Bra Trafikkskole

  1. Mer om

Bra Trafikkskole GratisVi hjelper deg med førerkort i alle lette klasser. Bil manuell&automat,Moped,lett motorsykkel, mellomtung og tung motorsykkel Bra Trafikkskole AS holder til i nye Eika Fet Arena, i Lillestrøm kommune og er en liten trafikkskole med store ambisjoner. Vi tilbyr kjøreopplæring i Opplæring i klasse A,B,BE,AM146 BRA Trafikkskole holder til i Fetsund,men vi dekke store deler av nedre Romerike med lærere som kjører i Fetsund,Sørumsand Vi har fire engasjerte trafikklærere som tilbyr trafikkopplæring i Bodø på personbil, MC, moped, trafikalt grunnkurs og personbil med tilhenger Opplæring til førerkort klasse B, B-automat, og klasse BE/B96 (tilhenger). Manuelt gir og automat gir. Samt trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs

Løsningsorientert, hjelpsomme og hyggelige begge to?. Det var godt utførte og fleksible kjøretimer og obligatoriske kurs under hele prosessen. Jeg hadde æren av å kjøre med Bengt Ola, veldig trivelig og veldig dyktig kjørelærer. Han ser meget fort hva som må jobbes med å gir hele veien tilbakemeldinger under kjøring.

Vil anbefale Expert trafikkskole på det sterkeste! Veldig rolig å flink kjørelærer. Tolmodig og lærer vekk effektivt. Dere hjalp meg på veien til å bestå oppkjøring med glans: Anbefaler sterkt! Jeg er veldig fornøyd med hvordan tiden min hos Expert trafikkskole har vært.

Lærte masse nye og nyttige ting og jeg er veldig glad for at jeg valgte deres kjøreskole. Anbefales på det sterkeste!! Flink og dyktig lærer som hjalp meg til å forstå hva som var viktig.

Trafikkskole Oslo

Dyktige og hyggelige. Just by looking at the driving rules and culture in Norway, I understood that it was very hard to 'unlearn' a lot of my driving habits and adapt to this new driving culture.

Har du lest dette? The last shelby cobra

It took me some time to get used to the rules, all thanks to Bengt Ola who helped me transform my driving skills and supported me fully to help me pass my Norwegian driving test in 1st attempt.

He is very friendly but very professional teacher.

Totally dedicated and I highly recommend him. Dyktig og hjelpsom lærer.

Finn beste Trafikkskole nær Oslo

Her fokuserer dem mer på hva en kan forbedre seg i og mindre på hva en allerede kan fra før. Ola kommer raskt i gang med opplæringen og egner seg godt til ditt behov. Kjempe service her. Jeg tok Intensivkurs og ble ferdige med lappen på 2 uker som jeg er utrolig takknemlig for, dette hadde jeg ikke fått til uten dere.

Bra trafikkskole i byen Fetsund

Kan absolutt anbefale å ta lappen hos byens trafikkskole. Erlend Nickelsen I needed to exchange my American license, so I drove with Priyanta to practice for the driving test.

He was very friendly and professional, and willing to work with my schedule. Har du noen spørsmål er vi tilgjengelig på tlf eller e-post. Kontakt oss HVA ELEVENE SIER OM OSS Jeg kan anbefale denne trafikkskolen av flere grunner, blant annet: Lærerne er punktlige og bidrar til en rolig og god kjøreopplevelse, servicenivået er på topp, god praktisk erfaring, du får god og konkret konstruktiv kritikk, lærerne er flinke til å forklare risikoen ved avgjørelsene en tar, dette bidrar til at oss elever får en god risikoforståelse, læreren min ble etter kort tid klar over mitt nivå og hva jeg trengte for å kunne ta kjøringen min ett steg videre.

Og sist, men ikke minst: kjøreopplæringen er nøye planlagt og kvalitetssikret slik at jeg var godt forberedt på de ulike utfordringene som kunne dukke opp på min oppkjøring. Rida Halabi Møter alltid med et smil Kjempebra service.

Bra jobba! Sørumsand Trafikkskole

Møter alltid med et smil, fleksibel og rolig. Ville anbefalt denne trafikkskolen til alle. Igjen, kjempefornøyd! Sunniva Eriksen Bondevik Gir nyttige tilbakemeldinger Anbefales på det sterkeste!

Du får tett oppfølging, kjempe hyggelige lærere med høy kompetanse og god erfaring. De er ærlige og gir nyttige tilbakemeldinger. Hvis du ser etter en trafikkskole som kjenner godt til hvordan en kan utvikle gode kjøreevner, er Let's Drive Trafikkskole det riktige stedet. De fikk meg til å føle meg trygg bak rattet og være sikker på på meg selv. Jeg fikk allerede gratulasjoner før oppkjøring fra kjørelærer, og jeg besto på første forsøk. Isha Rehmat Lærer deg på rekordtid Let's Drive trafikkskole er noe jeg anbefaler på det sterkeste.

De er dyktige, billige og har så mye kunnskap.

Randesund Trafikkskole

Jeg har prøvd ut flere trafikkskoler, kasta bort masse penger og har ikke vært noe fornøyd helt til jeg startet her. Det er ikke alle som har passet inn, men den gjengen jeg har i dag er veldig godt trent.

Sagen-Hafstad syns det er stas at bedriften har blitt 10 år og forteller at de har mange spennende satsningsområder fremover, de har blant annet startet med båtførerkurs og har som mål å bli størst i Bergen på slike kurs. Positiv Trafikkskole Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet. Vi henter ved skole, hjem og arbeidsplass etter avtale. Lært masse og samtidig hatt det så veldig mye moro. Har kjørt med Erling og Fahim og, Helt fantastisk alle på den plassen her..

Elsa Dahlberg Andersen Tusentakk for alt! Kjørte med verdens beste kjørelærer Erling, takk for alt! Nå har hun vært for seg selv siden 1. Hun har dog ingen planer om å ansette flere lærere i første omgang.

BRA TRAFIKKSKOLE Relaterte emner

Av Marius Larsen 04. Veldig fornøyd med kjør pent kjøreskole! Av Amanda Maria Bergstad 25. Hatt en helt fantastisk opplevelse med dem. Til tross for at jeg har vært veldig usikker og nesten ikke rørt en bil før jeg begynte der, lærte jeg meg til slutt å bli mer sikker på meg selv og bilen takket være kjør pent. En ekstra takk til min kjørelærer som har holdt ut med meg, takk Roger!

BRA TRAFIKKSKOLE Kommentarer:
Rapportert den Bra trafikkskole
Haug fra Haugesund
jeg elsker rapporterer norske nyheter ivrig. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Weitsprung.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net