Hvordan Lage Grove Rundstykker

  1. Mer om
Hvordan Lage Grove Rundstykker

Hvordan Lage Grove Rundstykker SammenligneVerdens beste grove rundstykker. Server luftige og gode, hjemmebakte rundstykker til frokost. Med denne grunnoppskriften kan du også lage baguetter eller Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker, baguetter eller horn. De kan godt fryses ned og Se video av hvordan du lager grove rundstykker Ha mel, salt, sukker, vann og olje i en bakebolle Men denne gangen ønsket jeg å lage de enklest mulig, og har verken brukt hele frø eller korn, eller brukte så mange ulike typer mel Ha deigen på melet bakebord og del den opp i 24-32 jevnstore emner, alt etter hvor store rundstykker du ønsker. Trill til runde boller og

Trikset som gir sprø skorpe Et triks for å få sprø skorpe er å bruke damp i begynnelsen av stekingen. Heldigvis trenger du ikke ha en fancy dampovn for å lage damp. Sett inn brettet med rundstykker når ovnen er varm og hell raskt litt kaldt vann inn i bunnen av ovnen.

Grove brytebrød

Deretter løser du opp gjær og salt i vannet og har oppi kjerner, nøtter og det grove melet. Hell i litt av melet av gangen, så merker du at glutenet i melet danner tykke tråder, fordi hevingen er i gang.

Hell i mer mel, til deigen er myk og glatt uten å virke fast. Avslutt med å velte deigen ut på kjøkkenbenken, og elt den godt.

Som med det meste av brødmat ligger den lille forskjellen i fremgangsmåten, ikke ingredienslisten. Og det er så enkelt som å lage rundstykkene litt større, og steke dem en god del lenger.

Dusj eller pensle med melk like før du setter dem i ovnen.

Grove rundstykker Mine oppskrifter

Stekes på over og undervarme ved 240 °C midt i ovnen i 8 - 10 minutter. Tips: Du kan godt tilsette deigen litt solsikkekjerner, sesamfrø, krydder basilikum, oregano, timian eller presset hvitløk 1 - 2 fedd. Du kan også godt bruke én pakke tørrgjær istedenfor fersk gjær. Deigen er kjempegod å bake ut og den hever godt.

Eltefrie halvgrove rundstykker Vidar Bergum

Rundstykkene blir fine og luftige. Og best av alt, de smaker godt.

De blir brune og jeg enser en smak jeg ikke er vandt med, men den er ikke vond, bare annerledes. Dusj eller pensle rundstykkene med melk like før de settes i ovnen. Stekes midt i ovnen i ca. Slik gjør du hvis du ønsker å lage horn: Kjevle deigen ut til en tynn, stor leiv som en rund pizzadeig.

Et annet alternativ er å lage en frokostmatpakke du kan ta med og spise når matlysten melder seg. Planlegger du frokosten kvelden før, går det raskere dagen etter.

Tips til frokosten og andre brødmåltider: Varier mellom grovt brød, knekkebrød, grove kornblandinger og havregrøt og mellom ulike påleggstyper, slik at du får i deg næringsstoffene du trenger.

Bruk Nøkkelhullet og Brødskala'n. Velg magre melkeprodukter til kornblandinger og grøt. Trykk rundstykkene flate med håndflaten og bruk fingrene for å lage en liten grop i midten.

Del de røkte kjøttpølsene i små biter på 0.

HVORDAN LAGE GROVE RUNDSTYKKER Relaterte emner

Fremgangsmåte: 1 porsjon gir ca 16 rundstykker Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell den lunkne melken over gjæren og rør. Tilsett salt og olje. Rør inn det grove melet. Tilsett resten av melet litt etter litt, til deigen blir jevn og smidig. Den skal ikke henge fast i redskap eller bakebolle. Dekk til med plast og la den heve til cirka dobbel størrelse, 40 minutter.

HVORDAN LAGE GROVE RUNDSTYKKER Kommentarer:
Rapportert den Hvordan lage grove rundstykker
Langeland fra Tønsberg
jeg er glad i studere dokumenter snart. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Marathon.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net