Er Viagogo Trygt

  1. Mer om
Er Viagogo Trygt

Er Viagogo Trygt ViljestyrkeForbrukertilsynet råder nå alle til å styre unna Hvor mange stjerner gir du Viagogo? Gjør som 629 andre og si meningen din Begge har handlet billetter fra Stadig flere henvendelser om at Viagogo blåser opp billettpriser gjør at Forbrukerrådet nå advarer folk mot å kjøpe billetter av den Det florerer av nettsteder som hevder å selge offisielle billetter til arrangementer

Advarer mot billettselskap

Vi har sett tilfeller hvor gjester blir svindlet når de kjøper billetter til våre konserter via en uautorisert billettside eller privatpersoner. Her har du et par gode råd å huske på til neste gang du skal kjøpe konsertbilletter.

Kjøp dine billetter fra offisielle salgssteder Den enkleste måten å unngå å bli svindlet på er å kun handle billetter fra autoriserte nettsider. Unngå tjenesten Viagogo.

I relasjon: Er booztlet trygt

NRK P3 Gull bestemmer hvor mange billetter som er tilgjengelig og kapasitet pr. Arrangementet har 18-års aldersgrense.

Gyldig ID må kunne fremvises ved bytte av billett til armbånd. Hvordan de har tenkt å tilby kunden dette, er interessant, med tanke på at tilbudet ikke er der.

Konserter Trondheim

Ticketmaster fant ut at istedenfor å bekjempe sider som viagogo og stubhub så kunne de like godt ta del i svartebørsmarkedet og ta sin del av kaka, derfor vil alle som kjøper en billett få muligheten til å selge den på ticketmaster.

Sunnfjord apotek Florø Amfi Florø Hestenesg. Vitusapotek Florø ligger sentralt plassert i 1. Les mer — Jeg vil jo ikke bruke tusenvis kroner på overnatting og transport til Sverige, og risikere å ikke komme inn, sier Benedikte. Derfor prøvde hun å kansellere kjøpet.

Betalte tusenvis for billetten nå tør ikke Benedikte (25) dra på konserten

Det har vært en frustrerende affære. Svarer ikke Viagogo er lagt for hat av flere kunder i både Europa og resten av verden.

Det er opprettet facebook-grupper og blogger for advare mot selskapet etter at mange har opplevd å betale for mye, eller ikke fått billettene som avtalt. TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med selskapet via en rekke forskjellige telefonnumre, men svaret er at alle linjene for tiden er stengt. Det blir istedet henvist til nettsidene, der man kun kan logge inn med bestillingsinformasjon.

ER VIAGOGO TRYGT Relaterte emner

Marit Uncategorized Sunnfjord apotek, Florø, startet driften 1. Sunnfjord apotek, Førde, er fylkets nyeste apoteketablering, satt i drift 2. Sunnfjord apotek Florø Amfi Florø Hestenesg. Vitusapotek Florø ligger sentralt plassert i 1. Hovudoppgåva vår er å ekspedere kundar som kjem inn i apoteket. Se adresse, åpningstider og telefonnr.

ER VIAGOGO TRYGT Kommentarer:
Rapportert den Er viagogo trygt
Vågen fra Finnsnes
Jeg har lyst dele interessante nyheter trygt. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er bmx.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net