Bygge Spilevegg

  1. Mer om
Bygge Spilevegg

Bygge Spilevegg DirekteContent [hide]

Dette kan du bygge med spiler innendørs: Spilevegg, fastmontert eller frittstående; Spilehimling; Spilegulv; TV-vegg; Romdeler; Trapperekkverk Materialer: · Spiler 21x045 ubehandlet eik · Lekter furu 23x36mm eller lekter gran 36x48mm - til feste bak spilene · Sort fiberduk · Osmo dekorvoks, hvit matt Da kan du faktisk lage den selv til en mye rimeligere penge. Du trenger: Spiler i ønsket dimensjon. Mine er 34mm brede og 9mm tykke, laget av Det er derfor viktig at du sørger for tørr og sikker hjemtransport av varen fra byggevarehuset. Husk at treverk er et levende produkt Til slutt lager du en ramme med spiler rundt spileveggen din – det blir penest om du gjærer hjørnene

For å svare konkret på spm om mellomrom, uten å argumentere med faglig vinkling.

Bygge spilevegg i stue, Vestbyen i Bodø

Jeg syntes 12mm mellomrom mellom hver spile er for mye åpning, rent estetisk. Min oppfatning av akustikk fra mitt prosjekt er at dersom jeg hadde mer demping av lyd hadde det nesten blitt ubehagelig å være i rommet.

Rart å si det, men når jeg fikk på akustikkplater og Glava duken, var det akkurat som at rommet ble dødt, selvom alle andre vegger var blank gips.

Har du lest dette? Filmer på tv i kveld

Tykkelsen på spilene ligger vanligvis på 2-3cm med en avstand på ca 1cm, men dette velger man jo selv. Det er også mulig å bruke spiler i ulike bredder i samme tak eller vegg. Det er vanligst å bruke tresorter som ask, eik og furu men lønn, bjørk, kirsebær, valnøtt, osp og bøk kan også brukes.

Skal det overflatebehandles denne typer spiler brukes det ofte produkter som lar gløden og strukturen i treverket skinne gjennom som beis eller olje. De forskjellige måtene å bruke spiler innendørs Romdeler — det å bruke spilevegger som romdeler, enten fastmontert eller frittstående er et fint alternativ til den tradisjonelle lettveggen da resultatet blir luftig og åpent.

De kan også brukes som spilevegg enten fastmontert eller frittstående, spilehimling, spilegulv, TV-vegg og trapperekkverk. Den dårlige akustikken vil føles som om det ekko i rommet, og det kan være vanskelig å høre hva som blir sagt hvis flere snakker samtidig. Samtidig blir man lei av å være i et rom med dårlig akustikk fordi støyen har en belastende effekt på en.

Dårlig akustikk skyldes en lang etterklangstid, som er tiden det tar for en lyd å "dø ut" i et rom. Med spiler på veggen eller i taket, reduseres med andre ord romklangen. Det er ikke så dumt, ettersom det har blitt mindre vanlig å bruke tykke gardiner og gulvtepper, som tradisjonelt har bidratt til å dempe mye lyd.

Spilene i seg selv gir også en effekt da de bidrar til å bryte lyden. Utseendet til en spilehiming- eller vegg kan påvirkes på flere måter: Tykkelse på spilene, som vanligvis ligger på 2 — 3 cm.

Eller har du bare lyst på en vegg i rommet som skiller seg litt ut? En spilevegg gir et moderne uttrykk, bedrer akustikken og er også et veldig fint interiørelement.

Trelast og byggevarer, bygg, Spilevegg

I moderne hus er det ofte store rom, mye glass og harde materialer. Det vil også komme utepotter i SS17. Stuebordet er i storleik 45x45x100 med heile dekksider til kr: 5990,- Dei grønne vegg plantene som du ser på veggen er eg nylig blitt forhandlar for.

BYGGE SPILEVEGG Relaterte emner

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til. Vi har akkurat lagt nytt gulv i leiligheten, og føler plutselig at hele stuen er blitt litt for hvit. Tidligere hadde vi tre-stavs parkett som var utrolig falmet, så den virket nesten oransj i fargen. Nå har vi lagt enstavs laminatgulv i fargen eik. Nå har vi hvite vegger, og en vegg i en matt blåfarge, men ønsker ikke lenger å ha det. Planen er å bygge spilevegg i stuen som skal gå langs veggen bak sofaen, over inngangen til stuen og noen cm på andre siden av "inngangen", samt male over den blå fargen til en annen farge.

BYGGE SPILEVEGG Kommentarer:
Rapportert den Bygge spilevegg
Hoem fra Ålesund
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Puppenhäuser bauen. jeg liker lese bøker raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net