, som er forholdsvis lavt sammenliknet med dyrere elsykler. Unntaket er sykkelen fra Giant som har et batteri på 500 Wh. Ekspertens kommentar: Produsenten lover at sykkelen er så godt som vedlikeholdsfri.

Det er vanskelig å bevise, for den er relativt ny. Men det er en av grunnene til at den er interessant, i tillegg til at bakbremsen, som mange ferske elsykkel-kjøpere krever. Girsystemet, batteri og display er fra Shimano, en ledende japansk produsent av sykkelkomponenter.

Har du lest dette? Elektrisk sykkel test

Foto: Jannicke Nilsen Testens desidert dyreste, i high-end markedet. Tur- og pendlingssykkel. Eneste sykkelen blant de fem som relativt nylig er testet av den tyske organisasjonen Extra Energy.

En av elsyklene byr på en overraskelse

Medium, fulldempet trapez-ramme. Ekspertens kommentar: Dette var den beste sykkelen i vår siste test, når vi sammenlignet testpersonenes brukeropplevelser med ekspertenes data.

Enklere å sette seg på: En del elsykler har lavt innsteg for å gjøre det lettere ved på- og avstigning. Med en elsykkel kan distansen føles mye kortere, motbakkene bli overkommelige og den generelle sykkelopplevelsen bedre. Det er likevel en del ting du bør tenke over før du går til innkjøp av en elsykkel.

Elsykkel Vi har testvinnere på lager Foss Sport

Det er blant annet viktig å finne ut om batteriet har lang nok rekkevidde og gir god nok kraft til motoren på de sykkelturene du planlegger. Skal du bruke den mest til korte og flate byturer, er det ikke sikkert du behøver den kraftigste typen.

Tar du heller beina fatt? Sjekk ut hvilke løpesko som er testvinnere. Motorkraft og motorkutt Antall watt på elmotoren sier noe om hvor god hjelp du kan få fra den når du sykler. Høyeste lovlige motorkapasitet for elsykler er på 250 W nominell kontinuerlig effekt, men noen elsykler har en motor som kan produsere høyere antall watt i kortere perioder.

EL SYKKEL DAME BEST I TEST Relaterte emner

NAF testet åtte elsykler som ligger mellom 7 000 og 12 000 kroner i pris. Elsykkelen fra Jula er blant de billigste syklene i testen, men havner på en delt andreplass med bra rekkevidde, god kjørekomfort og gode bremser. Kayoba E-legance deler andreplassen med elsykkelen fra Clas Ohlson, men vinner klart på pris sammenlignet med Clas Ohlson-sykkelen som er tre tusenlapper dyrere. Mate er en sammenleggbar elsykkel som produseres i Danmark. For de som skal ta med sykkelen på toget eller bussen, er det et godt valg med en sammenleggbar sykkel som kan tas med gratis som håndbagasje.

EL SYKKEL DAME BEST I TEST Kommentarer:
Rapportert den El sykkel dame best i test
Husebø fra Narvik
jeg liker lese tegneserier ømt. Siste nytt: min andre innlegg. jeg er tent på digitale Kunst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net