Knutsen Og Ludvigsen Sanger

  1. Mer om
Knutsen Og Ludvigsen Sanger

Knutsen Og Ludvigsen Sanger BedårendeSvært mange av sangene ble kjente. De mest kjente ble «Dum og deilig», «Eg ve te Bergen» og «Kanskje kommer kongen», men i tillegg har også «God Knutsen & Ludvigsen (English: Tootson and Ludiwood) was a Norwegian singing duo consisting of Øystein Dolmen ("Knutsen") and Gustav Lorentzen ("Ludvigsen Knutsen & Ludvigsen har vært nordmenns favoritter gjennom flere generasjoner. Nå er de populære sangene deres samlet for første gang i en bok Nå var vi studenter ved henholdsvis Lærerhøyskolen og NTH i Trondheim, men aktive som viseduo og forfattere til UKE-revyen. Idéen om å lage sanger for barn kom Universal Music og Tordenfilm slipper i dag filmmusikken til «Knutsen & Ludvigsen 2 – Det Store Dyret». Albumet inneholder flere kjente og

For eksempel husker jeg Lulu-vise som for meg hørtes ut som om de sang «håliletten luulu, ådeliletten luluu», men jeg innser jo nå at det faktisk er ord der, smiler Rønning.

Hurra! Knutsen og Ludvigsen er tilbake, og det er like gøy som sist.

Stor ære Ones kjente Gustav Lorentzen godt og synes det er en stor ære å få jobbe med forestillingen. Da blir det gjerne så langt fra seriøst teater som man kan komme. Man gjorde det man hadde lyst til, og det må vi prøve å få til på scenen også.

Det skal bli konsert og det skal låte veldig fint, også skal vi bruke fantasien vår, for det gjorde de, understreker Ones.

Ones vil lage en forestilling for alle og tror både barn og «gamle folk» som ham selv, og kanskje enda eldre, vil like den verdenen de vil lage på Store Scene i høst. Bor i Klostergarasjen Selv om forestillingen legges opp som en konsert blir det også lagt opp til en liten handling som en slags rød tråd gjennom forestillingen.

I tillegg hadde de fortsatt relasjonen med Bestefar Knutsen, i dette tilfellet med to sanger, «Sjørøverkaptein Knutsen» og «Bestefar skulle ut og fri». I den førstnevnte var Knutsen en fryktet sjørøver som blant annet fikk brev fra «Myndighetene», og, i typisk anakronistisk stil, slapp fri slavene som Tordenskiold fraktet til Amerika.

Du vil kanskje like: Jul i blåfjell sanger tekst

En figur som også dukket opp på dette albumet var «Rallare Svendson», som dukker opp i to sanger, begge sunget på svensk. I tillegg hadde albumet «Ikke tigge», et klart spark til Margrethe Munthe, som inneholder teksten «Tålmodighet det er godt å lære tålmodige må vi alle være», fra forsiden på «Brunost no igjæn?

Et deilig psykedelisk eventyr for hele familien

Bakklandets Bassangforening[ rediger rediger kilde ] Bakklandet Bassangforening var et sideprosjekt med flere venner og kolleger. Den første platen, Ned med Nidaros 1975 har ingen egentlig kjente sanger, det nærmeste er muligens «Feskhandler Thorske» og «Gamle, gule plata med Beach Boys».

Andrealbumet til Bakklandets Bassangforening, Du milde Mosart 1977, var en stor overraskelse i det at det var et konsertopptak med Arve Tellefsen.

Konserten bar preg av en slags blanding mellom Tellefsens forsøksvise seriøsitet og Dolmen og Lorentzens spilloppmakeri. Tellefsen sang selv på flere av sangene, inkludert «Rosenborgvise».

Ole Bull Ball samler artister til Lorentzen

Den muligens mest kjente sangen fra denne konserten er «Eventyret om en melodi», framført i sin helhet av Lorentzen.

Albumet hadde stor suksess, og hadde også en viss form for fortelling innimellom sangene. Forestillingen handler også om det lille menneskets kamp mot myndighetene, om å overvinne frykt og tørre å stå opp mot noe som er større enn deg selv.

Når Turnéteatret i Trøndelag gir seg i kast med Knutsen og Ludvigsen, tar vi dem tilbake dit det hele startet for snart 50 år siden; på scenen.

Etter at forsoningen var et faktum, spilte grupper som Motorpsycho, deLillos, Poor Rich Ones og Racer sangene deres på hyllestplata «Ellediller og krokofanter». Det var vel Motorpsycho som i den forbindelse uttalte at «det er godt å vite at vi hadde god musikksmak allerede som barn».

Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen for de heter vel fortsatt dét begynte å opptre sammen igjen også, og ble tatt på senga av responsen. Tilstandene på konsertstedene var hysteriske.

Download Knutsen Ludvigsen og historien om den gale bergenser

Folk lo og grein, sølte på seg og det spørs om ikke noen tissa i buksa også. Vi snakker fortsatt om voksne mennesker. Som ikke viste noen tendenser til å bli leie av Knutsen og Ludvigsen. Mer om filmen trenger ikke å sies, det viktigste er at vi går inn i Øystein Dolmen som også har manus og Gustav Lorentzen sitt snurrige, absurde og hysteriske univers. Der kommer det en ku i tunnelen På et tidspunkt spiser Knutsen og Ludvigsen lakrisbåter kjøpt på Martn'an i 1985.

KNUTSEN OG LUDVIGSEN SANGER Relaterte emner

Duoen besto av Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen. Dolmen ble født den 19. Lorentzen ble født den 28. Han var kjent som Ludvigsen. Duoen debuterte for første gang i 1970, og de var fra første stund de fremste artistene og underholdere innenfor musikalsk underholdning for barn, med en humoristisk og uortodoks stil.

KNUTSEN OG LUDVIGSEN SANGER Kommentarer:
Forfatter om Knutsen og ludvigsen sanger
Rød fra Mo i Rana
Se min andre nyheter. jeg liker verlocken. jeg elsker lese romaner ekstremt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net