Marikollen Fotball

  1. Mer om
Marikollen Fotball

Marikollen Fotball UvanligTil klubb: Bergen Nord, FK - Fotball. Navn: Ahmad Suhail Farkhari Marikollen Fotballklubb er en fotballklubb fra Åsane i Bergen som ble stiftet i 2001. Klubben spiller kampene sine på Salhus Kunstgress. Klubben ble formelt stiftet 1. Marikollen har et aldersbestemt lag for spillere som er født i Informasjon om og kampprogram for Marikollen. Her kan du lagre dine favorittsider Marikollen Fotballklubb har kun ett eneste satsingslag. Det leker seg til gjengjeld med motstanderne i Norway Cup Marikollen-trener Morten Karlsen sier at pengene gjør at en del spillere velger å fortsette med fotball i en alder med høyt frafall

På spørsmål om laget spisser eller topper laget, hevder styreleder i Marikollen fotballklubb Atle Hitland, at så ikke er tilfelle og han mener at hos dem er alle spillere velkommen.

Forskjellen på deres lag og andre lag er at de satser på trening fem-seks ganger i uken. De har heller ikke systematisk plukket de beste spillerne fra regionen.

Raseri i barnefotballen: Avlyste kamp mot lag

Dette er spillere som foreldrene har ønsket skal spille på et lag som satser og som har tydelige ambisjoner. Vil ikke vedkjenne seg seleksjon Det står i bestemmelsene til NFF at før spillere er 12 år skal ikke klubber drive med seleksjon, det vil si gi enkeltspillere eller grupper et eksklusivt tilbud, i form av flere treninger eller kamper som ikke er åpne for alle som vil delta.

De skal heller ikke drive med topping av lag, som også er uttrykk for seleksjon knyttet til kampen der «enkeltspillere får vesentlig mer spilletid enn andre, basert på ferdighetsnivå per dato». For meg virker dette som en form for seleksjon siden dette er et lag med bakgrunn i et tidligere talentakademi, i regi av Huseklepp Arena.

De bryter tydelig med tanken om at aldersbestemte lag bør vokse frem i nærmiljøer.

Her bryter Haugesund reglene får refs av NFF

Annonse Det kan virke som Hitland og Marikollen likevel ikke vil vedkjenne seg at de driver noen form for seleksjon, slik de er formulert i NFFs barnebestemmelser. I stedet for blir de indignerte fordi lag ikke ville møte dem i serien, og kjører sitt lags gutter foran seg som blir lei seg og ikke skjønner hva som skjer.

Han sier at alle er velkommen til klubben, men hvilke gutter ønsker å oppsøke et lag som i utgangspunktet består av talenter som satser? Det vil i så tilfelle være også andre spillere med foreldre som har store ambisjoner på vegne av sine barn.

Marikollen er kjent for å være gode, det viste de allerede i Norway Cup i 2019 da de i innledningsrunden slo lag med sifrene 13-0, 10-0 og 6-0. Man kan trygt si at dette ikke er jevngode lag og at spillerne på Marikollen består av gode spillere hentet fra lokale klubber i regionen. Å satse på spillere som ønsker å trene mer, bør være tillat, men problemet oppstår, slik jeg ser det, når det løses ved at man danner et satsingslag.

Oppsal IF Fotball

Han bekrefter at de flytter treningene ut allerede fra lørdag. Ber om skriftlig redegjørelse Toppfotballprotokollen er et regelverk satt ned av fotballen, som gjelder for alle klubbene i toppfotballen på både herre og kvinnesiden. Protokollen legger til rette for at fotballen får gjennomført kamp og trening under pandemien.

Last ned også: Messi fotballsko

Her har utøvere, særforbund og samarbeidspartnere gått sammen for å sikre jenter like muligheter og rammebetingelser i bredde- og toppidretten. Rælingen Skiklubb er valgt ut som én av to klubber på landsbasis til å være med på prosjektet for å jobbe med jentehopping. De to hoppbakkene er det siste tilskuddet til skiparken i Marikollen, som tidligere vinter åpnet ei ny lysløype som blir flittig brukt.

Fjerdingbyløpet er en årlig tradisjon på Fjerdingby skole for å samle inn penger til organisasjoner som står dem nært.

I år løper barna for stiftelsen Erkeengler.

Marikollen FK B14

Kommentar Dette er en kommentar, skrevet av en redaksjonell medarbeider. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdninger. Innsendt bidrag: Den første kampen sluttet uavgjort, 1-1, mot Heggedal i stekende varme på søndag ettermiddag. Heggedal tok ledelsen midtveis i en jevnspilt første omgang. Etter pause kom det ytterligere fire til, og innbytter Eythor Bjørgolfsson scoret det sjette målet etter strålende jobb av Martin Søreide i forkant. Søreide jobbet også frem 7-1-scoringen, hvor Cotrau fikk æren av å score hattrick før det var spilt en time.

MARIKOLLEN FOTBALL Relaterte emner

Det leker seg til gjengjeld med motstanderne i Norway Cup. Marikollen-kamp har nemlig vært ensbetydende med målfest innledningsvis i verdens største fotballturnering. Én etter én er motstanderne feid av banen. I den tredje ble Brøttum slått 6-0. Bak 14-åringenes sterke resultater ligger uvanlig mange treningstimer til alderstrinnet å være.

MARIKOLLEN FOTBALL Kommentarer:
Forfatter om Marikollen fotball
Thorbjørnsen fra Arendal
Anmeldelse min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Halsabschneider. Jeg har lyst lese tegneserier høyt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net