Byer Rhodos

  1. Mer om
Byer Rhodos

Byer Rhodos ForenkletMonolithos er den viktigste Vandringstur ved Profiti Elias Her finner du lekre hoteller, gode restauranter, bra shopping, surfing og kule beach-barer. Med vakker natur, koselige landsbyer og flest Rhodos eller Rodos (gresk: Ρόδος, Rodos) er en gresk øy som ligger 18 kilometer sørvest for Tyrkia, Lindos er den nest største byen på Rhodos Rhodos by (gresk: Ρόδος) er hovedstaden på øya Rhodos i Dodekanesene i Hellas. Byen er også hovedstad i prefekturet Dodekanesene, og byen hadde et innbyggertall

Geografi[ rediger rediger kilde ] Rhodos' topografi Øya er formet som en spydspiss, og er 79,7 km lang og 38 km vid på det bredeste.

Rhodos (by)

Det totale arealet av øya er på 1400 km². Øyas hovedstad, Rhodos by ligger på nordtuppen av øya, hvor ca. De resterende byene og landsbyene på Rhodos ligger i hovedsak på kysten av øya, deriblant Trianta, Kallithea, Paradisi, Lindos og Pefkos. Innen flora og fauna ligger Rhodos nærmere Anatolia enn resten av Hellas. De indre delene av øya er lite befolket og er i hovedsak dekket av skog med kalabrisk furu og ekte sypress.

Øya er også hjemsted for rhodisk hjort.

Petaloudes-dalen er en kjent attraksjon på øya, hvor store mengder av sommerfuglen Euplagia quadripunctaria samler seg i løpet av sommermånedene. Attavyros-fjellet 1 216 moh. Landskapet på øya er rimelig kupert, spesielt langs kysten.

Sommerens guide til de små greske øyene Ving

Likevel finnes det steder med åpent marklandskap, hvor det er oppbygd en viss industri rundt dyrking av sitrusfrukter, vindruer, grønnsaker og oliven.

Rhodos har et temperert middelhavsklima, med lange, varme somre og korte, milde vintre. Søk charterreiser til Rhodos her. Korfu — øya du ikke vil hjem fra Grønne og frodige Korfu er kjent både for sine utallige oliventrær og sine vakre, uspolerte strender, samt en allsidig historie. Både italienere, briter og franskmenn har gjennom tidene satt sitt preg på øya.

Her sies maten å være ekstra god, så er det sol og bad, god, gresk mat, fred og ro og romantikk du er ute etter kan du ikke velge bedre enn Milos. Et av antikkens syv underverker, slik Apollo-statuen kan ha sett ut.

Leiebil Rhodos (Sammenlign Pris) Bilutleie Rhodos

Den skal ha vært over 30 meter høy. Tegning av Rorriers fra 1826. Gamle ruiner og vakker natur på Rhodos Rhodos.

Les også: Altinn no skatt

Strender på Rhodos Med ca. Kanskje litt for mange vil noen mene.

Pakkereiser til Rhodos fra kr FINN reise

Ikke dermed sagt at at sjarmen er borte. Men det sekundet jeg fikk øye på den vakre byen, forsvant bekymringen som dugg for solen. Byen føles like intim og hyggelig som en liten gresk øy, forklarer Kaja og legger til: Parga byr på nydelig mat, en herlig miks av greske tradisjonelle retter som kleftiko, souvlaki, gresk salat, tzatziki, grillet halloumi og saganaki, for å nevne noe. Det finnes også flere gode restauranter som serverer en blanding av gresk og italiensk mat. Fra havnen i Parga by går det daglige båtturer til øyer og strender i nærheten.

Fly til Hellas

Du kan også ta ferge til Korfu som kun er noen timer unna. Oppdag mer av det greske fastlandet Leier du bil kan du kjøre langs kystveien. På veien finnes det mange strender med kule beachbarer, små tavernaer og øde strender der du kan være helt for deg selv.

Kjører du litt innover i landet kan du besøke den lille storbyen Ioannina som byr på shopping, hyggelige kafeer og gode restauranter. Hvis du ikke ønsker å leie bil er det enkelt å komme seg rundt med taxibåt, ifølge Kaja.

Jeg anbefaler en tur til noen av de idylliske strendene i området. Lichnos er kun minutter unna med krystallklart vann og hyggelige restauranter der du kan spise lunsj. Historie[ rediger rediger kilde ] Øya Rhodos ligger langs transportveiene mellom Europa, Midtøsten og Afrika.

Dette har gitt byen og øya mange forskjellige identiteter, kulturer, arkitektur og språk gjennom den lange historien.

Feriedrømmen i fare: Økt smitte på greske øyer ABC Nyheter

Beliggenheten ved en av de store sjørutene har gitt Rhodos en særs rik historie. Under et høydepunkt tour i norsk av øya, kan du beundre naturens skjønnhet, arkitektoniske monumenter og koble til med den gamle historien.

Hver eneste sommerferie primært juni — august kommer festglade mennesker hit fra hele verden, og spesielt Europa. Det arrangeres til og med egne festturer til Rhodos med avgang fra Norge, så her er det bare å forberede seg på et yrende partyliv som først tar slutt når sistemann forlater barlokalet.

Andre populære reisemål i Hellas.

BYER RHODOS Relaterte emner

Lisens: Begrenset gjenbruk Athen sett vestover fra Lykabettos. Til venstre sees parlamentsbygningen ved plassen Syntagma. I midten ligger Akropolis, og i det fjerne skimtes en del av havnen og Middelhavet. Lisens: Begrenset gjenbruk Artikkelstart Hellas er en republikk i Sør- Europa, på den sørligste delen av Balkanhalvøya. Foruten fastlandsdelen omfatter Hellas De joniske øyer, Kreta og de fleste øyene i Egeerhavet. Hellas var en gang det ledende kulturområdet i Europa.

Byer Rhodos
BYER RHODOS Kommentarer:
Rapportert den Byer rhodos
Karlsen fra Hammerfest
Jeg har lyst utforske norske bøker sørgelig. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Freestyle Slalom Skaten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net