Ling Ling Oslo

  1. Mer om
Ling Ling Oslo

Ling Ling Oslo På grunn avOslos mest spennende kantonesiske restaurant. Velkommen til Ling Ling Hakkasan Velkommen til Ling Ling Brunch på lørdager. Vi kan love deg en eksplosiv miks av mat og musikk EXPERIENCE LING LING · BRUNCH · DINNER · PARTIES & EVENTS · ARRIVE EARLY – LEAVE LATE Ling Ling, Oslo: Se 339 objektive anmeldelser av Ling Ling, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 290 av 1 442 restauranter i Oslo Ling Ling er en strandbar av internasjonal klasse midt i Oslo

Jeg følte nærmest at jeg vasset frem til den ovale bygningen ytterst mot Astrup Fearnley-museet. Inngangspartiet minnet om en eksklusiv strandnattklubb med nedtonede neonskilter.

Her skulle jeg gjerne stått lengre, men jeg var jo ikke kommet hit for å dusje. Lokalet sett utenfra. Jeg åpnet døren for spisefølget og fulgte etter.

Her sto det minst tre ansatte som alle ville hjelpe. Det første spørsmålet var om vi hadde bord, noe vi så klart hadde en fredags aften.

Ling Ling Oslo

Dessverre viste det seg at også de to andre ansatte lurte på det samme, og følelsen av å være uønsket begynte å presse seg på.

Vi ble fulgt til bordet.

Det gikk seg til idet jakkene våre ble tatt og hengt opp i garderoben før vi nok engang ble henvist til resepsjonisten for å bekrefte bordet. Her var det ikke snakk om å snike seg inn.

Ling Ling Oslo

Men vi hadde alt på det rene. Strand møter natt En av velkomstvertinnene fulgte oss inn til bordet.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Ling Ling, Hakkasan Groups nyeste konsept, åpnes i de gamle Onda-lokalene mandag 3.

Ling Ling Oslo Frogner Restaurantguiden

Hakkasans nyeste konsept, Ling Ling, åpnes i Oslo Førstkommende mandag, 3. Morten Holt mandag 27. Ling Ling-konseptet åpnet for første gang sommeren 2015 i Mykonos og deretter i Marrakech i høsten 2016.

Vi er mange internasjonale ansatte.

Hvordan komme til Ling Ling Oslo i Oslo via Buss, Undergrund eller Jernbane?

Hva er dine tre favorittretter på Ling Ling? Trøffelstekt and på grunn av den sprø skorpen og den godt balanserte aromatiske trøffelsausen.

Hver enkelt Dim Sum er laget for hånd og fylt med lokale ingredienser som reker og krabbe. Den smått legendariske og eksklusive restaurantkjeden Hakkasan etablerer seg på Aker Brygge. Men når folkevandringen vil bli et faktum tross det eksklusive ryktet, er det fordi det ikke er selveste Hakkasan-konseptet, men den litt «frekkere» lillesøsteren Ling Ling som er valgt som første norgesframstøt.

Og prismessig sylter ikke stedet ned lommeboka i ingefær eller gjør deg forlegen om du ikke har bostedsadresse Tjuvholmen. Ikke dermed sagt at Ling Ling er lavterskel, men det er hit du skal gå om du vil feire noe, imponere daten eller bare unne deg virkelig god, spennende og innbydende mat med en uhørt smaksbombe av en cocktail til.

Restaurant Ling Ling

Og velger du riktig fra menyen, kan du få lyst til å gå hit igjen og igjen. Men regningen blir høy.

Når full meny koster nesten 1000 kroner per person, bør mer av maten skinne, og regningen på drøye 4000 kroner for full meny, en aperitiff, en flaske pluss fire glass vin føltes stiv med tanke på totalopplevelsen.

LING LING OSLO Relaterte emner

På Ling Ling skal maten passe til drinkene, ikke omvendt. Og mens cocktaillisten er imponerende, er vinkartet dårlig organisert og lite tilpasset maten. Dermed begynte de med champagne og vin på glass, for så å kapitulere med en flaske god, men ikke mattilpasset hvitburgunder. Intens service Servicen var uformell og upåklagelig, men på grensen til pågående. Noen av rettene var definitivt til å komme tilbake til. Dim sum-kurven, en av Ling Lings signaturretter, besto av fargerike og herlig klebrige dumplings fylt med blant annet hummer og kongekrabbe, tilsmakt med både trøffel, gulrot og lakserogn.

Ling Ling Oslo
LING LING OSLO Kommentarer:
Rapportert den Ling ling oslo
Aarseth fra Mo i Rana
jeg liker lese om Norge heldigvis. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Freibord.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net