Avokado Tre Plante

  1. Mer om
Avokado Tre Plante

Avokado Tre Plante SensasjonellHeng steinen i et glass med vann Skift vann og skyll av steinen i friskt vann annenhver dag Hvor lang tid tar det å gro et avocado-tre?" "Hva er opp og hva er ned på steinen?" "Når skal jeg plante den?" "Skal planten beskjæres plante avokado Tannpirkerne er stukket noen mm inn fra tre sider, og holder steinen i posisjon over vannet. Dette ser også ganske kult ut i Avokadoer vokser ikke på trær (her i Norge). Men her er en enkel oppskrift fra stein til tre

Noen vanlige planteproblemer og hvordan du løser dem! Plantasjen Plantasjen

Du kan også tilsette avokadoen i biter istedenfor å mose den. Quesedillas med stekt mais, sorte bønner, tomater, koriander, krydder og vegansk ost. Og guacamole, såklart.

Visste du at avokado er en frukt? Vi vil innse at det har blitt mer motstandsdyktig fordi miste sin intense grønne farge og få en kjedeligere tone. Generelt, Det anbefales ikke å transplantere en avokado før den er minst ett år gammel. Hvis det plantene gjør før, kommer du ikke til å få bedre resultater og økt risiko. Fruktene, et spørsmål om tid Etter 2 eller 3 år begynner treet å bære sin første frukt. Dette er vanlig, selv om trær noen ganger tar 15 år eller aldri gjør det.

Så før du begynner å jobbe, studer godt hvilken type avokado du har i hendene, og når denne sorten vanligvis lønner seg. I disse tilfellene, den beste hæren av tålmodighet. Du må bare ta vare på treet ditt som om det var en annen dekorativ plante, og før eller siden vil det belønne deg med disse deilige fruktene.

Plant en avokadostein og få en gratis avokadoplante

Overvann vil føre til at bladene krøller seg og stilken mykner — ikke et ønskelig trekk. Ikke legg avokadoen under vann, eller løvet vil visne, tørke og slippe. Avokadoen din, som med de fleste potteplanter, må fôres. Gjødsle planten hver tredje måned med en liten mengde vannløselig mat for å lette vekst og sunt dypt grønt løvverk.

Avokado Wikipedia

Du kan flytte avokadobokeplanten utendørs til et delvis skyggelagt område når været varmer. Frøet tar to til seks uker for å danne røtter og en stamme, ifølge California Avocado Commission.

Fyll en 10 til 12-tommers pott med rik, godt krydret kompost. Når avokado-gropen har sprukket en tykk masse av røtter, og stammen er ca 6 inches lang, transplanterer den inn i potten. Dekk røttene og bunnhalvdelen av gropen i jord, la den øverste halvdelen av gropen og stammen over jordlinjen.

Hold jorda rundt avokado plantingen fuktig ved å vanne lett hver dag. Den brukes hovedsakelig som dekorasjonselement. Hvis du er heldig, begynner frukten å begynne på 3-6 års vekst. Dens frukter er ganske spiselige, selv om de er litt dårligere i smaken enn de som kommer med. Planten renser luften, og takket være den originale og frodige kronen råder en varm og koselig atmosfære i rommet.

Betingelser for dyrking av avokado For å dyrke avokado fra steinen hjemme må du følge noen regler. Det er bedre å plante frøet på våren, i løpet av denne perioden er det en aktiv vekst av planter. For anskaffelse av plantemateriale må du velge en moden frukt som ikke har deformasjon. Etter å ha presset på frukten, gjenvinnes det, benet er lett separert fra massen, kvalitetsbenet har en vakteleggstørrelse.

Tips Det er også tvilsomt om to trær er nødvendig for krysspollinering. Dette er ikke nødvendigvis tilfelle. I det minste noen stammer treet bærer både mannlige og kvinnelige blomster og er selv-pollinerende.

Gro en avokadoplante, del 3 Veganmisjonen

Du kan også pode fra en eksisterende fruktbærende tre til hjemmelaget root lager tree pode, derimot, er en annen prosess alle mot seg selv. I løpet av vinteren eller i kaldt klima, er det best å overføre babyen avocado tre inn i pottejord i et medium blomsterpotte i stedet for direkte inn i bakken. Holde anlegget i et solrikt vindu og holde jorda fuktig, men ikke over-vann. Mens en eldre skole med tanke erklærer at en avocado-produserende treet ikke kan dyrkes med suksess fra frø bortsett fra en gang i ca 1000 forsøk, eller at selv om vellykket innsatsen vil ta ca 7 år før den første avlingen blir realisert, og at selv da, frukten kan ikke være spiselig, er det noen saker som tjener som bevis for det motsatte.

Planter: Plant avokado frø

En avocado belastningen som vokser spesielt raskt fra frø og produserer en fantastisk frukt fra frø er den svarte-skinned avocado av Sabinas-Hidalgo, Tamaulipas, Mexico. Dens hud er glatt, meget tynn og kan spises, samt frukt. Huden er høy i ernæringsmessig verdi.

For mange år Texans krysset inn i Mexico og kjøpt Sabinas avokado billig de er fortsatt ekstremt billig sammenligning. På amerikanske skikker, ville frukten bli erklært, kuttet åpen og frø fjernet.

Det var uunngåelig noen frø skulle endelig bli vellykket smuglet inn i byen og plantet, som de var, og i dag er det mange fruktbærende Sabinal avokado vokser i Laredo, Texas, der jord de tydeligvis elsker - som dokumentert av den produktive produksjon av frukt de gjengi. De er best plantet på østsiden av bygninger fordi Laredo sol, spesielt på sensommeren, kan alvorlig skade dem på annen måte.

Den Sabinal er lett transplantert.

AVOKADO TRE PLANTE Relaterte emner

Frukten er botanisk sett et bær med ett stort frø. Den kan være rund, egg- eller pæreformet. Skallet er grønt eller nesten svart, og fruktkjøttet grønngult. Bruk Avokado har en mild smak og smørlignende konsistens. Siden frukten ikke er søt og ikke inneholder fruktsyre, blir den gjerne brukt som en grønnsak. Frukten anvendes oftest rå, oppskåret eller most i forretter og salater, for eksempel sammen med skalldyr eller kylling. Det er vanlig å bruke den for å balansere sterke retter, slik guacamole benyttes i meksikansk matlaging.

AVOKADO TRE PLANTE Kommentarer:
Redaktør på Avokado tre plante
Kristensen fra Finnsnes
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til cirit. jeg er glad i rapporterer norske nyheter elendig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net