Fantorangen Jul

  1. Mer om
Fantorangen Jul

Fantorangen Jul VekstBli med Fantorangen og Eddie når de teller ned til jul. En stjerne blir tent i vinduet hver dag hos Fantorangen, og når vinduet er fylt opp med stjerner Gjett sangen og syng med Pivi og Fantorangen i Sangkassa Da Fantorangen og hans venn Pivi skulle synge «Du grønne glitrende tre, god dag» på NRK på søndag, ble ordet «Gud» byttet om med «jul Fantorangen og Pivi skal feire jul, og kanskje kommer til og med julenissen? Fantorangen og Pivi gleder seg til jul Fantorangen skal være på låven sammen med Eddie og alle dyrene i jula. Geita skal få smake smultring, hesten skal synge julesanger sammen med Fantoran

Alt det som skjer i Amerika kommer før eller siden også til Norge.

Også «krigen om jula». Fra 2016 husker vi oppstandelsen da elever ved en skole i Stavanger bare fikk lov å nynne «Deilig er jorden».

I jula strømmer vi til NRK

Året etter klarte den samme skolen å lage en veritabel mediestorm da skolen sendte et skjema til foreldrene der de måtte krysse av for hvilke julesanger elevene kunne synge. Skolen valgte å trekke skjemaet tilbake. Da understrekte kringkastingssjefen at det var en kulturoppgave for NRK som allmennkringkaster å ta vare på salmeskatten.

Velkommen, du som vi ser så gjerne, med julelys og med norske flagg og høyt i toppen den blanke stjerne! Lytt, inviter og ønsk velkommen.

Vold i nære relasjoner er ikke en privatsak. Så rekker jeg deg nå med glede min hånd, kom skynd deg og gi meg den annen Når barn gruer seg til jul, og kjenner at det knyter seg i magen for hver luke som åpnes i kalenderen, har vi som samfunn sviktet.

Har du lest dette? Sammenleggbar bøtte jula

Politisk må vi gjøre mer for å oppdage, avverge og stoppe vold og overgrep i nære relasjoner. Når foreldre ikke stiller opp, må vi som fellesskap ta ansvar. En vakker, spennende og tankevekkende historie.

Fantorangens Jul

Hovedpersonen er en snømann, som av naturlige årsaker er dømt til å stå ute — i all slags vær og vind. Der ute ser han hvordan menneskene koser seg med juleforberedelsene i husene sine.

Ein trist, men høytideleg dag.

Hadet, Monika, takk for no. Ynskjer dykk ei fin adventshelg!

Fantorangens jul NRK TV

Serien består av 14 episoder med en ny maskin i hver episode. De seks første episodene ble publisert like før sommerferien og har allerede rukket å ta publikum med storm. Barna kan glede seg til å se nye maskiner gjennom hele sommeren, og ti episoder er allerede tilgjengelig i NRK TV.

FANTORANGEN JUL Relaterte emner

Denne veka har vi komt inn i desember månad, noko som er stas for små og store. Vi har hatt adventssamlingar med trekking av pepparkakehjarte. Nokre born har vore heldige og blitt trekt ut som vinnarar, mens nokre klarte ikkje skjule skuffelsen over å ikkje få hjarte med heim. Vi øvar på å være glad på andre sine vegne, og tryggja dei i at alle skal få med seg pepparkakehjarte sitt heim før jul. I adventssamlinga ser vi og Fantorangen og syng litt julesongar.

Fantorangen Jul
FANTORANGEN JUL Kommentarer:
Forfatter på Fantorangen jul
Nerland fra Narvik
jeg elsker dele interessante nyheter vagt. Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er jūkendō.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net