Boba Kuler

  1. Mer om
Boba Kuler

Boba Kuler SupremeDen populære asiatiske drikken er slett ikke vanskelig å lage, hvis du klarer å få tak i boblene Både disse tapioca kulene “Black sugar flavour tapioca pearl – ready in 5 minutes”, og andre varianter av boba kuler kan kjøpes fra BUBBLE TEA: Den populære teen fra 80-tallet inneholder kokte tapioka-kuler, og skal ikke være vanskelige å fordøye hvis de er tilberedt rett Tapioca kuler er en glutenfri stivelse som er laget av tørket cassava-rot. Den har en seig tekstur og ser ut som små sorte perler. I seg selv har tapioca ikke La det trekke i 5-10 minutter. Hell juicen i teen når den er avkjølt. Ha avkjølte bobakuler i høye glass, ha i isbiter, og hell p

Tvilsom matsikkerhet på dette stedet

Det som karakteriserer teen er de gelè-aktige kulene nederst i koppen. De seige perlene er kokte tapioka-kuler, og et stort sugerør sørger for at kulene følger med mens du drikker. Ikke et vanlig tilfelle Lege Gunnar Hasle sier til TV 2 at det ikke skal være farlig å få i seg vanlige Bubble tea-kuler.

Har du lest dette? Isoporkuler biltema

Mens boble-te-kjeder fra Taiwan f. I Kina formet ungdoms voksende besettelse for boble -te deres måte på sosial interaksjon. Å kjøpe noen en kopp boble -te har blitt en ny måte å takke noen uformelt på. Det er også et yndet tema blant venner og på sosiale medier. Singapore Bubble tea er elsket av mange singaporeanere.

Drikken ble først solgt i Singapore allerede på 1980 -tallet, men økte bare i popularitet rundt århundreskiftet. Så var boble -tebutikker stort sett lokalt eid eller av taiwanske immigranter. Butikker kunne angivelig selge 1000 til 1500 kopper om dagen. Imidlertid avtar populariteten til boble -te på begynnelsen av 2000 -tallet.

Som et resultat ble de fleste boble -tebutikkene stengt og boble -te mistet sin popularitet innen 2003.

Asiabutikk på nett

I 2018 steg interessen for bubble tea ytterligere igjen med en enestående fart i Singapore, da nye merker som The Alley og Tiger Sugar kom inn på markedet, så vel som det lokale merket BoberTea; sosiale medier spilte også en viktig rolle i å drive denne renessansen av boble -te.

Lokalt fremstilte ikke-drikkerelaterte boble-teprodukter som boble-te-kosmetikk, boble-tebakekaker, pannekaker og boller har også dukket opp i landet. Nå dukker det opp tebarer i flere norske byer. Utvid Ifølge daglig leder ved ChaBua er det skummet på toppen av teen, ikke perlene, som har gitt bubble tea sitt navn. Fargerike fruktkuler ligger fristende og glinsende bak disken på den nyåpnede tebaren ChaBua på Grünerløkka. En rekke apparater spesialbestilt fra Taiwan skal sørge for at teen som blir servert er så autentisk som mulig.

Nå kan de også lokke med en annen vinner fra det asiatiske kjøkkenet; Bubble Tea. Bubble Tea, som på norsk heter boble-te, har sin opprinnelse tilbake til 80-tallet i Taiwan. Det som har gjort Bubble Tea verdenskjent er kulene.

Boba ernæringsfakta Grunnleggende Sterk helse og mental utvikling!

Menyen er inspirert av reiser rundt om i verden og egne tradisjoner. Alle sammen ønsker deg hjertelig velkommen. I tillegg serverer Torhill og gjengen sin egen kaffe i toppkvalitet fra eget kaffebrenneri i Hillevåg. Ha i 1 ss av tapiokastivelsen, og rør med en slikkepott så det blander seg.

La det koke i 1-2 minutter til blandingen blir tykk og seig. Trekk kjelen av platen og rør inn resten av tapiokastivelsen. Bland godt til du har samlet «deigen».

Perlene kan hovne opp til to ganger sin størrelse etter å absorbere vann. Tapioca pudding er en populær dessert. Tapioka er laget av roten av kassava anlegget.

BOBA KULER Relaterte emner

Innenriks Bobler over av te Nå trenger man ikke lenger å reise halve verden rundt får å drikke den asiatiske motedrikken bubble tea. Nå dukker det opp tebarer i flere norske byer. Utvid Ifølge daglig leder ved ChaBua er det skummet på toppen av teen, ikke perlene, som har gitt bubble tea sitt navn. Fargerike fruktkuler ligger fristende og glinsende bak disken på den nyåpnede tebaren ChaBua på Grünerløkka. En rekke apparater spesialbestilt fra Taiwan skal sørge for at teen som blir servert er så autentisk som mulig.

Boba Kuler
BOBA KULER Kommentarer:
Forfatter på Boba kuler
Stensrud fra Bergen
Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Indoor-Netball. Jeg nyter dele interessante nyheter mer.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net